Stue Layout

Den måde vi designer og dekorerer vores huse, afslører en masse om vores personlighed, likings og præferencer. Stuen i huset, er det første sted som gæsterne får at se efter deres ankomst i vores hus. Det er grunden til, stue indretning, design og dekoration, kræver særlig vægt. Under planlægning af en stue layout, er ret placering af møbler meget nødvendige, så er den rette mængde af cirkulation plads, samtale rum, osv. Hvis du er på udkig efter den perfekte stue layout, så her er nogle nyttige tips og idéer om samme, som du kan gøre brug af. Læs mere om stue udsmykning.
Stue Layout Idéer
Placering af Sofa
Når du planlægger stue layout, den første ting, du bør træffe beslutning om, er placeringen af ??sofaen, og resten af ??de ting, såsom hvor at sætte frysere, tilbehør, borde, stole osv., skal følge senere. Den måde sofaer er placeret i stuen, vil bestemme den slags samtale plads, du vil have. Ideelt, sofaer, sammen med stole, bør opbevares i en U form ordning, så når gæsterne sidder på dem, og chatter, de står over for hinanden. En anden mulighed, hvis du har en mindre plads, er at gå ind for en L-formet sofa arrangement. For en meget stor stue, at placere to, tre personers sofaer, overfor hinanden, med en rundbordskonference mellem dem, vil se godt ud. Læs mere om udsmykning ideer til stuer.
Placering af Møbler
I stuen møbler layout er altid planlagt, at holde omdrejningspunktet i rummet i tankerne. Denne naturlige omdrejningspunkt kan være hvad som helst, det være sig en smuk antik pejs eller en panoramavindue, som har en fantastisk udsigt. Møblerne i stuen skal placeres på en sådan måde, er, at alles øjne drages mod dette knudepunkt. Sin generelt set, at der i mange hjem, fjernsyn tjener dette formål, men det bør undgås så vidt som muligt, da dette begreb for at placere alle møblerne står over for tv-er blevet meget udbredt. I stedet vælger et par franske døre, og holde den som omdrejningspunkt for stuen. Læs mere om, hvordan man arrangerer stue møbler.
Fri bevægelighed
Stue layouts bør udformes på en sådan måde, at der ikke er nogen forhindring i bevægelsen, forårsaget på grund af placeringen af ??sofaer, stol, borde og andre møbler. En god måde at sikre, at det at tegne et kort over din stue, som omfatter alt, som indgangsdør, vinduer, pejs, søjler og frysere. Når kortet er færdig, trækker imaginære linjer fra indgangsdøren til vinduer samt de andre døre, der åbner til de andre rum i huset. Nu skal du sørge for at ingen møbler punkt på dagsordenen er sat på disse rejser linjer. Læs mere om stue møbler layout.
Læs mere om indretning.
Jeg håber, at ovennævnte tips om stue layout vil være nyttigt, når du satte sig for at designe en til dit hus. Der er en række andre ting, som en person kan gøre for at skabe en balance i sit boligareal. For eksempel, vælger armless sofaer og stole, hvis rummet er lille, vil skabe en illusion af mere plads. Købe møbler og tilbehør, parvis giver en symmetri og uovertruffen skønhed til rummet også. Så gå videre og købe to der ligner stole, lamper, ende tabeller og skabe til stuen. Hvis du følger disse enkle grundregler, samtidig med at designe din stue, med et strejf af kreativ tænkning fra din side, vil din drøm stue ikke længere være en drøm.

Sjov Dato Idéer
Pretty Eye Makeup for Brown Eyes
Glas hyldeknægte
Feminin Tatoveringer
Gas Tank Reparation
Gæsteliste Skabelon
Konvektion Toastmaskine
Gothic Vielsesringe
God Makeup Tips
Bachelor Party Destinationer
Installation Laminatgulv