Sommerhus Style rhus

Hvis enkel, komfortabelt, hyggeligt, lyse og vintage er, hvad du vil have dit hjem decor til at ligne, så en hytte stil dekoration til dit hjem er ideel. Udsmykning dit hus i hytte stil er den bedste måde at skabe en cool stemning. Denne stil giver en unik og behagelig præg på huset og gør det ser utroligt smukt. Her er lidt klassisk hyttestil udsmykning ideer til dig. Tja, selvom du er på et stramt budget, dette tema er perfekt som det ikke vil koste dig lige så meget som trendy dem. Samtidig vil krydre dit hjem på den bedste måde.
Sommerhus Style rhus om et budget
Gulvbelægning, Som nævnt ovenfor skal du holde det enkelt og diskret. Trægulve er det bedste for sommerhuset stil indretning. Et af de hyttestil udsmykning idéer, er at vælge træ planker eller pinefuld teknikker. Dette vil få nye træ-look ældre giver et klassisk mærke til værelserne. Hvis gulvet ikke er træ, så kan du bare installere et træ stil tæpper og straks give en fornemmelse af trægulve. Placer tæpper på gulvet for at komplimentere sommerhuset stil og har en perfekt gulvplads klar. Using orientalske tæpper og kaster vil give en varm se til rummet. Du kan også have disse i passager.
Farvekombination, Prøv at tilføje så meget som hvide som du kan for væggene. Hvis du ikke ønsker, at kridt hvide virkning, gå til bløde toner som lys blå, lys gul, blød grøn, svag creme nuancer. Et af muren designideer er at have vintage prints til nåde dem. Brug bløde toner til væggene. Hvis du vil oprette en dramatisk effekt, kan du vælge tilbehør i en tone dybere end muren farve. For fløde vægge, kan du mørkebrun område tæpper eller kaste puder.
Indretning, Friske farver og bløde stoffer er de primære element i sommerhus stil møbler. En af sommerhuset stil udsmykning idéer er at have blandet stilarter og mønstre i møbler. Beslut en dominerende farve og få andre farver, der vil gå godt dette. Citrongul, aqua blå, blød grøn, cremet nuancer, bær røde og brune farver er bedst til denne stil. Selvfølgelig at sikre, at de valgte farver et skær af det i de møbler vil være stor. Tilføjelse frilly, snøret valenserne og gardiner i Floral prints er dejlige hyttestil dekorere ideer. Snøret duge vil se meget smuk og perfekt passer til denne stil. Semi-transparente gardiner giver maksimalt lys til at indtaste værelserne er bedst for at have naturlige belysning. Her er nogle sommerhuset udsmykning idéer.
Møbler, Cottage stil dekoration handler om håndlavede og enkle elementer bruges til at øge skønhed af et område. Gå til træmøbler med enkle polering. Må ikke gå til farverige laminater. Prøv at holde tingene simple og vedligeholde det naturlige look. Fyrretræsmøbler eller kurvemøbler spiller en vigtig rolle fremhæve sommerhuset stil. Stole, side bord, midt bordet og afføring lavet af kurveflet er bedst dem at komme ind i dit hjem og gårdhave.
Hvis din opholds-og spisestue er inden for samme grænser, kan du vælge kurvefletning rumdelere. Disse vil skabe privatliv element for spiseplads og især komplimenterer sommerhuset tema. Et af de hyttestil udsmykning idéer er at få nogle vintage møbler for at forbedre hjemmet indretning. Kan du også arbejde på din gamle hylder og skabe og tilføje op til skønheden i dit hus. Bare redo de eksisterende møbler ved polering eller bruge sørgeligt inventar teknikker og gemme udgifter ved at købe en ny.
Med førnævnte hyttestil udsmykning idéer, kan du tilføje nogle håndlavede accessories til at give en prikken over i’et. Use flettede kurve i køkkenet og som tabel centerpieces. Du kan også bruge disse til hængende planter. Gå efter håndvævede tæpper, håndmalede duge og puder. Friske blomster og træ vægtæpper, er de bedste stykker til dæk op i sommerhuset stil hjem decor. Så denne måde kan du byde gæster velkomne til en rolig og glædeligt plads.

Shamrock Tatoveringer
Russisk Sage
Hvorfor er jeg deprimeret
Christian Dating Regler
Short Love Quotes
Hardwood Floor Efterbearbejdning Omkostninger
Workout Sange
Naturlige hår Conditioner
Katolsk Begravelse Oplæsning
Funny Bryllup Sange
Afrikansk Tattoo Design