Tattoo Ink Fjernelse

En tatovering som fik dig til stolt i fortiden der kan en grund af beklagelse i nuet. Der er forskellige følger, der fører til fjernelse af en tatovering. Nogle mennesker er bekymrede over fremtiden for deres karriere, da mange af de arbejdsgivere at undgå at ansætte kandidater med synlige tatoveringer. Nogle vil måske endda ønsker at fjerne tatoveringen skyldes tatovering blæk allergi. Der er endog nogle mennesker, der fjerner de gamle tatovering, fordi de ønsker at få en ny en på sin plads. Så vil du slippe af med tatovering på din krop og spørger sig selv hvilken metode er den bedste? Så her er en kort information om metoder, der anvendes til tatovering blæk fjernelse.
Tattoo Ink Fjernelse Metoder
Laser flytningen Hidtil har laser tatovering blæk fjernelse betragtes som den mest effektive metode til tatovering blæk fjernelse. Men der er ingen garanti for, at tatoveringen vil blive fjernet helt med denne proces. Den teknik at fjerne tatovering med laser er ganske enkel. Lysstråler kastes på tatoveret huden, som opløses blækket pigmenter. Så de hvide blodlegemer i kroppen bære væk disse pigmenter ud af kroppen. Q-switched Nd: Yag, Q-switched Alexandrit og Q-switched Ruby er en del af de hyppigst anvendte lasere til tatovering fjernelse. Husk laser tatovering fjernelse er ikke et job på en enkelt dag, og du vil kræve mere end en session for en fuldstændig fjernelse af tatovering.
Endvidere er resultatet af laser tatovering blæk fjernelse afhænger af typen af ??farver, der anvendes i tatovering. Farver som sort meget let at fjerne, da de absorberer alle typer af lysstråler. Men, andre farver som grøn, blå, rød osv. er kun fjernes af visse lysstråler. Ligesom den røde farve er fjernet effektivt med grønne laserlys, mens blå og grøn fjernes ved rødt laserlys. Laser Tattoo kan vise bivirkninger som skræmme og scabbing af det behandlede hudområde. Desuden laser tatovering fjernelse er ganske dyrt, og du bliver nødt til at betale til hver session. Læs mere på laseren tatovering fjernelse bivirkninger og laser tatovering fjernelse omkostninger.
Dermabrasio, Dermabrasio er en meget smertefuld Tattoo proces, hvor tatoverede huden er bogstaveligt slibes. I denne metode, er tatoveret huden bedøvet, og så huden er afstødning væk enten med en sandpapir, salt eller kaustisk soda. Engang en roterende udstyr med skarpe hjul bruges også til at skalle af huden. Such tatovering fjernelse metode er ikke anbefalet til tatovering udskåret i ansigtet og andre følsomme dele af kroppen. Tatoveringer, der er blevet sværtet længe siden, er som regel ikke fjernes ved denne metode, da blækket pigmenter kan have migreret dybere ind i huden og ikke kan fjernes nemt.
Øjeblikkelig dressing af det behandlede område er nødvendig, fordi blødning og ardannelse, er indlysende. Ardannelse om huden heler meget langsomt og kan tage flere måneder. Det behandlede hud er tilbøjelig til at smitte og man er nødt til at tage ordentlig pleje. Desuden smerter oplevet efter denne proces er mere end den smerte oplevet under tatovering. Salabrasion er en form for dermabrasio, der var stort set brugt i gamle periode. I denne metode, er et stykke stof dyppet i salt og gned kraftigt om tatoveret huden før huden bliver rød og blækket skaller. Læs mere om tatovering fjernelse omkostninger.
Excision, Excision er en mere effektiv tatovering metode til fjernelse, specielt for små virksomheder tatoveringer. I denne metode, er tatoveret huden helt fjernet ved kirurgiske metoder. Denne tatovering fjernelse sker ved en dermatologiske kirurg by bedøvende de tatoverede hud. Kirurgen fjerner den første og andet lag af huden, og derefter masker tilbage såret. Denne procedure fungerer godt for de små tatoveringer. Men hvis tatoveringen er stor, så kirurgen nødt til at pode hud fra andre dele af kroppen og implantatet det i på såret. Large tatovering fjernelse af denne metode kræver mere end én session. Denne proces med tatovering blæk fjernelse er ganske nemt og sikkert og virker bedst, hvis du ønsker at slippe af med små mellemstore tatoveringer.
Tatovering Removal Cream, hvis du vil gå til en billig metode til tatovering fjernelse, så kan du gå til tatovering fjernelse cremer. Desuden behøver du ikke kræver hjælp fra en fagmand til denne tatovering metode til fjernelse. Alt du skal gøre er blot at anvende cremen lokalt i løbet af de tatoverede område. Ingredienserne i cremen trække tatovering blæk til overfladen og blækket i sidste ende svinder bort. Men denne metode kan tage flere måneder og resultatet er ikke garanteret. Læs mere om tatovering fjernelse fløde anmeldelser og tatovering fjernelse fløde.
Uanset hvilken kan den anvendte metode til fjernelse af tatoveringen, at resultaterne afhænger af, hvordan tatoveringen var udskåret. Tatoveringer modelleret af sagkyndige tatovering kunstnere er nemme at fjerne, fordi de blæk tatoveringen sådan, at tatovering blæk spreder jævnt gennem huden lag. Dette gør tatovering fjernelse let, mens en tatovering med ujævn spredning af blæk vanskeligt at fjerne. Selv kvalitet og farven på blækket, der anvendes til tatoveringer også afgør resultatet af tatovering fjernelse.
Dette var et sammendrag på forskellige tatovering blæk fjernelse metoder. Så hvis du ønsker at slippe af din tatovering, lave en god søgning af alle Tattoo metoder og gå efter den metode, der opfylder dine behov og giver bedste resultat. De bedste hilsner,

Jasmin blomst Tattoo
Terrassedøre med indbygget Blinds
Organic Gardening Tips
Samtale startere med din kæreste
Infunderet Olive Oil
Squeaky Gulve
Først Dato Regler
Polynesiske Tribal Tattoos
Funny Bryllup Sange
Ret Bangs
Exfoliator til sart hud