Sukkerrør Plant

Sukkerrør er slægt af højt græs, indfødte til at varme tempererede og tropiske egne af verden. Generelt betegnes som en tropisk plante, er sukkerrør findes i overflod mellem 36,7 ° N og 31,0 ° S bredde, der dækker nogle varme tempererede områder. En sukkerrør plante er typisk kendetegnet ved lange, fiber stængler, rig på sukker. Nogle af de arter af sukkerrør kan endda vokse op til en længde på 6 meter. En stor del af sukkerrør producerer i verden kommer fra Sydamerika og Sydøstasien, med Brasilien som den førende producent af sukkerrør, tæt fulgt af Indien.
Sukkerrør Plant Fakta; Sukkerrør tilhører slægten Saccharum af Græsfamilien familie af planter. Bladene af denne plante er brede, og vokser skiftevis fra stilken. Vores fortrolighed med sukkerrør planten ofte begrænset til sukker eller sukkerrør juice, hvilket giver os meget tiltrængt pusterum i den varme sommer sæson. Dog er planten også brugt til at producere flere andre produkter, herunder sukkerrør sirup, rom og ethanol. Selv bagasse, som fortsat efter sukkerrør stilke knuses til at producere de ovennævnte produkter, kan bruges til at producere varme og elektricitet. Med så mange bruger til sine lån, er sukkerrør utvivlsomt en af ??de mest nyttige planter i verden.
Hvordan man dyrker Sugar Cane Plant?; Selvom sukkerrør frø er tilgængelige, mest bekvemme måde at dyrke en sukkerrør fabrik er at dyrke det fra stammen. Når du vælger stammen, skal du sørge for, at det er lidt grøn eller gylden brun farve. En moden sukkerrør vil ikke rod, og derfor er bedst undgås. Du kan starte med at fylde en container med jord, og opblødning den med vand. Placer derefter sukkerrør stilken i det vandret, og dække det med jord. Ideelt set bør du placere denne beholder i varmt område, og sørg for, at jorden holdes fugtig hele vejen igennem. Du vil kræve, at for at overvåge det regelmæssigt for at holde styr på de skud, der dukker op. Når du observere toppen vækst skud på stammen, kan du klippe det det i flere stykker og plante dem i lyse solrige beliggenhed. Læs mere om dyrkning af sukkerrør.
Sukkerrør Plant Care, Processen med dyrkning en sukkerrør plante kan synes at være ret let, men så skal du også nødt til at overholde nogle enkle forholdsregler for at sikre, at afgrøden producerer, er god. At være velbevandret med sukkerrør planternes behov kan være en velsignelse, hvis du ønsker at prøve lykken i produktionen af ??sukkerrør. Sukkerrør vokser godt i en tropisk eller tempereret klima, med en minimum 24 inches af den årlige fugt. I form af USDA hårdførhed zoner, vokser denne art bedst i zone 9 og zone 10. Det kræver rigelig mængde af sollys hele dagen. Ideelt set sandet ler eller leret, med en pH-værdi på 5,5 til 6,5, er den bedste jordtype for sukkerrør. Med hensyn til vandforsyning, skal du sikre dig, at fugtige betingelser er fremherskende.
Det var den grundlæggende information om sukkerrør planter, med særlig henvisning til hvordan man dyrker dem, og hvordan man passer dem. Det er også betragtes som en af ??de bedste plantearter i form af fotosyntese. Kun findes i Asien på et tidspunkt, i dag er sukkerrør fabrik dyrkes i forskellige dele af verden, og æren for dette går til minimal omhu, der kræves for at dyrke det, og sin fantastiske tilpasningsevne.

Simple Tatoveringer og betydninger
Kalligrafi Tatoveringer
Hippie brudekjoler
Bedste tidspunkt at købe hvidevarer
Køkken maling farver
Sukker Scrub Fordele
Bølget Hairstyles
Tape Gipsvægge
Plastic Canvas sømme
Vægmaleri maleteknikker
Rehearsal Dinner Invitationer