Tatovering Healing

Jeg har altid ønsket at få en tatovering. Altid. Med risiko for at lyde stereotyp og give efter for klicheer – jeg har mine grunde. Nope. Vil ikke kede dig med at én dag. Jeg har noget andet på mit sind. Så her’s hvad jeg tænkte, ‘Lad os få ett tatovering!’. Hvor, hvordan, hvad – er et spørgsmål af sig selv. Hvad jeg var lidt skeptisk var tatoveringen helingsprocessen. Hvad præcis indebærer det og hvor lang vil det tage. Jeg behøvede at kender alt helingen af ??en tatovering før jeg fik mig ett. Så jeg researchede det hele ud og dette er hvad jeg fandt omkring tatovering healing. Læs videre at vide mere:
Stadier i Tattoo Healing
Der er stadier involveret i tatovering healing. Lad os tage et kig på dem i detaljer.
Tattoo Healing – Stage One
Den første etape af tatovering helbredende proces er, når du skal være mest forsigtig. Dette skyldes, at tatoveringen er frisk og ikke har indstillet i. Så, hvis du ikke passe det ordentligt, det kan blive ødelagt. Forkæl din tatovering som et sår, ‘coz det er, hvad det er. Tatoveringen Kunstneren har måttet blæk igennem 3 lag af huden. Der er synlige skader på huden celler.
Lige efter tatovering er sværtet, vil tatovør vask og dække det op med en bandage for at holde det beskyttet mod eksterne faktorer som bakterier, sollys og støv. Sørg for at du holde det dækket mindst en dag. Men tjek på tatoveringen ofte. En ny tatovering vil køre, og bløder. Så hvis forbindingen sætter sig fast i såret, vil det medføre forsinkelser og problemer i tatoveringen helingsprocessen.
Hvad de kan forvente i denne fase, en ny tatovering vil gøre ondt så meget som en solskoldning ville. Det vil også brod og blive rød og opsvulmet. Dette er bundet til sker, så der er ingen grund til panik af den grund. ; Du vil begynde at danne skorper som en naturlig tatovering helingsproces. (Ligesom alle andre sår, for den sags skyld ville). ; Denne fase vil normalt vare omkring en uge. ; Hvis der er en infektion, der har udviklet sig, så det vil tage længere tid for tatoveringen healing at ske. ; Man kan tage en smertestillende for smerterne. ; Tattoo Healing tips, være helt sikker på, at du IKKE plukke skurv. Dette vil igen være til skade for tatoveringen helbredelse. ; Sørg for at du vasker området med tatoveringen, to eller tre gange på en dag. ; Brug en mild sæbe til vask. Så dup dem tørre. Sørg for at du ikke gnide området. ; Påfør små mængder af en mild fugtighedscreme på området. ; Læs mere på:; Tattoo Pleje-skorpedannelse af tatoveringer, Inficerede Tattoo symptomer Tattoo Healing – fase
Hvad man forvente i denne Stage; Denne fase vil også sidste for omkring en uge. ; Denne fase kræver, at du virkelig virkelig tålmodig og har enorm selvkontrol. Det skyldes, at tatoveringen begynder at klø helt skidt nu. For mange er det meget svært at koncentrere sig om noget andet på grund af kløe. , Den skurv vil begynde at helbrede og begynde at flage og skræl off. Dette vil fortsætte til 7-8 dage. ; Huden omkring tatoveringen bliver en smule tør så godt. ; Tattoo Healing tips; Vær sikker på at du ikke skrælle den hud, der er skaller af. Lad det tage sin naturlige gang. ; Undgå at ridse din tatovering, når kløe sætter ind, uanset hvor slemt det bliver. Hvis du ridse eller afgræsse området omkring det, der er en mulighed, at den vil gribe ind i tatovering helingsprocessen, sammen med at ødelægge udseendet af tatovering. , Fortsat anvende den efterbehandling fugtgivende lotion regelmæssigt for nødhjælp. ; Læs mere om tatoveringen pleje tips.
Tattoo Healing – fase
Dette er den sidste fase af tatovering helingsprocessen og vil vare omkring 2-3 uger, afhængig af person til person.
Hvad de kan forvente i denne fase; de ??skorper vil få faldet helt fra din tattoo. ; Huden omkring tatoveringen vil blive en anelse tør og måske en lille bud til touch. Dette vil få det bedre med hver skrider dag. ; Du skal vide, at din tatovering ikke vil se så lyst og godt, som det gjorde, da den først blev ætset. Det er naturligt. Dette sker, fordi de døde lag, der er over tatovering, må falde væk. Når det sker, vil tatoveringen se godt igen. ; Generelle Tattoo Healing tip; Udsæt ikke tatoveringen for direkte sollys. Dette vil ikke blot føre til en svækkelse af den tatovering farver, men vil også brænde såret. ; Må ikke svømme indtil det tidspunkt, din tatoveringen er fuldstændig helet. Klor i vandet vil angribe farve og forårsage irritation af området omkring den. ; Må ikke lægges i blød i en balje. Udsætte din uhelbredte tatovering til stillestående vand vil øge risikoen for bakterier angribe nålen sår og forårsager en infektion. Dette vil interferere med tatovering helingsprocessen. , Aldrig slår ned på, gnide eller ridse tatovering og huden omkring den. ; Hvis du oplever nogen andre symptomer eller smerter end hvad der er blevet diskuteret her, skal du kontakte din læge med det samme. ; Læs mere på:; Tattoo Efterbehandling – ordentlig pleje af en ny tatovering, Tattoo Pasningsvejledning; Inficerede Tattoo Sorgen, Foot Tattoo Healing; Hvis du behandler din tattoo højre og gøre det Fornødne til tatovering pleje, vil tatoveringen healing ske uden hitch . Ingen infektioner og ingen forsinkelser. Og hvad vil du stå tilbage med den tatovering du altid har ønsket. Synes ikke så meget ballade for mig … ikke når jeg endelig få sværtet! Jeg er klar. Er du?

Teamwork Spil
Lip Ringe
Grøn maling farver
Træ farvningsteknikker
Ash Blonde Hair
Store blomsterarrangementer
Badeværelse Etiquette
Påske Tabel Dekorationer
Naturlig Lip Gloss opskrift
Vand Cooler Reparation
Eye Lift Cream