Sort Pine Bonsai

Anses for at være en indbegrebet af bonsai (bakke plantning), japansk sort fyr er en klassisk træ for at uddanne sig til Bonsai, da det reagerer godt på en række teknikker chauffører, samtidig med voksende og udbyttet fremragende vækst attributter. Sort fyrretræ, som tilhører familien Pinaceae, vokser op til en højde af 25 meter og en bredde på 20 til 35 fod. Det har udvikle lange, langbenet filialer, der undtagelsesvis mørk grøn, 06:55 tommer lange snoede blade og nåle, båret i grupper af to. Dette var bare et kort indblik i sort fyr bonsai-træ, lad os nu lære at dyrke det ordentligt. Læs mere på japansk fyrretræ.
Sort Pine Bonsai Tree
Sort Pine Bonsai jord; en veldrænet jord, bestående af lige koncentrationer af pimpsten og akadama virker bedst for sort fyrretræ bonsai-træ. Jorden skal være jævnt fugtig, uden at være for fugtigt, for at undgå risikoen for rod rådne. For et sundt udbytte, bør jorden for sorte fyr har en pH-niveau et sted mellem 5,5 og 6,5.
Sort Pine Bonsai Sollys; Black fyrretræer nyder at være i solen hele dagen lang og kan tåle temperaturer på op til 100 º C. Men i sommeren når de opbevares i fuld sol, kan dens løv farve igen gulgrøn mens når der holdes under delvis skygge eller skygge klud, farven kan blive dyb grøn. I somre, kan varmen bage trærødder, især hvis puljen bliver for varm. Derfor, for at forhindre denne dækning puljen til at blokere solen varme og holde temperaturen, så det kan holde varmen.
Sort Pine Bonsai Vanding; Den sorte fyr skal være jævnt fugtig, hvorfor vand den grundigt to til tre gange om dagen til fuldt ud at mætte jorden. Selv om det kan tåle en smule tørke, for de bedste resultater sikre, at vandet er af en pH-niveau mellem 5,5 og 6,5, og jorden bliver ordentligt våd.
Sort Pine Bonsai Beskæring; I modsætning til andre løvfældende træ, som i løbet af foråret har brug for gødning, kræver sorte fyr beskæres korrekt. Det bedste tidspunkt for beskæring er i løbet af det sene efterår eller tidligt på vinteren, da det bidrager til at stoppe sap blødning. Desuden efter opskæring filialen, skal du bruge en skarp kniv med en spartel klippe pasta hele kanten af ??såret. Once beskåret, holde træet i skyggen i tre til fire uger, og undgå placering på steder, hvor der er ekstreme temperaturer. Læs mere om beskæring fyrretræer.
Sort Pine Bonsai ledninger Den bedste periode at trække ledninger til sorte fyr er forsinket vinteren, som om kabling i løbet af dets vækstsæson hvori vækstlagskappe er fyldt med saft og bogstaveligt talt flyder over veddet, kan det beskadige anlægget. Kan du overføre sine lange grene i forskellige former, men undgå ledninger en svag eller stresset sort fyr, da det vil være i stand til at leve gennem den uundgåelige skader på ledninger.
Sort Pine Bonsai gødskning; De mest problematiske skadedyr for sort fyrretræ er rød edderkop mide, der normalt angreb træer, der er svage eller stressede, især i slutningen af ??foråret og sommeren. Derfor sørg for at tjekke for disse skadedyr på en regelmæssig basis og observere træet godt for tegn på svaghed. En pinjeskov befængt med spindemider udvikler røde pletter på sit nål, som kan blive bemærket på et tæt inspektion. Udover dette, er bladlus og melede bugs to andre fælles skadedyr, der kan angribe træet. Selv om de kan let kontrolleres ved fælles pesticider, så prøv at bruge økologi som Hollytone eller Bio Guld, fra marts til september, sammen med yderligere tilskud af vitaminer og chelaterede jern til at slippe af med dem.
Sort Pine Bonsai Omplantning; Den sorte fyr kan repotted fra december til marts, i virkeligheden de yngre træer kan repotted hvert år, mens ældre træer efter hver 3-5 år. Desuden viser undersøgelser, ompotning hvert år helps anspore træet for bedre vækst og fastholde fanerne på rodzonen. Men da de grundlæggende struktur skal afspejle den gren struktur med store rødder spirende under store grene, undgå over roden udsendelse mens ompotning.
Read more on:; Pine Tree Species; Bonsai Tree Care; How to Grow Bonsai; Growing black pine bonsai for sale is et krævende act, as its growth characteristics need ongoing, regular and careful maintenance in order to stay in bonsai trim. Men er så hårdføre og alsidig, japanske sorte fyr Bonsai er det bedst egnede valg for enhver nybegynder eller avanceret bonsai-entusiast. Jeg håber, at oplysningerne på sort fyr bonsai pleje og vækst viser sig at være nyttige for jer alle.

Wing Tatoveringer
Tatovering Bogstaver Script
Sølvfisk Insect
Tørretumbler ikke tørre tøj
Lightening Hair
Bølget Hairstyles
Cute tøj til skole
Skinny Jeans til kurvede kvinder
Værelse Farveskemaer
Decal Fjernelse
Dæk Justering Omkostninger