Solar Panel Effektivitet

Med stigningen i forbruget af el, har ressourcerne til produktion af elektricitet også steget. Solenergi er uudtømmelig og kan udnyttes til at generere elektricitet. Solar celle er den vigtigste enhed, der fanger solenergi og omdanner til elektrisk energi med effekten af ??solceller. Solceller kan samles for at lave forskellige sol enheder som solpaneler, sol moduler og fotoelektromotoriske celler, der bruges meget i dag til produktion af elektricitet. Når energi er genereret, effektiviteten af ??enheden eller processen er et af de vigtigste faktorer. Hvis effektivitet er lav, output også falder. Tilsvarende før du bruger solenergi til flere formål, må vi kende solceller effektivitet for maksimal produktion af elektricitet. Så læs følgende indhold at vide i detaljer om solfanger effektivitet. Du måske være opsat på at vide, hvordan solfangere arbejde.
Hjem Solar Panel Effektivitet
Brug af solpaneler på husstandsniveau er steget stort set i dag. Solpaneler bruges i madlavning, opvarmning, kogning og et stort antal elektriske apparater. Solpaneler er installeret for at generere solenergi til mikrobølger, køleskab, elektrisk gas, jern, vandvarmer, klimaanlæg, inverter, værelse varmer og mange andre apparater i hjemmet. Solenergi er rigeligt, vedvarende og billig.
Mens beregningen af ??solpanel effektivitet derhjemme, må vi først gøre en gennemsnitlig vurdering af den samlede energi, der forbruges af disse elektriske apparater, og derefter beregne solpanel effektivitet. Forskere har fundet ud af, at den samlede solenergi rammer solpaneler, er kun 20% omdannes til elektrisk energi. Det betyder, hjem solpanel effektivitet er gennemsnittet 20%, når solens energi omdannes til elektricitet. Når det kommer til belysning pærer eller tube lys, så effektiviteten yderligere fald. For eksempel solcelle effektivitet, hvis er 20%, resten del går i konvertere jævnstrøm til vekselstrøm som forbruger 15% mere energi. Den energi, der er tilbage nu endelig bruges til elektriske lyskilder og produktionen er kun 5% effektivitet. På grund af den lave produktion, solpaneler normalt ikke anvendes til at lyse op hjem. Det var en omtrentlig vurdering af solpanel effektivitet hjemme.
Læs mere på:; Må Solar Panels Arbejdet i Winter; Må Solar Panels Værket på Night; Solar Strøm af Homes; Fleksible Solar Panel Effektivitet
Fleksible solpaneler bruges til udstyr, som kræver lav solfanger produktion og producere mindre energi. Den fleksible solfanger enheder er sol vandvarmere, sol landskab lys som sol haven lys, sol sikkerhed lys, sol sunlights og sol oversvømmelse lys sol springvand og pumper, sol batteriopladere, fotovoltaiske solceller, etc. Disse fleksible enheder kræver også en lavt forbrug af solenergi, derfor lav virkningsgrad solpanel kan bruges. Udgangen skal være mellem 5% til 20%.
Solar Panel baseret på de seneste teknologiske
Da forbruget af solenergi har fået en hurtigt momentum, er nyeste teknologi, der anvendes for at øge produktionen og solpanel effektivitet. Tynd film solceller beklædt med lys absorberer materialer nylig brugt på at øge solfanger effektivitet til omkring 40%. Silicium wafer celler er den mest udbredte solpaneler og har en høj effektivitet på omkring 40%. Moderne teknologi som magnetisk sol-moduler og Nano partikler bruges til at øge effektiviteten. Med fremkomsten af ??nanoteknologi, effektivitet op 80% kan nås. Solcellerne består af nanopartikler, som er i stand til udnytte den infrarøde stråling fra solen i overflod selv om natten. Sammenklappelige solpaneler anvendes som giver et godt output med virkningsgrad på 80%. Disse er ikke blot meget effektive, men er også omkostningseffektiv. Læs mere om solpaneler til el-produktion
Denne undersøgelse om solfanger effektivitet viser, at selvom solenergi er den mest rigelige energikilde, dens effektivitet er en smule mindre. Men med kommende opfindelser, er enorme indsats sættes til at øge sin effektivitet. Den største Fordelen ved solpaneler er, at det er forurening gratis. Den normale solfanger effektivitet op til 20% kan let bruges til at køre forskellige enheder i hjemmet, mens høje virkningsgrad paneler bruges til at køre maskiner storforbrugere energi.
Jeg håber denne artikel helt sikkert hjulpet dig med at få en idé om solfanger effektivitet. Hvis du planlægger at køre dit hus med solenergi, bare udstyre dig selv med den bedste solpaneler til rådighed med maksimal effekt.

Patio Vindue Behandlinger
Elephant Hair armbånd
Grow Lights indendørs Planter
Hawaiian Tema Party
Pick Up Lines, der er sjove
Ice Dam Fjernelse
Wheel Justering Omkostninger
Naturlig Lip Gloss opskrift
Juniper Bonsai Pasningsvejledning
Middelhavet rhus
Pæon Blomster