Tanning Tips

Med berømtheder som Jennifer Lopez og Beyonce betragtes skønhed ikoner på grund af deres naturlige bronzed skind, ville de fleste af os gøre noget for at få den samme sydamerikanske teint. Mange af os selv ty til solbadning til at få det perfekte tan, vel vidende, at langvarig eksponering af huden for direkte sollys kan have mange skadelige virkninger, herunder fatale sundhedsmæssige betingelser gerne hudkræft. Disse dage er der mange andre måder, hvorigennem garvning kan erhverves uden de bivirkninger, som solen kan producere. Også, hvis visse forholdsregler, mens du solbader, selv da dets bivirkninger kan minimeres. Nedenfor finder du nogle nyttige garvning tips og tricks, som alle planlægger at få en tan vil finde meget gavnligt. Læs mere på sol og UV-fri garvning.
Garvning Tips til Mænd og Kvinder
Solarier, enten kan du købe en garvning seng, eller du kan gå til en solcenter og benytte de samme tjenester. Uanset hvordan du planlægger at gøre, sørge for, at udstyr, som du køber eller bruger i salonen er af god kvalitet og standard. En forældet eller defekt apparat kan udsende mere end den nødvendige mængde stråler, som kan være temmelig skadeligt for huden. Læs mere om solarium tips.
Medicin; Visse lægemidler som dem, der er beregnet til behandling af hudsygdomme, blodtryk og endda visse antibiotika, kan interferere med garvningsproces. Nogle af disse lægemidler kan selv en støtte i at gøre afbrænding af huden svær. Så en af ??de nyttige bruning tips for begyndere, er at tale med deres læge og søge hans råd inden jeg går ind for en indendørs solbadet.
Hud Forberedelse: Når valget af indendørs garvning, er det meget vigtigt at forberede huden i god tid, før solbadet. Rengøring af huden ordentligt og fjerne alle kosmetik som cremer, lotions, osv. er meget vigtigt, da stråler, der udsendes af garvningen udarbejde, kan reagere med disse og skade huden. So, en anden af ??de store indendørs garvning tip er at fjerne al make-up, kosmetik, parfume, etc., før solbadet. Også, iført briller for sikkerhed og tøj på kroppen områder som er følsomme og kan få skadet af det udsendte stråler, anbefales også.
Selvbrunende Lotion; Der er en række selvbrunende cremer, cremer og sprays til rådighed på markedet, der let kan anvendes til at få en gylden, bronze teint, sidder derhjemme. Et af de vigtigste garvning tips til fair flået mennesker er, at vælge lotion og creme omhyggeligt, hvilket er i overensstemmelse med deres hudfarve. For at anvende selvbrunende lotion, start med exfoliating og rengøring af huden ordentligt, så lotion kan absorberes af huden. At anvende selvbrunende lotion, bør handsker bæres på hænder ellers også kan få en meget stærk bronze farve. Den lotion bør anvendes efter anvisningerne på garvning produktet. Ansigt og hals er de hudområder, der får garvet hurtigt, så mængden af ??lotion anvendes på dem, bør være relativt mindre. Lotion skal efterlades som det er for minimum femten minutter. Hvis vand undgås mod huden områder for de næste fire til fem time, vil det helt sikkert give meget god bruning resultat inden for en dag. Læs mere på selvbrunende tips.
Solbadning; Selv, kan solbadning cause solforbrændinger og for tidlig aldring, men med et par forholdsregler disse bivirkninger, kan reduceres til en stor udstrækning. Kroppen skal holdes godt hydreret før solbadning. Solcreme af SPF 30 eller derover bør anvendes jævnt på alle udsatte kropsdele. Den dejlige session for de første par dage bør ikke vare længere end et kvarter, gradvist, kan de øges til en time, men ikke længere end det. Læs mere om hvordan du tan: sikker garvning tips.
Jeg håber, at ovennævnte garvning tips vil vise sig nyttige for dig, når du starter din garvning procedure, enten gennem indendørs solarier, lotion eller gennem naturlig solbadning, afhængigt af dit valg. Et sidste tip, før jeg logger ud – en sund, klar hud er meget vigtigere end en bronzed en, så hvis helst under din garvning sessioner du føler, at din hud er såre, brændende eller få ødelagt, afbryde dem straks.

Indiansk stammefolk Tatoveringer
Ballon centerpieces
Håndmalede vinglas
Bil Vedligeholdelsesskema
Dobbeltseng Dimensioner
Curly Hair Cuts
Pæon Blomster
Transmission Oil Change
Lowlights for Brunetter
Kræft Tatoveringer
Kløe Pulver: Hvordan laver Kløe Powder