Sprukken hud

Sprukken hud, kan let identificeres ved sin ru struktur, ledsaget af udseende revnerne. En person, der har en sprukken hud kan få meget bevidste om hans fysiske fremtoning. Der er en række grunde til, at en person kan få sprukken hud på hans ansigt og andre kropsdele. Herunder er en liste af de væsentligste årsager bag sprukken hud, efterfulgt af visse midler og behandlinger at slippe af med det samme. Læs mere på tør hud.
Sprukken hud årsager; eksponering for visse miljøfaktorer, såsom overdreven kulde, eller ekstremt blæsende betingelser og direkte sollys, kan medføre sprukken hud i ansigtet og andre dele af kroppen. ; Når huden kommer i kontakt med stærke kemikalier i kosmetik, såsom sæber, cremer osv. Det kan medføre, at huden til at chap. ; Hvis huden ikke er taget sig ud på en regelmæssig basis, dvs det er ikke renset eller fugtet, kan det forværre hudens tilstand, der forårsager tør huden og sprækker i den. ; Indtagelse af mindre væske og vand, der resulterer i dehydrering, er en anden af ??de sprukken hud årsager. ; Iført tøj, der er vasket med stærke og skrappe renseprodukter, kan forårsage gnidning med kroppen, der producerer tør og sprukken hud i processen. ; Iført ru tøj eller tøj med meget stram fit, kan gøre huden chapped også. ; Hvis husstanden værker såsom rengøring, vask og skrubning er færdig, uden at bære beskyttende gummihandsker, kan det gøre huden på hænder, tør og sprukken. ; Læs mere på:; tør hud: Årsager og behandling; Tør Chapped hænder; Chapped Næse, sprukken hud Behandling og Retsmidler
Kost; Supplering af kost med fødevarer, der er rige på vitaminer A, B og C, vil medvirke til at fremme hudens reparation. Så en effektiv sprukken hud mulighed at medtage fødevarer såsom tomater, grønne bladgrøntsager, gulerødder, vegetabilske olier, hele korn, bælgfrugter og hvedekim i kosten.
Saline Bad og massage, Hvis hele kroppen huden er sprukne, så tag en saltvandsopløsning bad hver dag at reparere den. Til dette, tilføj blot bordsalt til vandet karbad og blød i det i ca 20 minutter. Efter, at håndklæde tørre og massere huden enten oliven eller olie mandelolie. Læs mere om naturlig hudpleje til tør hud.
Udover de ovennævnte problemer løses, er der visse do’s, og dont’s, at en person skal følge for at slippe af med sprukken hud. ; Det bade bør ikke være lange, og kun lunkent vand skal bruges til dem. Dette skyldes meget varmt vand kan berøve på huden af ??sin naturlige olier, hvilket gør dem tørre og sprukne i processen. Læs mere på tørre ansigt efter bad. ; Kun kosmetik, der har meget milde kemikalier i dem, bør bruges på huden. En god ide er at gå i for naturmedicin hudpleje produkter. ; Tøjet skal vaskes med vand, så der ikke vaskemiddel rester bag, hvilket ellers kan medføre, at huden bliver tør. ; Moisturizing tør hud på en regelmæssig basis, er meget vigtigt at forebygge tør, sprukken hud. Sprukken hud omkring læberne, kan tages sig af ved at anvende en læbepomade eller petroleum jelly. Tør hud cremer eller fugtighedscremer bør anvendes i ansigtet hverdagen, især før man skal sove om natten. Olivenolie, bør finde anvendelse i hele kroppen til at fugter hele kroppen huden. Læs mere om bedste lotion til tør hud. ; Anvendelse solcreme med SPF 30 og derover, som dækker ansigtet med et tørklæde og hænder med handsker, før intensivering i solen vil hjælpe med at forhindre denne tilstand også. , Sprukken hud, som du kan se fra oven, kan let taget sig ud i hjemmet. Hold huden ren, fugtet og godt beskyttet, er nøglen til at få et godt ernæret, sund og strålende glød på det.

Påfugl Tattoo
Populære Bryllup Farver
Udskiftning Brændstof Pumpe
Træ Stain Farver
Fire Pit Planer
Tyggegummi Fjernelse fra Tøj
Badeværelse Håndvask VVS
Easter Egg Hunt Idéer
Steder at have et Birthday Party
Granit Tile Bordplader
Aztec Warrior Tatoveringer