Sølvfisk Elimination

Har du øje på en silverfish i dit hus? Er du bevidst om den skade, denne lille insekt kan påføre din husstand varer? Sølvfisk eller lepisma saccharina er en lille vingeløse insekt med en hård Exoskeleton og lang slank krop. Det kaldes silverfish på grund af sin fiske-lignende bevægelser og tilstedeværelse af sølv skalaer på sin krop. Det er en af ??de fælles husstand fejl som trives i fugtige omgivelser. Sølvfisk insekt kan forårsage en stor skade på din tapet, bøger og tøj. Så hvis du ser en silverfish i dit hus, skal du straks overveje metoder til silverfish elimination.
Sølvfisk Information
Selvom silverfish kan findes overalt i huset, kan du finde dem mest i fugtige områder som køkken, vaskerum, kældre, wallpapers og bogreoler. De, der har en stor samling af bøger, skal være meget omhyggelig og skal træffe alle forholdsregler for at undgå skader på bøger grund silverfish angreb. Sølvfisk lever af sukker og stivelse, og derfor størst mulig skade er forvoldt på papirvarer, tørvarer og tapet.
Grundet tilstedeværelsen af ??stivelse i bogbind og tapet lim, skal du se efter angreb på disse områder. Det er også lever af døde insekter, bomuld, hør, silke og syntetiske fibre. Sølvfisk er en af ??de fejl, der spiser tøj. En silverfish bid kunne forlade gule pletter og huller i dit dyre tekstiler. Under hensyntagen til den skade, denne lille insekt kan påføre dit hjem, bliver det absolut nødvendigt at fjerne silverfish. Læs mere om silverfish bug.
Hvordan at slippe af Sølvfisk?
Affugtning; Da silverfish trives i fugtige områder, den første ting du skal gøre, er at sørge for, at du ikke giver dem mulighed for at betingelserne for deres vækst. I tilfælde, er der nogen udsivning, der er så fugt til at sive ind i dit hus, skal du få den repareret snart. Dårlig ventilation af områder, som f.eks kælderen fører til fugt, hvilket igen fører til silverfish angreb. Derfor bruger affugtere og ventilation lukkede rum og loftsrum vil hjælpe i at begrænse deres vækst.
Opretholdelse hygiejniske forhold Hvorfor silverfish trives i første omgang? Nå, de har adgang til stivelsesholdige fødevarer, lim og andre ting der er nødvendige for deres overlevelse. Opbevare dine fødevarer i hermetisk lukkede beholdere og ikke lade det ude i åbent vil hjælpe. Du er nødt til at holde dit hus rent. Se efter steder, hvor silverfish kunne skjule. Prøv støvsugning disse revner og sprækker med en smal støvsugning spids og slippe af med gamle ubrugelige papirer. Holde huset tørt og rent og lave mad artikler utilgængelige for dem, vil denne strategi sikkert arbejde i at stoppe silverfish angreb.
Sølvfisk Lokkemad; Du kan bruge forgiftet mad lokkemad for at fjerne silverfish. Først fjerne alle fødevarer fra området befængt med silverfish. Læg nu forgiftet mad lokkemad for at tiltrække silverfish. I tilfælde af at du ikke er sikker på angrebets, kan du bruge en metode til at identificere, om området er angrebet af eller ej. Lav en pasta med mel og vand og anvende en meget tynd belægning på begge sider af kartotekskort. Når kortene er tørret op, læg dem i område, der mistænkes for at være angrebet. I tilfælde af silverfish er til stede i området, kan du se uregelmæssige ophugning på kortene. Om at blive bekræftet af angrebets, bruge forgiftet lokkemad til at fjerne silverfish, men sørg for at holde dit kæledyr og små børn væk fra disse forgiftet lokkemad. Læs mere om skadedyrsbekæmpelse.
Insekticider; Du kan bruge sprøjtemidler til at fjerne silverfish. Du kan bruge støv, spray, lokkemad og bomber for at fjerne silverfish. Du kan bruge støv i væg skillevægge og andre områder, der kan holdes tør. Når du lægger disse i sprækker og andre indgangssteder i skillevægge, vil silverfish afskaffes i ca 2 uger. Du kan bruge citrus spray som de arbejder som insektmidler. Til svært tilgængelige steder, kan du bruge insekticid bomber. Læs mere om silverfish udslettelse.
Håber du har fundet disse oplysninger på silverfish eliminering nyttig. I tilfælde af dit hjem er blevet angrebet af dette insekt, skal du overveje silverfish afskaffelse snart, ellers disse små insekter kan ødelægge et stort hul i lommen ved at beskadige din husstand produkter. Tag alle forholdsregler og minimere risikoen for silverfish angreb i dit hjem.

Små Tattoo Idéer
Party Spil – Idéer
Elektrisk vandvarmer fejlfinding
Algeriske Love Knot
Bedste Jokes nogensinde fortalt
Dark Armhuler
Vittige kommentarer
Badeværelse Udstødning Fan erstatning
Legerum Udsmykning Idéer
Hydroseeding Omkostninger
Valg af maling farver