Teardrop Tattoo

Når det kommer til tatoveringer og body art, der skal være en mening bag det. Tatoveringer er populære symboler og repræsenterer en persons personlighed, baggrund, historie og selv hans liv. Teardrop tatovering er et sådant symbolsk tatovering, som er strategisk placeret under øjet. Teardrop tatovering er også indkaldt som rive tatovering, og det har flere konsekvenser bag, afhængig af hvor det er placeret. Teardrop tatoveringen også repræsenterer tabet af en elsket en eller en ven. Der er ingen specifikke design i dråbeformet tatoveringer, og disse tatoveringer er primært forbundet med fængsel og lidelser. Men den særlige betydning bag en dråbeformet tatovering ses på mennesker i dag kan være forskellige fra deres region og kunne være flere. Lad os se de mange betydninger af dråbeformet tatovering afhængigt af forskellige faktorer som beliggenhed og bæreren.
Teardrop Tattoo betydninger
Teardrop tatovering er for det meste forbundet med indsatte, indsatte, gangstere, bøller, lidelse eller tabet af en elsket. Men for hver enkelt, kan en dråbeformet tatovering betyde noget andet afhængig af placeringen af ??hans dråbeformet tatovering og som et symbol den vil blive behandlet på samme måde. Nogle gange kan en dråbeformet tatovering kan symbolisere medlemskabet af en bande. Teardrop tatoveringer i fængsel betyde at antallet af drab brugeren har i sin straffeattest. Det er en tatovering, der også er sværtet for hvert femte år af hårdt ramt gang en person har tjent i fængsel.
Teardrop tatovering kan også indikere, at en person har myrdet nogen i hans / hendes liv inden for eller uden for fængslet. Selv dråbeformet tatoveringer har flere betydninger, de fleste af de dråbeformet tatoveringer, som vi ser i mainstream kultur i dag indebærer, at bæreren har dræbt nogen. Læs mere om bande tegn og symboler.
Teardrop Tattoo Betydning i Australien, i australske fængsler, havde dråbeformet tatoveringer en tradition bag sig. Faktisk vil du blive overrasket over at vide, at den første nogensinde dråbeformet tatovering, den oprindelige, blev fundet i Australien. Teardrop tatoveringer blev med magt sværtet blandt australske fanger på deres indsatte til servering tid i fængsel for at være børnelokkere og seksuelle misbrugere. Når en indsat i et australsk fængsel var ved at blive fængslet for sin forbrydelse, ville andre indsatte med magt sted en dråbeformet tatovering under højre øje, da det bliver synligt, da disse fanger plejede at være på den venstre side af deres fængselscelle. Men denne handling er meget sjælden i australske fængsler sidst. Læs mere om gangsta tatoveringer.
Teardrop Tattoo betydning i USA, I USA har betydningen af ??en dråbeformet tatovering ændret sig drastisk over visse tidsrum. Den australske fængslet tradition blev fremført til amerikanske fanger også. Oprindeligt blev dråbeformet tatoveringer bruges til at vise, at en person var fængslet for mordet på nogen. Hvis årsagen bag at få sværtet var det, ville dråbeformet udgøre en følelse af dyb beklagelse for den pågældende handling og fangerne ville få en sådan tatovering efter at have forladt fængslet. Læs mere om ghetto tatoveringer.
Men på samme tid i USA, fik de mennesker i det civile verden (uden for fængslet verden) inked med denne dråbeformet tatovering design og havde en helt anden grund til at få en. The Teardrop tatovering, på det selvsamme tid, betød også tabet af en elsket. Amerikanske mænd ville normalt få sværtet med dråbeformet tatovering at symbolisere tabet af deres koner eller et familiemedlem. Derfor er den dråbeformet tatovering, lige siden da, begyndte at blive et symbol på erindring og mindesmærke. Læs mere på Memorial tatovering designs.
Teardrop Tattoo Under Eye Betydning
Som jeg har nævnt tidligere, jf. dråbeformet tatovering afhænger også af farve og placeringen af ??dråbeformet. Hvis dråbeformet tatovering er bare i form af en skitse, betyder det, at en ven af ??bæreren blev dræbt. Hvis en dråbeformet tatovering er farvet indeni skitsere det repræsenterer, at bærerens ven er blevet dræbt og bæreren har taget hævn for sin vens død. Læs mere på fornuftige tatoveringer.
En tom tåre dermed symboliserer, at en elsket man har været dræbt eller bæreren har med held shot en anden. En fyldt tåre tatovering repræsenterer, at et elsket har begået selvmord eller blev dræbt af nogen grund andet end et mord. Det kunne være en ulykke eller en dødsstraf. En dråbeformet tatovering i ansigtet med en tom top og en fuld bund symboliserer, at bæreren har taget en hævn for mordet på en elsket. En tom dråbeformet tatovering i ansigtet også symboliserer en persons tid serveret i fængsel, hvilket er normalt et år i det mindste. Teardrop tatovering kan også sværtet som en erindring om en elsket, der gik bort, mens bæreren var fængslet. Dag, en masse berømtheder i mainstream-lignende Lil ‘Wayne og Amy Winehouse har fået sig sværtet med dråbeformet tatoveringer og der er mange fancy stilarter, hvor du kan designe en dråbeformet tatovering for dig selv og strategisk placere den tæt på hjørnet af øjet eller på kinden knogler, de og synes at være reel tårer. Læs mere om midlertidige ansigt tatoveringer.
Uanset kunne være debat og kontroversen om at få sværtet med en dråbeformet tatovering, det helt sikkert har en dyb mening for den, der bærer den, og burde ikke være set ned på anden måde. Dag, da tatoveringer er blevet et fashion statement blandt unge over hele verden, kan en dråbeformet tatovering be sværtet rent for mode og dekorative formål.

Prinsesse Party Games
Anden Baby Shower Etiquette
Textured Paint
Lædermøbler Rengøring Tips
Affaldsskakt Installation
Casual Updos
Akvarium Aktiveret Carbon
Køkken maling farver
Bedste Oliefri fugtighedscreme
Knotty Pine paneler
Midlertidig Hair Color