Sølvfisk udryddelseslejre

Sølvfisk er bare 1,2 tommer lang, og har en lang, slank, flad krop. De har en sølvagtige farve på deres overkrop og en bred forparti at gevindskæremaskiner mod slutningen. Sølvfisk angreb kan findes i hele huset, men de elsker hænge ud i fugtige og moderat temperatur steder som kældre, vaskerum, mv
Sølvfisk bugs behov mørke omgivelser, med et godt udbud af stivelsesholdige fødevarer eller forme. De er en plage, da de kan lever af tapet, tøj, bøger, papirer, selv nogle typer af støv. De har tre trin livscyklus, er indkaldt som gradvis metamorfose. De er aktive om natten eller på mørke steder i hele bygningen struktur. De skader bogbind, tøj lavet af bomuld, hør og silke. De efterlader en gullig plet på tøjet. For at forhindre de omfattende skader, de forårsager omkring huset, mange mennesker søger silverfish bekæmpelsesmetoder. Følgende er et par måder, der vil hjælpe med at besvare de fælles spørgsmål, hvordan man kan slippe af silverfish.
Hvordan at slippe af Sølvfisk
Sølvfisk, også kendt som fishmoth er en vingeløse insekt, der ligner en fisk. De kan ikke styres af blot fugtreduktion omkring huset. Du er nødt til at tage sig af alle de utætheder i dit hus og dækker revner med silikone caulk. Sølvfisk kan ikke overleve i tørre omgivelser og vil snart dø.
Du kan nemt finde deres skjulesteder, da de er altid i nærheden af ??fødevarer. De elsker stivelse, sukker og protein fødevarer. Således kan de være et sted i nærheden stivede tøj, tapet lim, silke, korn, selv syntetiske fibre og papirer. Du kan se uregelmæssige huller og ophugning on wallpapers som silverfish kan forsøge at spise limen. Eller du kan finde gule pletter på tøjet. For silverfish elimination, skal du prøve følgende metoder. Læs mere om skadedyrsbekæmpelse.
Sølvfisk Elimination Lokkemad, Du skal placere nogle lokkemad i nærheden af ??områder af formodet silverfish angreb. Du skal have en skål, kartotekskort, mel og vand. Du skal hælde en kop vand i en skål og tilsæt noget mel til at gøre en masse. Pastaen skal være meget tynd i konsistens og med en børste, anvende den på begge sider af kartotekskort. Når kortene tørre, læg dem i områder du har mistanke for at have silverfish angreb. Du vil observere uregelmæssige ophugning i kortene, der viser silverfish har været fodring på dem efter en uge. Dette vil hjælpe dig med at afgøre, om området er der silverfish angreb.
Sølvfisk Elimination Trap; Du kan udføre en vellykket silverfish afskaffelse ved at tage sylteglas og skrubbe dem funklende rene. Så har du brug for at anvende malertape på ydersiden, der gør den let for silverfish at klatre. Du kan holde fugtigt bomuld eller stivelsesholdige fødevarer i krukken som madding. The silverfish vil kravle ind i krukken og få fanget, da de ikke vil være i stand til at kravle ud af glatte vægge.
Kakerlak Trap; Du kan bruge klistret skalle fælder for silverfish elimination. Du skal placere skaller fælder i steder silverfish angreb og se de sølvfarvede væsner bliver fanget.
Sølvfisk Book Infestation; Hvis dine bøger er på nippet til at få ødelagt på grund af silverfish infestation, skal du vikle dem i en plastikpose eller lynlås pose og tilføje nogle tørremiddel til det. Derefter placere bøgerne i fryseren i tre dage. Temperatur og mangel på luft vil hjælpe i silverfish udslettelse.
Det var nogle nemme måder at silverfish udslettelse. Du er nødt til at dække alle revner i huset, der tillader disse væsner at skjule. Du kan endda ringe til en professionel Exterminator om hjælp. Jeg håber, at disse tips om, hvordan man kan slippe af silverfish viser nyttige.

Te Party Etikette
Først Dato Etiquette
Labour Bag: Hvad skal Pack
Black Rose Betydning
Rådgivning om Long Distance Relationer
Køkken vindue Behandlinger
Hispanic Sidste Navne
Wrist Tatoveringer for Guys
Romantisk Sætninger
Grasscloth Baggrund
Blomstrende stueplanter