Taurus egenskaber

Taurus er den anden tegn på stjernetegn, symboliseret ved tyren og styret af Venus. Det er en af ??de fire faste tegn og individer født i mellem 20 april – 21 Maj tilhøre denne Zodiac tegn. Det er også et jordtegn. Lad os få et kig på Taurus træk og personlighed i detaljer.
Taurus træk og egenskaber; Følgende er de typiske Taurus træk hos begge, Taurus mænd og kvinder. De hjælper også med at forstå Taurus mand og kvinde godt. , Fastlægges: Taurus individer er markeret med beslutsomhed og stædighed. Når den Taurus mand eller kvinde har gjort op hans / hendes sind, intet eller ingen kan vakle dem fra det. Taurus enkeltpersoner også gøre faste meninger om noget og er sjældent klar til at ændre dem. Sommetider kan deres stædige natur gør dem stive og argumenterende. ; Hjemlige Folk: Da Tyren er et jordtegn, disse personer er ganske nede-på-jorden (bogstaveligt talt) og praktiske enkeltpersoner. Taurus personer er lykkelig i den rolige af deres hjem, at bruge tid på fredelig vis i stedet for at nyde med større folkemængder. ; Pålidelig: Grundlæggende Taurus individer hjertevarme, godmodig og fred kærlige individer. De er også ekstremt pålidelige og driftsikre som venner, medarbejdere eller forretningsforbindelser. En Taurus mand eller kvinde aldrig glemmer hans sans for pligt og vil sjældent være fundet i en arbejdsløse situation som stabilitet i livet er vigtigere for ham end noget andet. ; Kærlighed til Luksus: Taurus enkeltpersoner elsker luksus med mad, tøj og alle de ting af glæde. Ejendommeligt alle Taurus mennesker har en god smag i disse arenaer og de ofte tendens til at være ekstravagant. Taurus individer er meget tiltrukket af skønhed af nogen art. ; Hidsighed: En af de største svagheder ved Tyren personer er deres hidsighed, at selv sjældent overflader, er tilstrækkelig til at forårsage offeret løbe efter hjælp. Taurus enkeltpersoner hader at blive domineret eller gjort nar af i det offentlige, mest. Men de fleste af de gange, deres temperament er under kontrol af deres kølige ydre, men hvis skubbet for langt, er der ingen stoppe omkring. ; Kvinde Taurus træk Taurus kvinde alt hvad hun synes udadtil; intelligent, hjernemæssig, følelsesmæssigt stærk og uafhængig. Men hun ser ud for en mand, der kan dominere hende og beskytte hende livslang. Taurus hunner, ligesom deres mandlige kolleger, er også ganske konservative og sjældent findes til at tage livet og relationer let. I virkeligheden Taurus kvinden altid kigger efter en stabil og et fast forhold. Once begået, kan Taurus kvindelige være en meget loyal og en støttende partner nogen mand kan have. Hun er praktisk, men romantiske som også kender hendes pligt og aldrig tøver med at opfylde det. Taurus kvindelige er også begavet med en af ??de fremtrædende Taurus træk af tålmodighed. Hun er også meget tolerante over for fejlene i hendes partner og dem omkring hende og dermed er en varm person, der skal rundt med. Men, ændringer, kan grimhed, og usikkerhed af enhver art gør en Taurus kvindelig mærkelig og irritabel. Læs mere om personlighedstræk af Taurus kvinder.
Mand Taurus træk Taurus mandlige kan synes reserveret som han er sjældent fundet nyder at være på centrum. Men han har en stor viljestyrke præget af intelligens og funktionalitet. Taurus Manden er en af ??de mest røveriske blandt mændene i Zodiac. Han ønsker stabilitet og sikkerhed i livet, og vil arbejde hårdt for det. Men på en mindre lyse side, er han meget stædig, og vil aldrig ændre hans sind, når han har gjort det. Taurus mand også antipatier blive domineret eller dikteret på nogen måde. I de fleste tilfælde er Taurus mænd viser sig at være meget konservativ i gang med de fastsatte normer i stedet for oprør ud. Men, livet med en Taurus mand er altid fredelig og hyggelig, plus luksus og fornøjelser, minus rutsjebaner! Læs mere om tegn på, at en Taurus mand kan lide dig.
Taurus Lovers; Både Taurus mænd og kvinder er guddommeligt romantiske og også perfekt hjælpere for folk, der ønsker at få en stabil og en sikker relation. Selv om de kan tage lang tid at vælge deres mage, når besluttet, at de med alle deres beslutsomhed og stædighed, vil gøre deres bedste for at lykkes med at vinde deres partner. Som nævnt ovenfor, Taurus individer er konservative. Derfor, hvis du har indstillet din cap på dem, er det bedre at lægge væk din flirtende og prangende natur. Taurus personer er også meget rethaverisk og kan have betydelige anfald af jalousi. De fleste af de gange, er den legendariske Vægtens temperament svæve i det uvisse, men hvis provokeret for langt, kan det eksplodere ud! Det er heller ikke tilrådeligt at diktere jeres Taurus partner liv og fremgangsmåde eller begrænse hans frihed, han / hun vil aldrig tolerere det.
Når begået eller bundet knude, kan partnere Taurus personer, der ikke får heldigere. De har en partner, der er romantisk og yderst loyale. As Taurus selv kærlighed luksusforbrug, vil de aldrig tøve med at brusebad deres partnere med ekstravagante gaver. De er meget ligetil i forbindelse med kærlighed at gøre, dog kan en Taurus enkelte, når engageret i højre Styrmanden, virkelig blive kaldt en die-hard-romantiske og kan forblive sådan for evigt! Taurus forældre er meget mørt og forståelse over for deres børn.
Læs mere på:; Dating en Taurus Man; Alt Om Taurus Opret, Det var et par Taurus træk, der hjælper til at identificere Taurus enkeltpersoner. Kendskab til disse træk og egenskaber vil hjælpe dig kender din partner, ven, ægtefælle bedre som igen kan øge chancerne for at du bliver sammen for evigt. Held og lykke!

Daisy Wedding Invitationer
Mineral Makeup Anmeldelser
Dobbelt Navel Piercing
Evil Clown Tatoveringer
Blonde Hair med Black Højdepunkter
Home Bar Idéer
Følelser: Liste over følelser
Wrist Tattoo Idéer
Thigh Tatoveringer
Klapperslange Bite Behandling
Easter Gave Idéer