Tag Genanskaffelsesomkostningerne

Hvis du er træt af fastsættelse tag utætheder, der forekommer hyppigt, er det tid du tænkt på tag udskiftning. Sætte en ny tag hele taget et stort hjem forbedring projektet, og det er kun naturligt, at du forskning tag genanskaffelsesomkostninger skøn før de går videre. I denne artikel jeg taler om, hvordan man anslå udgifterne til tag udskiftning og hvad er de faktorer, der påvirker prisen.
Forske i og planlægning af tag udskiftning projektet på forhånd kan sikre, at taget genanskaffelsesværdi ikke blæse over proportioner og bliver inden for dit budget grænser. Det er fordi hjem forbedring projekter har en natur at gøre du bruger mere, end du oprindeligt planlagt, hvis der ikke er nogen planlægning.
Et tag kan holde i 15 til 20 år, men i sidste ende vejret tager sit vejafgift, og det skal udskiftes helt. Det er en opgave, der kan ikke sættes ud for længe leve under et beskadiget tag kan være risikabelt. Før jeg går i detaljer, så lad mig sige, at tag genanskaffelsesomkostninger kan variere et sted mellem $ 2000 til 25 tusind dollars. Lad os få et kig på, hvad er de faktorer, der påvirker tag genanskaffelsesomkostninger og hvordan du går om at lave et skøn for det samme.
Faktorer, der påvirker Roof genanskaffelsesværdi Der er mange faktorer, som vil påvirke taget udskiftning skøn. Lad os se, hvad der er de vigtigste.
Valg af materialer; Dette den primære faktor, der vil afgøre taget genanskaffelsespris. Der er mange muligheder, når det kommer til valg af materialer. De vigtigste muligheder er asfalt helvedesild, arkitektoniske helvedesild, gummi tagdækning, plast tagdækning, træ helvedesild, betontagsten, skifer og metal tagdækning. Asfalt helvedesild er den mest økonomiske og billig løsning, og de kan koste $ 50 til $ 100 til dækning af en 100 kvadratmeter tag. Skifer og tegltage kan være dyrere, og omkostningerne ved at installere dem kan gå op til $ 1000 for en 100 kvadratmeter tag. Læs mere om typer af tagdækning.
Andre end tagdækning helvedesild, et af de mest holdbare løsninger er metal tagdækning. Du kan vælge mellem stål, aluminium eller kobber tag. Metaltag omkostninger varierer alt efter den anvendte type af metal eller metal legering. Ståltage kommer på $ 3 – 10 dollar per kvadratmeter, kobber på $ 11 – $ 18 per kvadratmeter, mens aluminium kan koste $ 7 til $ 15 per kvadratfod. Den forskning, som materiale vil være den bedste for din hus og beslutter sig for en, at tage din budgettering begrænsninger i betragtning, og faktorer som levetid, niveauet for vedligeholdelse og energi effektivitet og holdbarhed af materialer.
Tagdækning Samarbejdsområde; Efter valget af tagmateriale, hvad der vil påvirke taget genanskaffelsesomkostninger mest, er størrelsen af ??taget. Gennemskaaret udskiftning af taget vil koste mindre end en fuldstændig udskiftning. Beregn kvadratet optagelser af dit tag eller firkantede optagelser af en del af taget, at du får udskiftet. For at få et groft estimat, multipliceres de samlede torv optagelser af taget af omkostningerne ved tagdækning per kvadratfod.
Taghældning, Taghældning er en målestok for vinkel hældning, at taget har. Taghældningen kan diktere valget af tagmaterialer og indirekte påvirker omkostningerne. Læs mere om taghældning vinkel.
Beliggenhed specifikke tilladelser og krav; Afhængig af hvor du bor, vil du nødt til at få tilladelser til tag udskiftning i henhold til lokale love. Der er visse regler for tag konstruktion, som omfatter katastrofe sikkerhedsforanstaltninger, der skal indgå. Dette vil tilføje op til omkostningerne ved at udskifte dit tag.
Labor og entreprenør Gebyrer; Andre end disse faktorer, graden af ??genopbygningen kræves for at erstatte dit tag kan påvirke udgifterne, eftersom den påvirker arbejdsmarkedet og bygge vanskeligheder. Kontakt din lokale entreprenører til at få en idé om, hvad de forlanger for sådanne jobs. Få flere citater og nøjes med den, der tilbyder den mest rimelige pris.
Læs mere på:; Tagreparation Skøn, Tagdækning Omkostninger og skøn Metal Roofing priser; baggrund af alle disse faktorer i betragtning, vil du være i stand til at beregne og nå frem til en rimelig tag genanskaffelsesomkostninger skøn. Et af de vigtigste tag udskiftning tips jeg gerne vil dele, er, at undgå at vælge billige tagmaterialer kun på grund af de lave omkostninger, da de penge der bruges på reparation senere vil være højere. Vælge en tagdækning, der giver dig de bedste afvejningen med hensyn til kvalitet og pris.

Sweet 16 Gave Idéer
Deck Byggeplaner
Lip Piercing Scar
Sparsommelig Bryllup Idéer
Vindue skærm Reparation
Træ Fjernelse Omkostninger
Pool Liner Installation
Workout Music
Toddler Bedroom Idéer
Bordplade Resurfacing
Argan Olie til Hair