Teamwork Spil

Spil og gruppeaktiviteter er den bedste isbrydere kan man forestille sig. Det være sig genert studerende på high school eller akavede medarbejdere på arbejdspladsen, alle finder en måde at slappe af sig selv gennem disse spil. Teamwork spil ikke kun hjælpe dig med at få at vide, dine kolleger, men også udløse visse kvaliteter i dig, som selv du måske selv ikke er klar over. I børn, kan teamwork spil indpode en følelse af ‘Oneness “og styrke deres lederskab kvaliteter. Nedenstående er nogle teamwork spil for voksne såvel som børn. Mere om teambuilding.
Teamwork spil for voksne
Bygge et slot; Dette spil kan spilles i en gruppe på 10 til 15 voksne, opdelt i en gruppe på 3 – 4. Lad teamet medlemmer har sæde i en cirkel med en model af slottet og materialer såsom ler. Når fløjten lyder en person i et team begynder at bygge slottet pr modellen. Når fløjten lyder igen, leret videre til den næste person, og han begynder at bygge slottet, hvorfra den første person til venstre. Spillet fortsætter, indtil borgen er foretaget. Det første hold til at gøre slottet er erklæret vinder. Dette er en stor teamwork spil som det enkelte medlems bidrag tæller. Mere om teamwork aktiviteter.
Pass Baton; Dette spil er velegnet til store grupper over 40 til 50 personer. Opdel hold i mindst 8 til 10 personer. Dette spil kan samtidig spilles af alle holdene. Gør holdet medlemmer fra hvert hold står i en linje. En stafet er fastsat til den første person, der står i hver linje. Når fløjten lyder den person, der formodes at passere stafetten videre til den næste i rækken, fra mellem hans ben. Tilsvarende den anden, passerer det til den tredje og så videre. Når stafetten når den sidste person i rækken, er han skulle løbe med stafetten og indtager den første position i linjen. Spillet fortsætter, indtil den person, der oprindeligt i første position genoptager sin plads. Det første hold, der fuldender opgave er udråbt til vinder. Mere om teamwork i arbejdspladsen.
Fylder Bottle; Dette Spillet kan spilles umiddelbart efter ovennævnte kamp, ??uden at forstyrre indretning af holdene. Hver hold får en spand fuld af vand, placeret foran første person i linjen. Der er en tom sodavand flaske i slutningen af ??linjen, bag den sidste medlem. Når fløjten blæser, første personen tager håndfuld vand og passerer den til den næste person og refills igen. Den anden person passerer vandet til tredje person og så videre, uden at spilde for meget vand. Den sidste person fylder sodavandsflaske med uanset lidt vand han modtager. Spillet fortsætter, indtil fløjten springer igen. Vandet indsamles af hvert hold måles og det hold, der indsamler maksimumsindholdet af vand, vinder spillet.
Teamwork Games for Kids
Blind Arbejdstagere; Spillet skal spilles i hold på tre, med én leder pr hold. Hver teamleder modtager en model af projekt de formodes at foretage (f.eks borg, bridge osv.). Holdet modtager også byggemateriale til deres projekt. Modellen er tilgængelig kun til lederen, hvorimod kun medlemmer er tilladt faktisk arbejde med materialet. Lederen undersøgelser modellen og dirigerer hans holdkammerater at replikere modellen ved blot give verbale instrukser til hans holdkammerater. Det hold, afslutter opgaven første erklæres som vindere. Dette er et fantastisk spil at undervise børn betydningen af ??at give nøjagtige instrukser og fuldbyrdelsesstaten dem lige præcist.
Undgå forhindringen; Få et par ting i et rum, som får brug for børnene at “gå rundt”, “trin over ‘eller’ and under ‘, for at bestå. Hvert hold består af 3 børn, med et bind for øjnene kid. Bind for øjnene kid starter ved ene ende af rummet og er påkrævet at nå anden ende for at vinde spillet. I mellemtiden, han har at stole helt på anvisninger (»gå rundt ‘,’ trin over ‘eller’ and under ‘) af hans holdkammerater for at undgå forhindringer på sin vej. Dette spil ikke kun styrker holdånden men kan også give tillid til børn. Mere om teamwork aktiviteter for børn.
Tug of War; Dette er et favoritspil der kan spilles af gedekid og voksne. Som en af ??de simpleste spil, kan det spilles på sociale sammenkomster, community udflugter eller børn er sjovt messer. Har jeg brug for at forklare reglerne og vejledningen for at spille denne meget populære spil?
Læs mere på; Leadership Aktiviteter: Spillede til Build Teamwork; firmafest aktiviteterne Team Building Aktiviteter for studerende; Team Building Aktiviteter for arbejde; Team Building Aktiviteter for gymnasieelever, du kan finde din egen teamwork spil, der kan spilles på firmafester eller sociale sammenkomster. Sportsgrene som basketball, baseball er også stor teamwork spil.

Frøgræs Typer
Reparation Bruser Faucet
Highball glas
Weekend Vacation Idéer
Er Hun The One
Toilet Tank Udskiftning
Flimrende lys Løg
Crib Madras Dimensioner
Styling krøllet hår
Gæsteliste Skabelon
Nail Strengthener