Stevia Plant

Der er omkring 240 arter af urter og buske, der hører til Stevia slægten. Stevia rebaudiana er en stedsegrøn busk, som er hjemmehørende i Paraguay. Stevia plante er populær for sin søde blade og er almindeligt er indkaldt som sweetleaf, søde blade, sugarleaf, eller blot stevia. Uddragene af dette anlæg er oppe på 300 gange sødere end sukker, og medicinsk forskning har vist, at stevia der kan bruges til behandling af sundhedsmæssige problemer som fedme og højt blodtryk.
Hvad er Stevia? (Generel Information), Stevia er en blomstrende busk, der ser ganske ligner mint. Det har små aflange blade med hår, det har blomster der vokser i klaser, der spænder fra to til seks sammen. Den gennemsnitlige bredde stevia anlæg er to fødder og højden kan være mellem to eller tre fødder, afhængigt af indholdet i jorden. Blandt alle de arter af stevia slægten, er stevia rebaudiana den sødeste og dermed stevia sødestof er meget populær. Planterne i Stevia slægten er hjemmehørende i regionerne i Sydamerika og Mellemamerika. Disse arter kan findes i semi-aride, subtropiske og tropisk klima regioner. De er også er kendt for at vokse så vidt nord New Mexico, Texas og Arizona.
Voksende Stevia Plant i hjemmet; At vokse stevia urter i hjemmet, kan man sår frøene i en lavvandet pot med regelmæssige havearbejde jorden. Brug jord som er sandet og har en neutral jordens pH. Kan du også købe stevia planter til salg online, hvis du ikke ønsker at vokse stevia fra frø. Da planten bliver 3:57 inches høje, transplantation det ind haven. For Stevia plante pleje, holder vande anlægget jævnligt og vedligeholde jorden fugtig. Sikre en ordentlig dræning og befrugte hjælp af en almindelig have gødning. For at undgå uheld beskadige anlægget, lå et lag barkflis som er lavet af bark eller græs klipning omkring stevia planter. Kontroller, at planten får masser af sollyset. For Stevia plante høst er retten tidspunkt i efteråret. Høst også kan ske så snart du ser blomster står på anlægget. Du kan bruge en saks eller havearbejde saks til at høste planten.
Stevia Plant brug; Stevia plante bruges hovedsageligt som en sukker og kunstige sødestof udskiftning og kosttilskud. Ekstraktet af stevia planten blade er brugt til mange kulinariske formål. Men når stevia-ekstrakt bruges i høj koncentration, kan det skabe en bitter eftersmag. Da stevia-ekstrakt er 300 gange sødere end sukker, skal man være forsigtig med den mængde stevia-ekstrakt, der anvendes til madlavning. Stevia er sikkert for diabetikere, da den ikke påvirker blodsukkeret. Det behøver ikke nogen neurologiske eller nedsat bivirkninger som af kunstige sødestoffer. Stevia har anti svampe og anti bakterielle egenskaber, der bruges til at lave mange naturmedicin, tonics for diabetes og daglig brug ting som tandpasta. Et mildt stevia teblade er et godt middel mod en dårlig mave.
Stevia Plant Side Effects; Nogle mennesker, der tager stevia ekstrakt eller steviosid, kan opleve bivirkninger som oppustethed eller kvalme. Visse mennesker kan også opleve svimmelhed, muskelsmerter og følelsesløshed as stevia bivirkninger. Særlige forholdsregler bør tages og samtidig have stevia under graviditet eller amning. I sådanne tilfælde er det bedre at blive på den sikre side, og undgå at bruge stevia.
Det var alt om stevia planten. Stevia planten er forbudt i USA af FDA siden 1990′s, medmindre det er mærket som et supplement. Men Stevia er mange fordele, er det vigtigt, at du tager det i anbefalede dosering, og kontakt din læge, hvis du har nogen sundhedsmæssige tilstand, inden du bruger det som et sødestof.

Alkoholiske adfærdsmønstre
Bølget frisurer med pandehår
Tatovering Bogstaver Script
Nem Gaver til Make
Aften Makeup Ser
Radiant Cut Engagement Rings
Kræft Woman
Banket Idéer
Feng Shui Stue
Keramiske fliser backsplash Designs
Rose Vand til hud