Sort Pine Tree

Fyrretræer er nåletræer, der tilhører familien af ??Pinaceae. Det menes, at der er 115 sorter af fyrretræer, som det siges, at 35 arter er i Nordamerika alene. Blandt de sorter af fyrretræer, er sorte fyrretræer de mest almindelige og kan vokse til omkring 45 meter i højden. Disse træer er stedsegrønne med lange kanyle formede blade og er populære til pynt og kommercielle formål. Du må gerne vide mere om fyrretræ fakta.
Sort Pine Tree Identifikation
Sort fyrretræer kan inddeles i tre typer – Nishiki, yatsubusa og sætteplante. I Nishiki sort, har barken af ??træet en kork-lignende udseende, mens yatsubusa sorten er dværg-størrelse med små nåle formede blade. Udsaed sort dyrkes helt fra frø, mens de to andre sorter er produceret af processen med stiklinger eller podning.
Den japanske sorte fyr er en af ??de bedre sorter, der kan være fremstillet af frø. Denne sort er berømt for sin dybe flager og revner og dybe blå bark. Til tider barken begynder at vise kamme og knæk efter omkring fire år. Dette hotel gør den til en fremragende mulighed, hvis du ønsker at bruge det til bonsai. Mere om fyrretræ identifikation.
Japansk Black Pine Tree
Den japanske sorte fyr afgiver pyramide formet, og af middelhøjde. Det er hovedsageligt bruges til dekoration af landskabet og er plantet omkring kystlinjer. Knopperne af denne sort af fyrretræ er sølvfarvet og er omkring ½ til ¾ tomme lang. Som det kan modstå tilstedeværelsen af ??salt i jorden, de vokser godt på havet strande dermed gøre landskabet naturskønne. Træet vokser bedst, hvis jorden pH-værdi ligger i intervallet fra 5 til 6,5 med nok fugtighed og fremragende dræning. Selvom denne sort kan modstå eventuelle temperaturforhold, men hvis det falder under -10 ° F, kan det være skadeligt. Mere om japanske fyrretræ.
Østrigske Black Pine Tree
Den østrigske sorte fyrretræ er en anden sort af fyrretræ, som findes i overflod i de fleste dele af Europa. De for det meste vokser i en højde på 2.000 meter over havets overflade. De har mørkegrønne blade, der er omkring fire inches lang. Mest anvendt som et dekorativt træ, kan den østrigske fyr vokser op til 50 meter høj, men for det meste, træerne vokse til omkring 30 fod.
I lighed med andre fyrretræer, den østrigske sorte fyrretræer er nemme at dyrke i de første 25 til 30 år af deres liv. Men at bibeholde dem bliver lidt svært. Deres evne til at modstå sygdomme falder, og de mest almindelige lidelse, som opstår, er kanylen-cast sygdom og diplodia skimmel, typer svampesygdomme. Det begynder i bunden af ??planten og virkninger de ældre nåle i første omgang og derefter går videre til inficere den nyligt vokset dem. Læs mere på fyrretræ sygdomme.
Pleje af Black Pine Tree
Hvis du ønsker at plante sorte fyr træ i haven du sørge for at transplantation dem i det tidlige forår, når knopperne begynder hævelse. Dette kan starte fra sidste halvdel af februar og gå på indtil midten af ??april. Når du har transplanteret træet, bør du beskytte det fra at fryse. Jordbundsforholdene kan variere, men det bør give fremragende dræning. Du kan bruge haydite, fragmenterede granit, fyrrebark chips eller overfladen jordblandinger mens plantning.
Sort fyrretræer kan tåle vand, hvilket gør det en stor mulighed for at plante i områder, hvor der er overskud af jord vand. Dette er i fuldstændig modsætning til andre fyrretræ arter, som ikke kan tåle for meget vand. Så prøv ikke at anvende vand meget, selv om de kan tåle vand, da det kan skade dit anlæg.
Læs mere på:; Pine Tree Arter; Pine Tree Typer, således sorte fyrretræer er en glimrende mulighed, du er nødt til at dekorere din have. Jeg håber, denne artikel har givet dig nogle nyttige oplysninger om de forskellige fyrretræer sorter og pleje du skal tage for deres rette vækst.

Julestjerne Flower
Lemon Juice Detox
Hair Brud Treatment
Acai Berry Scams
Termoruder Omkostninger
Easter Egg Hunt Idéer
Christian Citater og ordsprog
Ting at tale om på telefonen
Naturlig Skæl Shampoo
Vandtæt Concealer
Pessimisme vs Optimisme