Svamp maleteknikker

Nogle af de dekorative maleri teknikker klud rullende, paneler, svamp maleri, punktering, etc. Kom styr på disse teknikker er nyttige for kreative mennesker, der desiderate at få deres værelse væggene skik malet. Mindst den måde er du ikke overladt til at få det arbejde udføres af professionelle malere, der opkræver en bombe for at male et par vægge.
Hvis du aldrig har prøvet din hånd på væggen maleri, men har et ønske om at gøre det, så svamp maleri lige noget for dig! Selv om svamp maleteknikker til vægge kan virke som en skræmmende opgave for dig, denne form for maleri er ganske simpel og faktisk forvandler en kedelig væg til en iøjnefaldende en! I virkeligheden, du engang får en hænge af denne kunst kan du også male møbler og tilbehør på samme måde. Læs mere på væggen maleteknikker.
Nødvendige materialer til Svamp Maleri, Tin base coat maling; dåse maling til sponging, Faux glasur; Naturlige hav svampe, Maleri bakke, Rollers, Brushes; Små pensler, Omrøring stokke Afdækningstape, latex handsker, Sandpapir, Stige, mens vælge maling, skal du sørge for at afprøve både base maling og maling til sponging på et stykke bestyrelse før maling hele væggen med det. For det bedste resultat får latexmaling, da de er nemmere at arbejde med i forhold til olie maling. Dernæst kommer faux glasur farve. Et vigtigt punkt at holde sig for øje, mens køb af glasuren farve er, at farven toner af basen pels og glasur bør ikke afvige i stor udstrækning. Blanding mørk glasur med lys base frakker kun gør rummet ser mørkere. Således medmindre ens mål er at mørkne i rummet, bør man holde sig til at basere pels og faux glasur farver af mere eller mindre den samme tone. Da det ikke er muligt at male hjørner effektivt med havet svamp, holde små pensler for at male de små pletter savnet på hjørnerne af svampen.
Svamp maleteknikker
Selv om der er forskellige svamp maleteknikker, som hovedsagelig anvendes i disse dage, så lad os få et kig på en enkel måde at få væggene malet via svampe.
Trin 1: Brug af sandpapir, sand væggene og derefter bruge rullen til at anvende et lag base maling på væggen. Tillad denne base coat at tørre grundigt før overskriften ind i det næste trin.
Trin 2: I en stor spand tage en del af sponging maling og blandes ind i det 4 dele af faux glasur. Vær forsigtig omkring faux glasur indhold, fordi jo mere du tilføjer, jo mere gennemsigtige lag maling efter sponging vil være. Således mørkere nuancer mindre faux glasur skal tilføjes.
Trin 3: Fugt svampen i vand og pres overskydende vand. Nu dukkert denne fugtig hav svamp i spand maling og glasur blanding. Udslette overskydende maling fra svampen og tryk forsigtigt svampen på væggen. Læs mere om maleteknikker til vægge.
Trin 4: Kun praksis vil fortælle dig, hvor meget pres der skal udøves. Det afhænger også af din smag. Prøv forskellige tryk og se hvad der passer bedst. Husk at trykke på svamp i en tilfældig måde på væggen. Rolling svampen på væggen vil bidrage til at nå dette bedre. The sponging teknik skal gøres sådan, at kun et tyndt lag af denne malingen påføres på basen pels.
Trin 5: Når og hvis malingen fra svampen bliver brugt op på væggen, dyppe den i spanden og fyld svampen. Fortsæt denne procedure fra et område af rummet til et andet, indtil hele rummet er blevet affejes. Så længe du ikke bruger maling med kontrastfarver, der kan bidrager imidlertid til en plettet udseende, vil du have en fantastisk leder væg.
Læs mere på:; Do It Yourself Tips til Faux Maleri; Home maleteknikker, Svamp maleteknikker følges for at øge tekstur og dybde af vægge og sine bedste effekter ses på uregelmæssig dukkede vægge. Som begyndere, er det bedst at starte med at bruge neutrale toner af grå eller beige, der vil skabe dybde og bidrager imidlertid til en ny struktur look!

Flower Gardening Tips
Helix Piercing
Akvarium Aktiveret Carbon
Konvektion Toastmaskine
Bedste Gaver til mor
Snake Tattoo Design
Fransk Braid Styles
Calla Lily Wedding Invitationer
Kniv Care
Giftige stueplanter
Tiger Lily Flower