Sommerfugl Bush Plantning

Flere og flere mennesker tænker på sommerfugl busken plantning, da dette er en meget farverig blomstrende plante, der er resistent over for mange skadedyr. Sommerfuglen bush anlæg, også kendt som sommer lilla, er oprindeligt fra Kina. Det blev indført til USA i 1900-tallet. Dyrkning sommerfugl Bush er meget let. Dette anlæg er ikke modtagelige for skadedyr eller plantesygdomme. Lige som navnet antyder, er det foretrukne plante af sommerfugle.
Oplysninger om Butterfly Bush Plant
Sommerfuglen bush kan vokse op til 10 til 15 meter høj. Men, de når en højde på 6 til 8 fod i en sæson, da de fleste af disse planter skæres tilbage til jorden om året. De har en løvfældende blade, der sænker ned i efteråret. De har grove ru blade, der er kedelig, blå eller grålig grøn på toppen. De har en sølvagtig bund. Sommerfuglen Bush har blomster, der består af bittesmå buketter med orange centre. Disse klynger kan vokse omkring 4 til 10 inches lang. De kan stå oprejst eller hænge fra grenene. Disse opblomstringer er lilla, lilla, pink, rød eller hvid farve. Lad os nu se nogle sommerfugle busk beplantning instruktioner. Du kan læse mere om springvand sommerfugl bush.
Hvordan man dyrker en Sommerfuglebusk
Som nævnt tidligere, voksende Sommerfuglebusk er meget let. De elsker solen, da det hjælper dem blomst og de har brug for en veldrænet jord. Jorden kan være af enhver type, men skal indeholde nogle organisk materiale og bør være en veldrænet jord. De kan vokse godt i basisk eller sur jord så godt. Disse planter kan etableres når som helst i Syd, mens i det nordlige de skal plantes i foråret. Dette er vigtigt at få det etableret før vinteren kommer. Du kan læse mere på havearbejde.
Du er nødt til at foretage Sommerfuglebusk beplantning i et område, der bliver fuld sol, med jord, der er fugtigt og godt drænet. Jorden bør dyrkes i en dybde af 12 til 15 inches med en spade og tilføjede med rig kompost. Hullerne skal graves dobbelte diameter potteplanten. Hvert hul bør være 5 til 10 meter fra hinanden. Sommerfuglen busk vokser omkring 10 meter høj, og du bør dyrke dem lige på bagsiden af ??din staude haven. Du kan læse mere om sommerfugle busk pleje og vedligeholdelse.
Anlægget skal placeres i hullet på samme niveau som jorden. Rodklumpen skal udfyldes med løs jord og tilføjede med et tyndt lag muld. Du bør vande planten grundigt. Hvert forår skal du topdress anlægget med kompost og fodrer det med en lille alle formål gødning.
Du er nødt til at vande planten hver uge, hvis det ikke regner. Du kan endda prøve container havearbejde for butterfly bush plantning. Du skal bruge en 12 inches lang og 12 inches høj beholder med drænhuller. Så bør du tilføje en jorden-less potning mix, da det minimerer risikoen for jord sygdomme. Du kan tilføje en langsom handler granulat gødning i vækstperioden. Efter frost, wrap beholderen med en boble wrap eller Jute. Dette vil hjælpe isolere rødderne og jord fra ekstreme udsving i Jordens temperatur, der kan ske i løbet af vinteren nedfrysning og optøning cyklus. Du kan læse mere om hvordan man beskære butterfly bush.
Dette var nogle oplysninger relateret til butterfly bush plantning. Der er tale om prydplanter, der vil tiltrække mange smukke sommerfugle til haven. Du kan tilføje et stænk af farve og liv til din have ved at dyrke en sommerfugl busk plante. Jeg håber, denne artikel om Sommerfuglebusk beplantning viser sig at være en nyttig læst.

Badeværelse Cabinet Planer
Taurus Gemini Kompatibilitet
Decal Fjernelse
Dato Etiquette
Binde en Windsor Knude
Hispanic Sidste Navne
Plastic Canvas sømme
Rehearsal Dinner Kjoler
Elegant Hairstyles
Telefon Etiquette
Check Engine Light Blinkende