Soltag Reparation

Soltage i biler er designet til at lade frisk luft ind i bilen for passagerer eller for at tillade sollys ind i bilen. Flertallet af biler i disse dage kommer med en soltag. Soltag kan enten være manuel eller automatisk, afhængigt af bilfabrikanten. Hvis din bilen ikke har ett soltag, kan du endda få en installeret senere.
Normalt, en lækage eller knæk på soltag kræver en reparation job. I tilfælde af revner, er det tilrådeligt at udskifte soltag, da reparation vil stadig ikke gøre det som før. På den anden side, er tale om udslip mest forårsaget af ophobning af snavs eller skidt omkring sæler, eller vand tilstopning i afløbet rør. Soltag reparationsinstrukser til at hjælpe dig med begge disse spørgsmål bliver diskuteret nedenfor. Læs mere på soltag v / s moonroof.
Hvordan man kan reparere Soltag
Der er to væsentlige problemer typiske for folk, der har soltag. Dette kunne enten være en brudt soltag eller en lækage i soltag. I tilfælde af førstnævnte, er det bedre at udskifte soltaget i stedet for at reparere det. Så lad os se på instruktioner om at erstatte et ødelagt soltag.
Nødvendigt værktøj, Hammer, Skruetrækkere, Hand handsker, svensknøgle, Soltag monteringssæt, hobbykniv, Trådløs flæse maskine; Broken Soltag Reparation instruktioner
Trin 1: Der er en bred vifte af soltag modeller på markedet. Skal du vælge den der er egnet til din bil. Når du køber soltaget af dit valg, kontrollere, om alle dele i soltaget reparationssæt leveres af producenten eller ej.
Trin 2, Hold skabelon du har modtaget i reparationssæt på ydersiden af ??din bil tag. Det skal netop passer til hullet på soltaget allerede er til stede. Dette vil hjælpe dig med at få et groft billede til dit arbejde. Fjern soltaget panelet fra din bil. Undersøge hver del og se, om det er i arbejde tilstand eller ej. Kig gennem tag forsigtigt at finde nogen defekte del, der kan kræve reparation eller udskiftning.
Trin 3, Crank Taget åbne ved hjælp af en 4mm hex socket, til korrekt inspicere fejl i din brudt soltag. Da det ikke er muligt at åbne soltaget helt efter skubbe hovednavn bag, beslutte på forhånd, hvis det er nødvendigt eller ej.
Trin 4; Tag brudt soltaget, når du har fundet de dele, der kræver udskiftning. Fix alle ødelagte dele uden nogen restriktioner. At geninstallere repareret soltag, du muligvis foretage lille forandringer så det passer godt. Kontrollér tætning til enhver lækage. Læs mere på soltag installation.
Hvis du står ett problem af vand lækage fra soltag, følg instruktionerne nedenfor anførte reparere ett utæt soltag.
Nødvendigt værktøj; Tynd wire kabel; Cleaner, Piece of våd klud, Bøjle, tyndt rør, vand Utæt Soltag reparationsinstrukser
Trin 1: Rens glasset panelet på ydersiden af ??bilen med et ikke-slibende rengøringsmiddel og et stykke stof. Nu skal du åbne ventilations skygge først og derefter åbne soltag. Hvis du bemærker nogen snavs som ikke tillader soltaget at lukke stramt på seglet, rengøre området med en våd klud.
Trin 2; Undersøge sæl ordentligt og se om du kan spot eventuelle revner på det. Du bliver nødt til erstatte tætningen hvis der er revner, da det er årsagen lækage. Også inspicere dræning rør. Check for tilstopning eller stillestående vand derinde. I tilfælde du bemærke vand tilstopning i disse rør, rydde bruger enten en frakke bøjle eller en tynd wire kabel.
Trin 3, For at sikre, at der ikke er mere tilstopning i afløb rør, prøve at indsætte en ledning ind og derefter trække den ud efter et par sekunder. Du kan også hælde en lille smule vand i disse rør for at bekræfte det har været unclogged.
Soltag reparationsomkostninger
Omkostningerne eller reparation ett soltag afhænger type soltaget du har og din bil model. Ikke alle bilfabrikanter installere den samme slags soltag og der er derfor en variation i priserne. Dit soltag reparationsomkostninger ville også afhænge af prisen på den del, du vil udskifte. I tilfælde af at du ikke udføre reparationen jobbet selv og i stedet at få det gjort fra et andet sted vil du også betale arbejdskraftomkostningerne. Omkostningerne kan være alt mellem 250 USD til USD 500. Er det tilrådeligt at købe originale og ægte reservedele til udskiftning.
Læs mere på:; Autoreservedele, bilen, bilreparationer, A soltag reparation job er enkel og kan gøres derhjemme. Men hvis du vil erstatte det med en ny, tage professionel hjælp som du ikke ønsker noget at gå galt.

Reol Design
Anniversary Ideer om et budget
Elegant Hairstyles
Custom Car Interior
Vejrtrækning Øvelser for Singing
Terrassedøre med indbygget Blinds
Forvirrende spørgsmål
Kumquat Frugt
Pick Up Lines, der er sjove
Midt Navne til drenge
Kombination Skin fugtighedscreme