Sweet Citater fra Songs

Der er mange sange, at selv hvis vi lytter til dem hyppigt, vi aldrig træt af. Det er ikke usædvanligt, at sådan sang citater og citater perfekt fange vores følelser for nogen speciel i livet. Og mange gange, sangtekster vedrører hændelser i vores liv. Kun forskellen er, at de er udformet i kreative ord og sætninger. I sådanne tilfælde kan man også være fantasifuld og benytte de søde citater fra sange til at lade dine specielle man vide om, hvad du mener om ham / hende. Hvis modtageren har en passion for sange, jeg er sikker på han / hun vil helt sikkert elske dig mere end før. Du kan læse mere om berømte citater.
Hvad er nogle søde og Sweet Lyrics?
Vi kommer på tværs af visse øjeblikke i livet, hvilket vi ønsker at bruge søde citater at udtrykke vores følelser. Det kan være blot at sige “hvor vidunderlig du er ‘eller bare’ Jeg er ked af ‘. For hver følelse, du søger, kan du finde søde tekster, der vil portrættere dine følelser i specielle måde. Så hvad er hvad nogle søde citater fra sange? Her er jeg opstille nogle søde sang citater og citater, at du ville elske at vide:
Men af ??alle disse venner og kærester, og der er ingen sammenligner med dig. ; Og disse minder miste deres betydning; Når jeg tænker på kærligheden som noget nyt. ; Selv om jeg ved, at jeg vil aldrig miste kærlighed, For folk og ting, der gik forud, jeg ved, jeg vil ofte stoppe op og tænke over dem, og i mit liv, jeg elsker dig mere ~ Beatles In My Life
Der er smukke i sølv syngende floden Der er smukke i solopgang i himlen, men ingen af ??disse og intet andet kan matche skønheden; At jeg husker i min sande kærlighed i øjnene ~ Bob Dylan, I morgen er en lang Tid
Bruser de mennesker, du elsker med kærlighed, vise dem vejen, som du føler, Tingene er gonna arbejde ud bøde, hvis du kun vil ~ James Taylor Bruser the People
Syng med mig, synge for året, Syng for latter, synge for tårer, Syng med mig, hvis det bare for i dag, måske i morgen, bliver den gode herre tage dig væk ~ Aerosmith, Dream On
Og hvis jeg ikke kan være sammen med dig Jeg ville hellere have et andet ansigt, og hvis jeg ikke kan være i nærheden af ??dig Jeg vil hellere være flyde i rummet, og hvis guderne ørkenen os Jeg ville brænde dette kapel i flammer, og hvis nogen forsøger at såre dig Jeg ville sætte mig i dit sted ~ Neil Finn, Prøv Whistling Dette
Det var din sang, der gjorde mig synge; Det blev din sang, der gav mig vinger, det var din lys, der skinnede; ledende mit hjerte for at finde; dette sted, hvor jeg hører, det var din sang; Drømme kan blive til virkelighed, med Guds store engle som du ~ Garth Brooks, Your Song
Fordi du er min og jeg Walk the Line ~ Johnny Cash, jeg Walk the Line
Kærlighed kan røre os én gang, og sidst i en menneskealder, og aldrig give slip før vi er væk ~ Celine Dion, Will My Heart Go On
Blue Moon, du så mig stå alene uden en drøm i mit hjerte, uden kærlighed til min egen ~ Lorenz Hart, Blue Moon
Every Breath You Take, og hver bevægelse du laver, hver bond du brækker, hvert eneste skridt du tager, jeg vil blive watchin ‘du, hver eneste dag og hver ord du siger; Hvert spil du kan spille, hver aften du bo, jeg vil be watchin ‘dig ~ Sting, Every Breath You Take
Hvis du sagde farvel for mig i aften, og der vil stadig være musik venstre for at skrive ~ Billy Joel, den længste periode
Når du kalder mig, vil jeg være der; Når du vil mig, vil jeg være der; Når du har brug mig, vil jeg være der, vil jeg være omkring ~ Spinnere, vil jeg være Around
Da min Sjæl var i det tabte-og-fundet; Du kom med på hævder, at det ~ Carole King, Tapestry
Ikke ønsker at lukke mine øjne, jeg ikke ønsker at falde i søvn, «Fordi jeg ville savne dig, baby, og jeg vil ikke gå glip af noget. ; Fordi selvom jeg drømmer om jer,, Den sødeste drøm ville aldrig gøre, jeg vil stadig savner dig baby, og jeg vil ikke gå glip af noget ~ Aerosmith, Don’t Wanna gå glip af noget
Vinter, forår, sommer eller falde, alt du skal gøre er at ringe, og jeg vil være der,; You’ve fået en ven ~ James Taylors, har du fået en kollega
Hvis morgendagens aldrig kommer,; Vil hun vide, hvor meget jeg elskede hende?; Har jeg forsøger på alle måder?; At vise hendes hverdag; Hun er min eneste en ~ Ronan Keating, Hvis Tomorrow Never Comes
Hele mit liv, min kærlighed er blevet venter på dig; Hele mit liv, mit hjerte er blevet venter for; du ikke kender jeg har brug for jer, og tilbede dig; Hele mit liv har jeg vil give til kun dig ~ Mariah Carey, alle mine liv
Når en dreng som mig, møder en pige som dig, Så jeg må tro ønsker gå i opfyldelse, jeg bare se på dig og jeg rører din hånd, og denne almindelige verden bliver et slaraffenland ~ Elvis Presley, A Girl Like You, A Boy Synes mig
I can not imagine, any greater fear; Than waking up, without you here,; And though the Søn, would still shine on,; My whole world, would all be gone,; But not for long,; If I had to løbe, hvis jeg skulle kravle; Hvis jeg havde for at svømme en hundred floder, bare for at forcere en tusind vægge, og Always vide, at jeg ville finde en måde, at komme til, hvor du er, og der er ingen plads så langt ~ Sara Evans , No Place, at langt
Kan du foretrække at læse mere på:; Sweet Citater og ordsprog; Cute Citater fra film; Greatest Songs Ever, Dette var en samling af nogle søde citater fra sange, som jeg holder af. Siger disse vil helt sikkert lyse op dit forhold. Hvis det er muligt, at høre disse sange, når du er med din kærlighed én. Sidst men ikke mindst, skriv dine egne fraser at holde, at særlige nogen i dit sind, er jeg sikker på at du vil gøre awesome tekster, der vedrører jer begge.

Thigh Tatoveringer
Meningsfuld ordsprog
Glas hyldeknægte
Brudekjoler med ærmer
Hip Hop Dance Kostumer
Highball glas
Rengøring Badeværelse Grout
Candle Wax Removal
Irsk efternavne
Øjenbryn Blyant Tips
Følelser: Liste over følelser