Squeaky Bremser

Har du været sidst underkastet diskordante akkorder pibende bremser som har været påvirker din fredelige Bodsøvelser på driving hjulet? Derefter du skal gøre noget ved det snart! For at gå til roden af ??sagen, skal du forstå, hvad er de årsager, der fører til pibende bremser og hvad der kan gøres for at tage sig af dette problem.
Squeaky bremser på personbiler er ganske fælles fænomen. Støj af enhver art genereret af en bil, herunder pibende bremser støj, er for det meste på grund af friktion og vibrationer. Car være ett kompleks maskine og med en overflod af bevægelige dele indeni, er bundet medfører støj af nogle eller den anden slags pga. friktion og vibration ved høje hastigheder. Der er måder at tage sig af pibende bremser ved at fjerne friktion. I næste afsnit jeg diskutere nogle fælles årsager til squeaky bremser.
Årsager til Squeaky Brakes
Hvad fører til pibende bremser mens kørslen? Her er nogle af de grundlæggende årsager:
Metal RESONANSFREKVENS; Den største synder bag skrigende af bremser er resonansfrekvens i hele bremsesystemet, der genererer støj igennem vibration. Asbest blev materialet anvendt til fremstilling bremseklods materiale tidligere og det var betydeligt mindre støjende. Imidlertid blev asbest fundet kræftfremkaldende, og blev efterfølgende forbudt af den amerikanske regering. Nu er de fleste materialer er semi metallic kompositter, som er bundet til at forårsage en vis støj på grund af deres iboende resonansfrekvens vibrationer, som falder i det hørbare område. Her er nogle primære årsager til, som kan føre til skrigende bremser.
Forvrænget Brake Rotorer; Et af hovedkomponenter en bremsesystem er bremserotortemperatur. Hvis den er bøjet eller fordrejes i form, kan det forårsage en skævhed med bremse puder og fører til pibende skivebremser.
Break Pad Bær & Dust; Bremsen knirkende kan et anbringende at ændre slidte bremseklodser. Slidte bremseklodser kan udsætte bremsebelægningsslid indikatorer, er metal plader indsættes under pad materiale at gøre identifikation af iført ud lettere. Kontaktpersonen af ??disse metalplader med rotorerne kan føre til knirkende bremser. Også støv indgivet mellem bremseklodser og rotorer sammen med kraftige vibrationer kan føre til hvinende lyd.
Hvordan man Fix Squeaky Bremser?
Når du står over for et problem, er løsningen som regel findes, når du angriber årsagen. Her er nogle af de måder hvor du kan ordne squeaky bremser:
Spray skivebremse Dressing; en skivebremse dressing spray til rådighed, som kan reducere hvinende lyd ved at dække op bremseklodser bagfra og hjælpe deres opsporing af bremsen stempler. Dette sikrer, at puder ikke kommer i kontakt med rotoren, når de ikke er i brug. Spray dressing på bagsiden af ??bremseklodserne ved at sprøjte det ind den centrale del af bremsecalipre. Pas på at du ikke sprøjte materialet ud på bremseklods sider eller bremserotortemperatur.
Tromlebremse Sko erstatning, Udskiftning af tromlen bremsebakken kan anholde hvinende støj som udslidt sko materiale kan akkumulere og føre til knirkende. Kontroller, at alle de faldne resterne grund til at advare ud materiale er ryddet ud efter bremsebakken udskiftning.
Bremseklodser erstatning; hvis en slidt bremseklods der er synderen, der er årsag bremserne til knirke, derefter erstatte bremsen pads er løsningen på tavshed bremserne. Dette kan effektivt neutralisere knirkende bremse lyden i de fleste tilfælde. Læs mere om hvordan du udskifter bremseklodser.
Vask Brakes & Tjek Fluid; Vask hele bremsen forsamling med en vandslange ved højt tryk for at rydde alle de partikler rester, der måtte have akkumuleret. Kontroller bremsevæske niveau og gå efter en bremsevæske flush, hvis du finder det at være skumle i stedet for ren gyldne. Den ufuldstændige tilbagetrækning af calipre, der får skrigende på grund af utilstrækkelige bremsevæske niveauer og varme problemer kan blive arresteret af væske udskiftning. Læs mere om hvordan du ændrer bremsevæske.
En vis lejlighedsvise mængde bremse hvinende vil fortsat være på grund af den interne resonansfrekvens af materialet ved høje vibrationer og høje hastigheder. Håber denne artikel er efterladt dig ikke i tvivl om årsager til pibende bremser og de måder, hvorpå du kan håndtere problem!

Tilstoppede Kloak Line
Vindue skærm Reparation
Planlægger et bryllup om et budget
Rengøring flisegulve
Lip Piercing Scar
Grow Lights indendørs Planter
Stue Layout
Flirte Citater
Demi permanent hårfarve
Generator Fejlfinding
Sommerhus Udsmykning