Sukkerbestrøningen Hair Removal

Sukkerbestrøningen hårfjerning er præcis, hvad det lyder som – Brug sukker til at slippe af hår på kroppen. Den perfekte løsning til hudpleje, hvis du vil. Det vil måske overraske dig at vide, at sukkerbestrøningen hårfjerning, har eksisteret i århundreder nu, og var faktisk meget populær i den egyptiske kultur. Med kvinders behov for at skulle blære sig selv og være sticklers for at komme af kropsbehåring, sukkerbestrøningen hårfjerning netop kan være den nemme løsning for dem. Lad os se hvorfor.
Hvad er sukkerbestrøningen Hair Removal?
Sukkerbestrøningen hårfjerning er blanding sukker med visse andre naturlige ingredienser som lime, honning og vand (blandt andre) og gøre dem til en gel eller pasta, som derefter bruges til kroppen sukkerbestrøningen hårfjerning.
I tilfælde af pasta formlen, før blandingen påføres på huden er den huden først renses og skumsvedt med cremer for at fugte området og gøre hårsækkene bløde. Så blandingen er anvendt i hele området, idet man anvende den i alle retninger. Dette gøres ved at anvende den i retning af hårvækst og derefter mod hårvækst. Når pastaen er blevet ligeligt fordelt, er det tilladt at sidde og tørre. Når det sker, så håret er knipsede slukket ved hjælp af klud stribe i retning af hårvækst.
Når gelen metode til sukkerbestrøningen hårfjerning anvendes, følger det en nær lighed med metoden for voksning. Gelen anvendes i retning af hårvækst og derefter flået i den modsatte retning, ved hjælp af en strip.
Sukkerbestrøningen Hårfjerning Fordele; Der er alle naturlige ingredienser, der bruges i udarbejdelsen af ??sukkerbestrøningen gel eller pasta. Derfor er det en af ??de sikreste naturlægemidler til alle tider. ; Der er ingen bivirkninger. ; Den erfarne Smerten er mindre end den, der opleves under voksning. Læs mere om bivirkninger af voksning. ; Et enormt område af hår kan målrettes på en gang i modsætning til voksning. ; Det er lettere at rydde op end voks, der bruges i voksning. ; Pastaen / gel kan opbevares i lang tid. ; Resultaterne sidste for omkring 6-8 uger. ; Det er meget effektiv, fordi den kan slippe af hår, der næppe 1/6th af en tomme. ; Du kan anvende sukkerbestrøningen gel / pasta til det samme område for at slippe for ubesvarede hår og det vil ikke forårsage nogen skade (i modsætning til voksning). ; Ved fortsat brug af sukkerbestrøningen hårfjerning metode, vil det føre til en reduktion af den samlede hårvækst. : Alle ingredienser er let tilgængelige i hjemmet, og derfor bliver det en meget økonomisk valg at gå ind for. ; Sukkerbestrøningen ansigtet hårfjerning er også muligt, fordi det ikke klæber til huden så slemt som voks gør. Derfor er det ikke forårsager huden nogen irritation. ; Sukkerbestrøningen Hårfjerning Opskrifter
Disse er nogle af de sukkerbestrøningen hårfjerning opskrifter, som du kan afprøve derhjemme og se resultaterne for dig selv:
Sukkerbestrøningen Hair Removal – Opskrift One
Ingredienser Sukker (1 Cup), honning (¼ Cup), Citron (½) Melasse (1 tsk), Majsstivelse (2 tsk) Sæbe og vand. ; Noget at sprede blandingen. ; Bomuldsklud stykker; at bruge; Bland citron, sukker og honning i en skål. ; Varm det i mikrobølgeovnen (høj) eller brændeovn (lav flamme) i ca 2-3 minutter, indtil det bliver til en jævn blanding. ; Lad sidde indtil det bliver varmt. , Dernæst vaske det område, du vil rense håret fra med sæbe og vand. (Dette vil gøre håret blødt.) , Nu tør området grundigt. ; Så drys nogle majsstivelse over området for at trække olien ud. , Nu med hjælp fra en spreder, spredning et tyndt lag af gel / paste ind i området. ; Så dække med bomuld bånd og gnide sig i, i den modsatte retning af hårvæksten. ; Nu tager i slutningen af ??stoffet og træk det ud i en hurtig bevægelse i den modsatte retning af hårvækst. ; Sukkerbestrøningen Hair Removal – Opskrift To
Ingredienser sukkersirup (2 kopper); Mussed Olie (¼ kop); Lemon Juice (af en halv citron) Vand (½ Cup), Glycerin (½ tsk) Sæbe og vand. ; Noget at sprede blandingen. ; Bomuldsklud stykker; at bruge; Bland alle ingredienserne undtagen glycerin. ; Blandingen opvarmes ligesom i de tidligere opskriften. ; Når du lader det ned fra komfur / mikroovn, tilføje lidt glycerin til det. , Derefter følge de samme trin som før. ; Hvis alt dette virker lidt besværligt at forberede sig hjemme, kan du bestille for sukkerbestrøningen hårfjerning kits på nettet. Disse er umiddelbart tilgængelige hos førende butikker så godt.
Læs mere på:; Hair Removal Valg; metoder til hårfjerning, Nu hvor du kender fordelene ved sukkerbestrøningen hårfjerning metode, bør du prøve denne alle fysiske – mindre smertefulde metode og se resultaterne for dig selv! Jeg har tænkt mig at gøre det samme …Du spil?

Hud Stramning Home Retsmidler
Anniversary Ideer om et budget
Formel Bryllup Påklædning
Læderindtræk Reparation
Papyrus Plant
Tiger Lily Flower
Populære Bryllup Farver
Realiseringen af ??et Diaper Cake
Bibel vers for Begravelser
Taurus Gemini Kompatibilitet
Yard Art Idéer