Sølvfisk Insect

Hvad er en silverfish insekt? Det videnskabelige navn for denne insekt er Lepisma saccharina, og det hører til bestillingen Thysanura. These vingeløse insekter har sølv skalaer på deres krop og en skrå mave. Liget af en silverfish insekt er blød, fladtrykt og aflange. De har også tre lange hale fremskrivninger og to antenner. Gad vide hvorfor det hedder silverfish?
Silverfish får det navn skyldes tilstedeværelsen af ??sølv skalaer på sin krop og dets fisk-lignende bevægelser. Denne lille insekt kan forårsage en masse skader på et hus, derfor, hvis du ser endda en enkelt silverfish i dit hjem, skal du være meget årvågen og prøve alle mulige metoder til at slippe af med silverfish insekt snart.
Det er en af ??de fælles husholdningen bugs som trives i fugtige omgivelser. Så hvis der er enhver lækage i dit hus, eller der mangler ventilation i dit hus, giver du ett åben invitation til disse slimet insekter at vokse i dit hus. Lad mig fortælle jer, når disse insekter finde et sted i dit hus, din baggrund, bøger tøj og stivelsesholdige fødevarer er ikke længere sikkert. Bliv ikke overrasket hvis du ser huller i din dyre tøj, tapet og bøger. Ikke tillader dem at starte deres familie i dit hus. Hvis du spot endda en enkelt, skal du overveje metoderne for silverfish eliminering snart. Læs mere på silverfish bug.
Hvad gør Sølvfisk spise?
Gad vide hvad disse små insekter spise? These tygge insekter elsker stivelsesholdige fødevarer. Det være sig mel, tørrede kød, papir, lim eller stoffer, lad mig fortælle jer, intet er sikkert med disse insekter til stede i dit hjem. De er nataktive, og derfor aktive om natten. I tilfælde, forlod dig nogle stivelsesholdige fødevarer udenfor, vil silverfish have en fantastisk tid fodring på det. Disse kan forårsage en alvorlig skade på bøger, tapeter og gobeliner. Da silverfish insekt feeds on polysaccharider, derfor, stivelse og dextrin stede i klæbestoffer og lim bliver deres foretrukne fødekilde. Disse kan forårsage en masse skader på bøger som de lever af bogbind lim.
Andre fødevarer kilder omfatter papirer, wallpapers, fotografier, sukker, kaffe og skæl. Disse også lever af døde insekter og tekstiler såsom bomuld, hør, silke og andre syntetiske stoffer. Silverfish er et af bugs som spiser tøj og hvis du tillader dem adgang til dine tekstiler, har du måske huller i stoffet hvor silverfish bid. Sølvfisk insektbid vil også efterlade gule pletter.
Silverfish Elimination
A silverfish inficering kan forårsage en stor del skade, derfor bliver det yderst vigtigt, at alle husejere at finde ud af effektive metoder til silverfish udryddelse. Du må ikke lade dem blomstre og formere sig i dit hjem. Eftersom de vokser under fugtige eller fugtige omgivelser, du skal holde dit hus velventileret. Use affugtere i kældrene og lofter. Fastholdelse af en hygiejnisk miljø vil også hjælpe.
Disse natlige insekter normalt kommer ud om natten og lever af den mad, der ligger udenfor. Derfor gemme din mad i lufttætte beholdere kan også hjælpe. En anden ting, du skal gøre er at declutter dit hjem. Disse insekter, kan gemme sig i svært at finde steder og anrette skade på husholdningsvarer. Derfor bliver det meget vigtigt at finde dem. Du kunne prøve støvsugning i revner og sprækker.
Medbring forebyggende trin kunne du bruge forgiftet lokkemad finde dem. Lav en pasta med mel og vand, og anvende en meget tynd belægning på begge sider af kartotekskort. Når kortene er tørret op, læg dem i område, der mistænkes for at være angrebet. I tilfælde af silverfish er til stede i området, kan du se uregelmæssige ophugning på kortene. Insekticider kunne også bruges til at komme af silverfish. Disse er til rådighed i form af støv, spray, lokkemad og bomber. Støv kunne puttes i sprækker og adgangspunkter i væggen partitioner. Det kan eliminere silverfish insekter i ca 2 uger. Brug insekticid bomber i svært nå steder. Citrus spray kan også bruges til at slippe af silverfish.
Læs mere på:; Sølvfisk Elimination; Sølvfisk Udryddelseslejre; Håber du fandt oplysningerne på silverfish insekt nyttig. Da silverfish inficering kan forårsage en masse skader på husholdningsartikler, skal du tage alle mulige skridt til at slippe af med disse fejl. Hold din bolig tør og fri for rod. Hvis du nogen sinde se ingen tegn på skader af din baggrunde og bøger, er det tid til at bruge metoder silverfish udelukkelsesmetoden til at forhindre yderligere skader.

Søger din ægtefælle Snyd
Attic Ladder Installation
Natural Flea Retsmidler
Affidavit arveret
Hjemkomst Temaer
Celtic Heart Tattoo
Gæsteliste Skabelon
Ting at have i din pung
Lotus blomst Symbolik
Fransk stil Beklædning
Termoruder Omkostninger