Standard Postkort størrelse

Postkort er en meget billig måde at kommunikere, selvom det er lidt forældet i dag, på grund af fremkomsten af ??internettet. Der er en standard postkortstørrelse selv om det bliver fulgt på tværs af stater og lande, og alle har at holde sig til denne. Nogle postkort kan være større i størrelse end andre, men det mindst tilladte størrelse er på forhånd besluttet, og alle standard postkort størrelse er i overensstemmelse med denne.
Den største Fordelen ved postkort er, at der kræves ingen konvolutter og budskabet kan ses direkte, så snart postkort ankommer. Det sparer en masse akkumulerede omkostninger i det lange løb, selvom postkortet er ikke mange folkeslag første valg for kommunikation nu.
Standard Postkort Dimensioner; Standarden postkortstørrelse fastlægger dimensioner for minimum og maksimum grænserne af et postkort. Hvis størrelse overstiger disse grænser er det automatisk regnes som den højere eller lavere postpakke, og har til opgave i overensstemmelse hermed. Mindstemålet for et postkort er 5 inches lang, 3 ½ inches høj og 0,007 inches tyk. På den anden side er den maksimale størrelse for postkort 6 inches lang, 4 ¼ inches høj og 0,016 inches tyk. Alle offentliggjort postkort er i overensstemmelse med denne standard postkortstørrelse regel.
Der er nogle andre specifikationer samt at alle postkort obligatorisk er vel at overholde, for at kvalificere sig som et postkort. De er som følger:; Papir: SFI-certificeret, 12 point præmie tunge materiel; Udskrivning: 240 linje serigrafi, Coating: Enviro-venlig vandigt, Farve: Fuld farve front / fuld farve (4 / 4) eller B & W (4 / 1) tilbage; Mail sats: Første klasse card sats – uden konvolutter. ; Standard Postkort størrelse; Et postkort kan udskrives af nogen enkeltperson, virksomhed eller organisation og til ethvert formål, men den skal også være udstedt af den relevante post myndighed der. I USA US Postal Service afgør størrelsen af ??en standard postkort. Der er nogle formet postkort dog, at der ikke falder ind under den udpegede kategori. Studiet af postkortene og deres forskellige former er også kendt som Deltiology.
Man må også forstå forskellen på et postkort og en post-kort. Pr. definition er begge rektangulære stykker meget tykt papir eller tynde pap, og ikke kræver at blive udstationeret i en kuvert. De kan også bære en del på den ene side, og budskabet er normalt skrevet på den anden side. Nogle lande også give dem mulighed for at blive sendt på en lavere sats end et brev. Den primære forskel er dog, at et postkort kræver et stempel der skal knyttes til det, mens en post kortet allerede har frimærke knyttet til den. Læs mere om omkostninger til mail et brev.
Nu, hvis dit postkort ikke svarer til den størrelse, der er nævnt ovenfor, vil det blive opkrævet ved standard brev priser. Men hvis sted du er i, bruger standard Mail normer behøver du ikke bekymre dig om standarden postkortet størrelse som de ikke opkræve en lavere sats for postkort alligevel. I dette tilfælde kan dit postkort være af enhver størrelse. Men sikre, at størrelsen af ??dit postkort ikke overstiger størrelsen af ??11 ½ inches lang, 6 ¼ inches høj og ¼ inches tyk. Hvis størrelse overstiger den angivne dimensioner Her vil du ende med at betale flad (stor konvolut) porto priser.
I tilfælde af First-Class Mail du bliver nødt at holde sig til standard postkort størrelse specifikationer, hvis du ønsker at betale en lavere porto. I nogle tilfælde er økonomisk og det logiske skridt at tage.

Custom Car Interior
Badeværelse Håndvask VVS
Eye Lift Cream
Græsplæne Luftning
Katolsk Begravelse Oplæsning
Antiperspirant Vs Deodorant
Sleepover Party Idéer
Hydroponiske Næringsstoffer
Bomuld brudekjoler
Skovle sne Tips
Aften Makeup Ser