Summer Cocktail Kjoler

Enhver ung pige, på et tidspunkt, kjoler op i sin mors høje hæle, bærer hendes mors makeup og traver rundt i huset, klar i sine egne øjne, at acceptere enhver part invitere der kommer hende vej. Der starter hver kvindes iboende kærlighed til tøj og endnu vigtigere, mode. Og om vores intellektuelle del accepterer vores ‘mode bevidsthed’ eller ej, betyder det ikke tage væk fra det faktum, at det er denne nødt til at se godt, der driver os til at kigge efter nye trends nogensinde sæson. Hvad vi bærer i vinter, forår og sommer er bestemt af, absolut den nip i luften og hedebølgen, men mere ved hvad der er i, og hvad der er ude. Så da temperaturen stiger, og vi sluge glas saftevand, hvad er forudsigelse for sommer cocktail kjoler? Her er vores top picks, som vi mærke det bedste cocktail kjoler til sommer.
Tips til Cocktail Kjoler til sommer
Hvis du er på udkig efter en sommer cocktail kjole, så den første ting, du skal huske på er at lade kjolen være enkel og godt skåret. The dekorationer på kjolen og det tilbehør, du slid nødvendigt at fastlægge afhængigt af tidspunktet på dagen, at den part bliver holdt. Nedenstående er nogle tips, som vil hjælpe dig med at vælge ud sommeren cocktail kjoler. , Hvis det er en morgen affære, og du er deltager i et sommer bryllup, så prøv og vælg cocktail påklædning for kvinder, der vil lade dig være behagelig, og lad din hud ånde. Undgå komplicerede stropper, pailletter, skinnende Smykker, stoffer som satin, osv. Hold dig til kjoler, der er lavet af et stykke stof, der er sommer venlig og endnu vigtigere, rynker gratis. ; Til aften cocktails, bringe stoffer som satin, silke, rayon og fine-strikkefasthed, der fungerer meget godt. En lille smule af bling værker til festtøj, men hvis dette er tilfældet med din kjole, så sikre, at du ikke over-tilbehør til. Lad udskrifter af kjolen be mindelser om sæsonen, at det bliver slidt i.; Sommeren er sæson af farver. Droppe den sorte og hvide og gøre nye tilføjelser til din farvepalet. Bær en lys sommer farve som gul eller lyserød, og hvis farver gør dig lidt nervøs, kan du prøve at eksperimentere med forskellige udskrifter på kjolen. ; Fokus på dit tilbehør. Mens matchende tilbehør i nuancer af samme farve som din kjole arbejde godt, forsøge at eksperimentere med udsmykning, du slid og afgive en erklæring, for eksempel, hvis du er iført en grøn kjole, i stedet for at bære hælene i samme farve eller almindelig gamle sort, spice den op med kiler en kanariefugl gul. Men sørg for, at du er tilpas i hvad du slid. ; Mens valget cocktailparty påklædning ikke er en kæmpemæssig opgave, at vælge en stil, der smigrer du kan teste din tålmodighed. Det næste afsnit i denne artikel lister de forskellige stilarter sommer cocktails kjoler, der er på mode i denne sæson.
Summer Cocktail Kjoler
Et skulder Kjoler; Et skulder kjole er den perfekte måde at flagre godt tonet våben og til at dø for krave knogler. Prøv en sommer cocktail kjole, der enten har en samlet mellemgulv, som smigrer nogen, der ikke har en toner mave. Hvis du har et godt tonet tal, så kunne du tage et blad ud af bøgerne i Hollywood fashionistas og vælge en gudinde kjole med en flydende, plisseret nederdel.
Stræk Side Wrap dress, den wrap kjole har den ære at være en af ??de mest tidløse mode erklæringer i enhver kvindes garderobe. Indført i 1970′s, blev det omfavnet af de fleste berømtheder og proklameret som efterfølger til den lille sorte kjole. Hvis du er på udkig efter noget, der vil give dig den eftertragtede timeglas figur, så en wrap kjole i en stretch materiale i farver som perlemor og pastelfarver kan være den perfekte løsning.
Cocktail Suit; Hvis du er en af ??de kvinder, som har behov for at haste til et cocktailparty lige fra arbejde, så denne kjole er svaret på dine problemer. En cocktail Dragten er mere kjole end dit gennemsnitlige forretning påklædning og fås i både sommer og vinter farver. Team den op med en elegant, flæse foroven og fjern jakke til at gøre dragten at se lidt mindre formel.
Strapped Kjole, det er jo sommer, og varmen er bare en hilsen til en kjole med bare-der ærmerne. Hvis du kan bære med sig spændt kjoler, så er dette måske en af ??de perfekte sommer cocktail kjoler til dig. Lad overkroppen af ??kjolen knus dine kurver og lad nederdel af kjolen enten skæres i en A-linje eller en fyldig, flydende nederdel. Vi foreslår, at du går let på dekorationer, men hvis du ønsker at tilføje glitter og glimmer til kjole, så det tilbehør der skal subtil.
Skede Kjole, Dette er en af ??dem, sommer cocktail kjoler, som er strengt for dem, der har en perfekt 10 tal, takket være dens design, som kræver en stram fit til kroppen. Men det er en kjole, der er perfekt til somre på grund af det lys stoffer, at det generelt er lavet af. Du kan vælge en spændt eller en stropløs kappe kjole.
Det var blot et par muligheder til sommer cocktail kjoler. Hvis du er bekymret for de penge, du kan være nødvendigt at skallen ud på disse kjoler, ikke får foruroliget. Der er flere billige sommer cocktail kjoler til rådighed på butikker, der har vintage tøj eller mode knockoffs. Alt du skal gøre er at beslutte den stil, der passer dig, og skilte med det på næste cocktail party du går.

Opvaskemaskine ikke Aftapning
Valg af maling farver
Kniv Care
Akvarium Aktiveret Carbon
Bygning Planter Boxes
Attic Ladder Installation
Bil Vedligeholdelsesskema
Easter Gave Idéer
Pulver Mineral makeup
Fransk Manicure hjemme
Hjemmelavet Dish Sæbe