Te Party Etikette

Te parter er en af ??de ældste form af partier. Det har en tradition for hundreder af år, og alligevel format og teselskab etikette har ikke ændret sig meget! Selvom te part: en social sammenkomst af kvinde til te om eftermiddagen, har den en formel udsigter. Party Etiquettes er nødvendige for enhver form for fest, men teselskab er et sådant parti, hvor mennesker forventes at følge dem. Følgende er teselskab etikette for gæster såvel som deres værter. Læs mere på middagsselskab etikette.
Korrekt Tea Party Etiquette
Invitationer; Gode invitationer er det første skridt mod ett vindende part. Nu hvad er gode invitationer. Generelt vi overveje pænt dekoreret, tema forbundne og invitationer der giver information af venue og tid tydeligt, som gode invitationer. Dette er imidlertid ikke det eneste kriterier for en god invitation. Bortset fra ovenstående oplysninger bør teselskab invitationen også lade gæsterne vide, hvis der er nogen særlige krav, ligesom det ett specifik dresscode. Mange gange kvinder er forvirret over, hvad de skal bære under te parter, så i stedet for at fortælle dem, hvad skal bære (det er deres personlige valg), kan du fortælle dem hvad man ikke skal bære, som ingen jeans og T-shirt mv Hvis you er vært for en teselskab i haven, skal du fortælle gæsterne at bære deres hatte. Og hvis du er vært ett viktoriansk teselskab, skal du lade gæsterne vide at de formodes at bringe deres egen kop langs, ligesom de gjorde i victorianske tider. Læs mere om Victorian teselskab ideer.
Borddækning, behøver ikke tusindvis af dollars for arrangere en god teselskab. De ting som er skal ved et teselskab tabel er; dug, linned servietter, kopper og underkopper, te skeer, sukker tænger, sukker skål, te sier og citron parabol. De øvrige poster vil afhænge af, hvad du tjener, som for eksempel, hvis du tjener scones, skal du bruge knive sammen med små skåle med dip, marmelade, tykmælk og fløde. Til sandwich skal du tænger og marmelade eller smør, afhængigt sandwich. Hvis du har kager, føje gafler til tabellen. Mens borddækningen, satte servietter enten på te pladen eller ved siden af ??den. Læs mere på teselskab ideer.
Tabel Manners; At have ett perfekte fest, er det ansvar inviterede Også at følge teselskab etikette. Den første og fremmest ting at gøre, er at købe en lille gave til værtinden at vise høflighed. Når du når det sted, sidde og vente for gæsterne at ankomme. Når alle gæsterne sidder, vil værtinde også sidde og sprede servietten på hendes skødet er gæsterne forventes at gøre det samme. Dette er også én af teselskab etikette for børn. Læs mere på teselskab invitationer.
Korrekt Etikette til Har Tea; Selvom det måske lyde mærkeligt, er der ett ordentlig etikette at drikke te også. Gøre te i overensstemmelse med dit valg og derefter, løft bægeret forsigtigt fra underkop, hvis det er en buffet type teselskab, løft koppen sammen med underkop. Må ikke forlænge din lillefinger ud, anses det uforskammet. Tommelfingeren bør være på toppen af ??håndtaget. Må ikke sprænge te, hvis det er varmt, skal du placere den på bordet for at køle af. Te har skal nippede, ikke slubrede eller skudt ned. Hvis du skal omrøre te, rør det uden lade skeen røre siderne af kop. Når du er færdig, fjern skeen og sætte det på underkop og først derefter tage en tår. Må ikke tår fra skeen nogensinde! Dette er det vigtigste teselskab etikette for piger, specielt småpiger der elsker te parter!
Mens spiser scones eller sandwicher, tag først nødvendige ingredienser lignende ostemasse og marmelade på din tallerken. Tag disse ingredienser kun med serveringsske.Tag alle ingredienserne på samme tid, og derefter holde betjener skeer i samme skåle fra, hvor du tog dem. Brug din kniv at sprede smør marmelade etc på brødet eller scones. Ikke bruge serveringsske for opgaven. Tage små bider og ikke snakke med mad i munden. Sluge bid og først derefter nipper til te. Selvom denne etikette er ikke meget følges nu, er det generelt forventes, at gæsterne ikke hog på mad på en teselskab. Har én betjener og tage sekund kun hvis værten insisterer en masse. Naturligvis dette afhænger hvordan formelle dine relationer er. Hvis du skal stå op i mellem, skal du placere serviet på stolen, ikke i tabellen. Når du er færdig med teen, placere koppen tilbage og vente. Når part har skal slut, vil værtinde fold hendes Servietten i halv eller kvarte og placer den på bordet, dette er signal færdiggørelsen af ??partiet. Gæsterne også har at placere deres servietter på samme måde på bordet. Læs mere på teselskab opskrifter.
Dette var alt ca teselskab etikette. Selvom disse er de generelle Etiquettes er det ikke obligatorisk at følge dem og nogle gæster måske finde det ubehageligt. Så være en god vært og være venlige til alle, der følge eller følg ikke disse Etiquettes!

Short Wedge Haircut
Kort Moderne Hairstyles
Horse Tattoo Designs
Lædermøbler Rengøring Tips
Check Engine Light Blinkende
Salmer til Begravelser
Knotty Pine paneler
Lavere Mave Tatoveringer
Celtic Heart Tattoo
Blå hårfarve
Hvorfor er jeg deprimeret