Sweet 16 Birthday Party Idéer

Den sekstende fødselsdag får en masse af betydning i de fleste kulturer rundt om i verden, især for piger. Det siges, at en piges sekstende fødselsdag skal fejres som et bryllup, uden en brudgom. Normalt, forældre holde en stor formel fest for deres datter, når hun vender seksten ved at invitere deres pårørende og venner. Dog er tanken om at have en stor sekstende fødselsdagsfest skiftende i dag. En af grundene hertil er, at teenagere i dag kan lide tanken om en afslappet fest med deres venner, snarere end at have en formel fest. Desuden kan have en formel fest være ganske dyrt, og dermed ikke kan gives af alle. Bortset fra dette, men Sweet Sixteen parter holdes normalt for piger der er endda drenge der kan lide tanken om at fejre deres sekstende fødselsdag med et kæmpe bash. Så uanset om du planlægger en sekstende fødselsdagsfest for din søn eller datter, her er nogle søde 16 fødselsdagsfest ideer for drenge såvel som piger, som du kan henvise til. Læs mere om Sweet Sixteen ideer.
Sweet Sixteen Fødselsdagsfest Idéer
Et af de vigtigste ting, at forældrene skal gøre, før planlægningen af ??den søde 16 fødselsdagsfest, er at bede deres barn om, hvad slags parti de ønsker at have. Dette skyldes i dag, har teenagere deres egne meninger om fødselsdage, og selv hvis du planlægger en overraskelse fødselsdag, er chancerne for, at de ikke kan lide konceptet. Men, hvis du er godt klar over de ting, de gerne vil have for deres sekstende fødselsdag, ville det være faktisk en rigtig god idé at have en overraskelse fødselsdagsfest for dine børn. En af de bedste måde at organisere den 16. fødselsdagsfest er at hente en tema, at din teenager og hans / hendes venner ville nyde. Når du har besluttet temaet for den part, vil det blive nemmere for dig at vælge invitationer, mad, favoriserer osv. for partiet. Så tag et kig på nogle af de gode søde 16 fødselsdagsfest ideer for piger såvel som drenge. Læs mere om sød 16 temaer liste og sød 16 fest temaer.
Slummer part, under en slummer fest i hjemmet er en af ??de bedste Sweet Sixteen fødselsdagsfest ideer, der vil blive holdt af begge teenage piger såvel som drenge. Teenagere elsker tanken om at tilbringe hele natten med deres venner ved at chatte og spille spil. Som du vil være at holde slummer parti derhjemme, vil du nødt til at vælge gæstelisten meget omhyggeligt, således at det sted ikke bliver alt for overfyldt. Når det kommer til fødevarer med et slummer part, vil du nødt til at give en masse, især fordi teenagere kommer til at holde dig vågen hele dagen. Nogle af de fødevarer, som du kan have for den part omfatter pizzaer, cookies, kage, sandwich, fingermad, sodavand, osv. i tilfælde af aktiviteter, kan du give pigerne med makeup emner, så de kan give hinanden en makeover, som piger elsker at eksperimentere med makeup. På den anden side, for drengene kan du arrangere et bål på din baghave, har et par brætspil eller måske arrangere en film maraton, hvor de kan se deres yndlingsfilm back to back. Mere om søde 16 års fødselsdag ideer.
Salon part en salon part ville være en af ??de virkelig vidunderlige søde 16 fødselsdagsfest ideer til piger. Som jeg sagde tidligere, teenage piger er meget bevidste om den måde, de ser og vil være ganske glade for at få nogle skønhedsbehandlinger gjort. Du kan have den salon fest hjemme eller tage din datter og hendes venner til en spa til hele dagen. Selv hvis du organiserer partiet derhjemme, vil du have at rekruttere folk og sørge for skønhed programmer som møder manicure, pedicure, ansigtsbehandlinger, osv. Men du skal huske, at salon parti kan være lidt dyrt og gå efter det kun efter at have kommenteret dit budget med salon ejer.
Udendørs part Nu er der ingen regel om, at den søde 16 fødselsdagsfest holdes hjemme. Snarere vil det være en fantastisk idé at organisere denne begivenhed udendørs. Nogle af de virkelig store søde fødselsdagsfest ideer ville være at organisere fest på steder som en strand, en klub, bowlingbane eller kan være en biograf. Hvis du har en strand fest, skal du vælge en strand, hvor der er faciliteter til teenagere til at prøve kræfter med adventure sportsgrene som para gliding, dykning osv. Jeg er sikker på, at dette vil blive et hit med teenage drenge samt piger . Mere om søde 16 temaer for piger og søde 16 temaer til drenge.
Du kan lide at læse mere på:; Sweet 16 part Idéer derhjemme; Sweet 16 Party Ideer om et budget, Sweet Sixteen Temaer; Det er nogle af de søde 16 fødselsdagsfest idéer, som du kan prøve din søn eller datter. Uanset hvilken form for fest du organiserer for dit barns sekstende fødselsdag, sørg for, at det er noget, der afspejler hans / hendes personlighed og interesser.

Funny Pick Up Lines for Girls
Perming dit hår
Billedrammer med citater og ordsprog
Tumlede Marble backsplash
Vejrtrækning Øvelser for Singing
Magnolia træsorter
Er Ægteskab Counseling Work
Aquarius Tattoo Design
Vittige kommentarer
Trimning en Beard
Squeaky Gulve