Tape Gipsvægge

Taping gipsvæg er ganske vanskeligt at gøre, og hvis du ikke gøre det ordentligt, vil der være fuger and negle, der stadig er synlig gennem væggen. De fleste husejere vil gerne forlade tape drywall job til en professionel, men med de rette teknik og værktøjer, er det muligt at nå glatte vægge. Her vil vi guide dig om, hvordan til bånd gipsvægge. Få mere at vide om hjemme forbedring.
Taping Gipsvægge Trin for trin instruktioner
Tor taping gipsvæg, her er nogle af de påkrævede materialer. ; Fire tommer fleksibel spartel; Seks tomme fleksibel spartel Opstilling forbindelse; papirrulle tape, 12 tommer murske, en banjo, Metode
Bland den indstilling sammensatte med vand til den ønskede konsistens, før du begynder tape gipsvæg. For at holde den sammensatte tørrer ud, dække spand af sammensatte med en plade. Mætte papirtape i mudderet sammensatte og anvende det hele led og hjørne kugler. Brug banjoen til jævnt mætte båndet for det sammensatte og derefter forsigtigt trække det ud af banjo og anvende den på væggen. Når du anvender en lille del af båndet ind i væggen, skal du bruge fingrene til at udjævne drywall leddene og skær båndet til den ønskede længde med læben af ??banjo. Bruger nu de seks tommer fleksible spartel at trykke båndet fast på væggen og fjerne eventuelle overskydende forbindelser. Når du er færdig tape gipsvæg på hele længden af ??væggen, skal du bruge en murske til at sprede endnu et lag af sammensatte over gipsvæg. Når du har anvendt de konkrete hele væggen, skal du bruge murske to jævn og glat det ud. Skrab og udglatte enhver ru projiceret Rillerne på gipsvæg, inden anvender tredjedel lag stoffet. Bruger en medium sandpapir korn til let slibe kanterne af gipsvæg. Dette er den bedste teknik til tapening gips. Læs mere på gips efterbehandling teknikker.
Tape Gipsvægge Corners
Til tapening drywall fuger og hjørner skal du følge følgende procedure. Første foranstaltning og skære papiret tape rulle til den ønskede længde og derefter fold det på midten. Coat båndet i den sammensatte mix og tape det på hjørnerne udvide den båndet cirka 4 til 5 inches væk fra kanten. Anvende en anden og tredje lag stof ved hjælp af de fire tommer fleksible kit kniv. Lad det tørre og derefter sand kanterne med en medium sandpapir korn.
Tape Gipsvægge Loft
Her nogle tips om tape drywall til loftet. Først anvendes en frakke sammensatte i loftet og sørg at det er fuldstændigt endda og glat. Nu anvende papiret tape over den sammensatte og et andet lag stof over det. Brug murske at glatte det ud og sørg at båndet ikke er synligt efter sekund anvendelsen af ??sammensatte. Tillad drywall sammensatte helt tør i mindst 24 timer før slibning det med en medium sandpapir korn. Læs mere på; Gipsvægge Finishing Tips, hvordan man kan afslutte Gipsvægge, hvordan man Mud Gipsvægge; tape gipsvæg med en maskestørrelse på tape er også en alternativ, hvis du ikke ønsker at bruge papir tape. Fordelen of tape drywall med mesh tape er, at i modsætning til papir tape du behøver ikke anvende et lag stof til væggen, inden du bruger det på væggen. Tillad drywall tørre i mindst en uge, før der ansøges maling. Med lidt tålmodighed og praksis, for du kan gøre drywall tape til dit hjem.

Uønskede Facial Hair i Kvinder
Duck Tatoveringer
Blå blomster til bryllupper
Snake Plant
Skab Døre til soveværelser
Udfordring Citater
Cedertræ Tree Information
Yard Sale Tips
Pool Liner Installation
Dyrkning Lucerne
Tumlede Marble backsplash