Sumac Tree

Sumac er navnet på en af ??de små træ eller busk, der hører til slægten Rhus og familiens Anacardiaceae. Der er ca 250 arter af blomsterplanter som er kendt under navnet Sumac. De primært vokser i subtropisk og tempererede områder i Nordamerika og Afrika. Meget kendt for dets fald løv, kan sumac træet tjene en række formål foruden at være ett ideel træ for landskabspleje. Men, er populariteten af ??Sumac træet noget skæmmet af tilstedeværelsen af ??nogle arter, hvilket kan forårsage alvorlig hudirritation og udslæt, hvis de berøres. Mange mennesker simpelthen foretrækker at holde væk fra Sumac for denne meget grund. Men ikke alle sumacs forårsage allergiske reaktioner. Der findes flere arter eller sorter af sumac træer, ud hvoraf mest almindelige typer er staghorn Sumac træet, forgifte sumac træ og glat Sumac træ.
Sumac Tree Identifikation
Som det er blevet nævnt allerede, sumacs er grundlæggende buske og små træer, som kan vokse op til en højde på 1 til 10 meter med spiralsnoet arrangeret og pinnately sammensatte blade. Enkelte arter imidlertid kan findes at have simpelt eller trifoliate blade så godt. Den glatte Sumac træ eller Rhus glabra, en fælles række Sumac, er fundet at vokse op til en højde på omkring 10 fod. Giften sumac or Rhus vernix træ vokser hovedsagelig i vådområder, såsom sumpe. Dens blade er glatte, bred og pinnately sammensatte med glatte margener.
Staghorn sumac eller Rhus typhina besidder lådne stilk og grene, forrevne blade. Træet kaldes »staghorn«, pga. sin lådne og fløjlsagtig stængel og grene, der ligner hjorte gevir. Det kan opnå en højde af ca 18 til 34 fødder. Giften Sumac ikke besidde hår på sin stilk og grene, og dette kan hjælpe til at identificere det fra staghorn Sumac. Sumac træer sædvanligvis producere blomster i spikes eller toppe, der kan være 5 til 30 cm i længden. Blomsterne er ganske små, men kan kommer i en array af farver, fra cremet hvide og lidt grønligt til rød.
Anlægget bjørne frugter eller bær i tætte klynger af drupes, der også kaldes Sumac nejer. The drupes or Sumac nejer er røde i farven. De tørrede drupes af visse arter, når jorden bliver lilla i farven, som derefter bruges som krydderi. Farven på bær kan tjene som en vigtig indikator til identifikation af gift Sumac. Bærrene modne i efteråret, og på dette årstid, kan du finde hvide bær på giften Sumac træ. Paa den anden side, vil bærrene af de ikke-gift vifte af sumac med rød i efteråret. Igen, bær af gift sumac træer hænge ned, mens bestemmelserne i non-poison sumacs vokse oprejst.
Sumac Tree Care
Hovedattraktionen til Sumac træet er dens falde løv, hvilket gør det en ideelt til landskabspleje formål. Træet kan virkelig lave en af ??de bedste briller i efteråret når dens blade tur lyse rødt. Sumac træer kan dyrkes i flere typer af jord, fra overvejende leret, sandet lerjord til ler. De kan også dyrkes i medium lerjord jord. Generelt vil sumacs vokse godt i en beplantning site med veldrænet jord, og som modtager delvis til fuld sol. Sumacs er dybest set tørkeresistente planter. Men stadig, er regelmæssig vanding anbefales, især hvis det er plantet i sommeren eller i den lave nedbør sæsonen. Samtidig er det også vigtigt at undgå over vanding anlægget, da dette vil simpelthen rådne rødderne.
Sumac træer normalt ikke kræver befrugtning. Men stadig, kan du gøde planten efter ordentligt evaluere status af jorden næringsstoffer. Ud over at rette vanding og gødskning, er beskæring et andet vigtigt aspekt af plante pleje. Den ideelle tid for sumac træet beskæring er forår tid. Så kan du fjerne alle de døde grene, sammen med de, der krydser hinanden, fra forår til sommer. Also beskære tilbage suckers for at bevare formen på træet.
Sumac træer er normalt let at beskære og pleje, pga. deres lille størrelse. Anlægget kræver minimal pleje og vedligeholdelse. Udover dette, kan anlægget med dens strålende falder løv virkelig forbedre udseendet af et landskab. Men mens overvejer sumac som landskabspleje plante, er det bedre at undgå giften sumac, som når rørte kan producere alvorlige allergiske reaktioner. Den grundlæggende forskel mellem giften Sumac og ikke-poison Sorten har blevet forklaret allerede, så at lette Sumac træ identifikation.

Kumquat Tree
Crepe Myrtle Beskæring
Hawaiian Tema Party
Wrist Tattoo Idéer
Gothic Vielsesringe
Dating & Forhold
Glasfiber Tub Reparation
Plasma TV Fejlfinding
Vandplanter Care
Meningsfuld ordsprog
Master Bedroom Plantegninger