Tæppe Rengøring Tips

Et tæppe er en af ??de mest kunstneriske måder at dekorere et hus. Men smukke fliserne er en smuk tæppe gør tilføje mere skønhed og raffinement til huset! Desuden er det også giver komfort til fødderne, især på en kølig aften! Men tæpper også betyde en masse ekstra arbejde, hvis du ikke er bekendt med nogle nemme tæppe rengøring tips. Der er forskellige typer af tæppe rengøringsmidler til rådighed på markedet, men du behøver næppe dem, hvis du rense tæppe på en regelmæssigt med de sædvanlige rengøringsudstyr. Men, forskellige former for tæpper har brug for forskellige former rengøring, for eksempel kan en orientalsk tæppe behov vask omfatter imidlertid bambus tæppe pleje kun aftørring og aftørring.
Rengøring er imidlertid den senere del, før at man skal vide, om tæppet er faktisk beskidt. Når et tæppe er nyindkøbte, de fleste af os har en tendens til at rense det næsten hver anden dag! Tæpper ikke behøver en sådan overdreven rengøring. En let måde at finde ud af, om tæppet er snavset eller ej, er at løfte tæppet og sparke bagsiden af ??tæppet, hvis skyer af snavs opstår, er det absolut beskidt. Så når du ved, at det er tæppe rengøring tid, kan du bruge nedenstående tips givet.
Tips til Rug Rengøring
Der er bare et par skridt, der er involveret i tæppe rengøring, der ikke adskiller sig fra møbler rengøring. Læs mere om hvordan man rent en bambus tæppe.
Støvsugning: De fleste af de gange tæpper bliver beskidte på grund af snavs alene. Så før du starter rengøringen arbejde, tage nogle bestræbelser på at undgå tæppet mod snavs. En let måde at gøre dette på er at holde en dørmåtte, hvis en dørmåtte er placeret ved døren, folk automatisk støvet deres fødder inden de kommer ind i rummet, som forhindrer snavs i at trænge ind i huset og gøre tæpper snavset. Husk, snavs kan nedbryde fibrene i tæppet.
Nogle tæpper som læder shag tæpper eller flokati tæpper kan rengøres ved blot at ryste dem kraftigt. Der er ingen grund til at vakuum disse tæpper, blot klappe tæpper eller rive dem efter omrystning at rense fibrene. Men, tæpper som orientalske tæpper eller bambus tæpper skal støvsuges regelmæssigt. Støvsug begge sider af tæppet, der går over i en trafik mønster. Hvis dit tæppe har en buet tekstur, skal du ikke bruge roterende tæppebanker baren, brug kun suge mulighed. Må ikke nogensinde bruge vakuum til frynser! Hvis du bor i en høj trafik område, skal du støvsuge tæppet dagligt, hvis ikke, to gange om ugen er tilstrækkelig. Læs mere på området tæpper.
Damp Rengøring: En anden måde at rense tæpper er at bruge damp rengøringsmidler, får du damprensere på markedet. Varmt vand sprays er også en god mulighed, selvfølgelig afhængig af tæppet. For første gang, skal du bruge et varmt vand spray eller damp renere på en lille plaster på, så nogle tæpper miste farve efter kommer i kontakt med vand. Du kan faktisk vaske dine orientalsk tæppe med en mild tæppe shampoo eller flydende sæbe, men brug ikke varmt vand, fordi hvis der er pletter på tæppet, vil de få sværere på grund af det varme vand. Må ikke krat kraftigt og presse tæppet, indtil alle overskydende vand er drænet, kan du bruge gummi vinduesskraber for det. Tør fra begge sider grundigt, ikke forlader en enkelt plaster fugtig. Der er forskellige måder at rense en plettet tæppe, er nogle af de mest almindelige pletten løsninger nedenfor. Læs mere om tæpperens.
Rengøring af spild: Spild kan være en hovedpine, hvis ikke nået tidligt. Så den første regel er at nå pletten, straks! Hvis der er en fødevare spild, skamplet væsken med køkkenrulle eller en hvid klud, ikke gnide væsken, da det vil gøre det sive ind Lav en opløsning af 1 tsk rengøringsmiddel (neutral), 100 ml hvid eddike og 1000 ml varm vand, bland godt og anvende på pletten, lad natten over. Den næste dag smitter løsningen ved hjælp af en fugtig svamp. En anden nem måde at slippe af spild er at dække pletten med en tyk klud og lægge noget tungt på toppen af ??det og forlader natten. Dette vil bidrage til at absorbere pletten.
Diverse Rug Rengøring Tips: En vigtig tip til at holde tæppet rent og samme over hele er, at dreje det en gang om året. Dreje tæppe til 180 grader, vil gøre det bære jævnt overalt, hvilket vil gøre det ser ens hele vejen igennem. En anden nem trick til at holde tæpper ren er at bruge tæppet puder, undgår man det skiftende eller strækning af tæppe, hvilket igen gør tæppet holder længere. Tæppe puder bør anvendes til alle typer af tæpper. En vigtig ting at huske på er aldrig at løfte tæppet for at flytte, alt efter hvilken type tæppe er det, løft det og kast. Bære kast med tæppe og ikke hele tæppet som den måde det er. Læs mere om rengøring.
Det var nogle nemme tæppe rengøring tips. Som nævnt tidligere, rense tæpper med jævne mellemrum for at undgå snavsede og farves tæpper. Efter alt det er kun rene tæpper, der øger skønhed af huset, ikke beskidte dem!

Sæbe Fordele
Indiansk stammefolk Tatoveringer
Romantisk spanske sætninger
Fødselsdagskort Beskeder
Bedste Gaver til mor
Pæon Blomster
Majs Plant Care
Forår Wedding Blomster
Internet Dating Etiquette
Snake Tattoo Design
Exotic Flower Tatoveringer