Sparrow Tattoo

Spurven er en ydmyg, upåfaldende lille fugl. Den er lille, buff og brune farve, og derfor mange gange det ikke fange øjet så hurtigt som flashier fugle gør. Imidlertid betyder det ikke, den undslipper opmærksomhed af mennesker rundt, når det simpelthen flits fra et sted til et andet i selskab med de andre spurve. Selv om de er små, er der mange betydninger knyttet til spurven tatovering, men det er vigtigt ikke at forveksle en spurv tatovering med en svale tatovering.
Betydning af Sparrow Tattoo
Sparrows har længe symboliseret frihed, ægte kærlighed og også et emblem for varetagelsen. For sejlere, symboliseret det lange rejse afsluttet. Men nogle tidligere sejlere fik sig sparrow tatoveringer at skildre den nye konstaterede uafhængighed. Mange gange elskende får identisk sparrow tatovering lavet for at udtrykke deres dybe kærlighed til hinanden. Nogle vælger at få en spurv tatovering for at vise, at de er på jagt efter en elsket. Selvom ikke alle vil se på en spurv som en Fugl af kærlighed, men en række mennesker gør, som når spurve makker, de parrer for livet. Derfor kunne folk også bruge spurve i forbindelse med par. Når de er stillet sammen, de står for en løbende union. Hvis du har en en spurv ser frem, og en anden spurv søger tilbage, symboliserer det at give slip på en tidligere forhold og ser frem til en ny forude.
Sparrow Tattoo Design
Hvis du er på udkig efter spurv tatovering idéer, kan du overveje en nautisk spurv tatovering tema. Det var oprindeligt meget populært med sejlere, da de dage, sejlere ofte ikke vender tilbage efter at de er fastsat i havet. Når Sømanden afsluttet 5.000 nautiske miles på havet, ville han få sig en spurv tatovering. De blev også gjort, fordi sømanden troede, at Spurvene ville bringe dem held og lykke. Derfor ville mange gange sømand få en tatovering lavet før du begiver dig ud i havet, i håb om, at tatoveringen skulle fungere som en talisman og bringe dem tilbage til hjemmet kysten sikkert. Nautisk spurve er ofte afbildet med den nautiske stjerne tatovering designs og gøre for stor spurv tatoveringer for fyre.
Sparrow tatoveringer også har en særlig plads i fængsel kulturen, hvor spurve blev betragtet som et symbol på frihed. Imidlertid betyder det ikke, at enhver person med en spurv tatovering blev en fange. Der var fanger, der fik sig en spurv tatovering, da de nærmede sig udgivelse.
Du kan også få en mindesmærke spurv tatovering til minde om deres kære, som er gået bort. Du kan have to fugle holder enderne af et banner, der bærer navnet og fødsel og / eller død datoerne for den person, i hvis minde du får tatoveringen lavet.
Sammen med disse designs, kan du kombinere andre tattoo symboler sammen med spurv tatoveringer. Du kan vælge at have et hjerte placeret mellem to spurve for at symbolisere kærligheden. Du ønsker måske at læse på hjertet tatovering designs. Fuglen kan også være afbildet med et ahornblad, som er et symbol på forældrenes kærlighed. Den anden mulighed er at skildre Fuglen gnave på en modne æble, som derefter vil symbolisere overflod, fysisk lidenskab og brændende kærlighed. Det kan også kombineres med røde roser som et symbol på romantisk kærlighed.
Du vil komme sparrow tatoveringer på hofter, håndled, arme, ryg eller skuldre så godt, men de kan i høj grad placeres på nogen del af kroppen. En række kvinder vælger at få en spurv tatoveringerne lavet på foden eller også på en ankel. Da disse fugle er små i størrelse, kan de meget ske på et mindre lærred så godt.
For mere information, læs videre, Simple Tattoo Designs for mænd; Tattoo Designs for piger; Simple Tattoo Designs for Kids, kan du tale med din tatovør om sparrow tatovering designs at vælge en unik tatovering design for dig selv. Hvis du har en god hånd på tegningen, så kan du også tegne en tatovering til dig selv.

Easter Gave Idéer
Bronzer Makeup Tips
Nem Gaver til Make
Turtle Tatoveringer
Middelhavet rhus
Engel trompet Flower
Acai Berry Scams
Vægmaleri maleteknikker
Hvordan man kan se ældre
Loftisolering Omkostninger
Populære maling farver