Telefon Etiquette

Selv om flere forskellige kommunikationsmidler som e-mail og instant chat eller messaging bruges på en bred skala i dag, er telefonen stadig en del af en persons personlige såvel som erhvervslivet. En telefon samtale er lige så vigtig som selve ansigt-til-ansigt samtale og dermed, skal man være meget forsigtig, samtidig med at såvel som at besvare opkald på en telefon. Der er nogle grundregler eller simpelthen do’s og dont’s, kendt som telefon etikette; at man skal huske under en telefonsamtale.
Telefon Etiquette Tips
Følgende er nogle generelle tips at man skulle husker som de er en del af forretningskulturen samt personlige telefon Etiquettes. ; Det anses for at hilse den person, mens foretage eller modtage opkald, den simpleste form for hilsen er ‘hello’. Det er ikke tilrådeligt at besvare opkald med ‘ja «som det synes uhøflig. ; Ifølge personlig telefon Etiquettes, er det obligatorisk at identificere dig selv, mens du foretager et opkald. Må ikke nogensinde spille spil ‘gæt hvem’ på en telefon med en travl ven. ; Inden rakte opkald til en person, spørg lytterens tilladelse, inden at sætte ham på hold og takke ham for det. (Må ikke holde en person “venteposition ‘for mere end 1 minut). ; Hvis du er ringer, har nogle tålmodighed når nogen sætter dig “venteposition ‘som det ikke altid muligt at finde den krævede person på stedet. , Det er nødvendigt at tale klart og præcist med korrekt pauser. , Også for, at rettidige svar som ‘ja’ og ‘okay’. ; Det er obligatorisk at kalde op til nogen tilbage, hvis du har lovet. , Det er ikke tilrådeligt at kalde en person, før 8.00 og efter 21:00. ; Hvis du ved modtagende ende af indkaldelserne, ikke hænge indtil opkalderens gør så. ; Det er tilrådeligt at takke en person mens slutter opkaldet. Du kan endda sige, at du værdsat taler med ham. ; Endelig anses det gode manerer at returnere telefonopkald og talebeskeder indenfor 24 timer. ; Business Telefon Etiquette
I erhvervslivet, tag telefonsamtaler sted før selve mødet og også udgør en vigtig del af mange forretninger og derfor er det vigtigt at huske på, visse ting, mens foretage og modtage opkald. Læs mere om professionel kommunikation.
Foretagelse af et opkald, det er klogt at gøre et skriftligt notat af ting, du skal formidle til den person, før du foretager et opkald, at du ikke glemme. ; Det er afgørende at identificere dig selv og din selskabet første når du starter samtalen. ; Hvis dit opkaldet blev forventet eller planlagt forudgående, det vigtigt at gøre lytteren indse at i kortfattet i tilfælde han / hun har glemt. ; Fortæl person hensigt dit opkald i korte træk. Hvis det er en receptionist, er det stadig anbefales at forklare hensigten med dit opkald. , Når man taler til den ønskede person, tale tydeligt, langsomt og præcist. Det pinligt at blive spurgt gentage, hvad du lige sagde. ; Også gøre korrekt og rettidig reaktioner i formelle »ja« og »nej måde. Aldrig bruge den uformelle måde at ‘yeah’ og ‘Nope «. , Mens der sluttede opkaldet, takke den person høfligt for sin tid. , Eksempler:; Godmorgen, det er (navn) fra (navn på virksomheden). Må jeg venligst tale med (navn). , Hej, dette er (navn) fra (navn på virksomheden). Jeg regnskabsførende opkald fra (navn), er han tilgængelig? ; Modtagelse ett Call; As ‘hello’ er rigtige måde starte en samtale, det også en passende form for hilsen opkalderens mens modtagende opkald. ; Du kan endda modtage opkald ved identificere dig selv og din virksomhed. ; Det tilrådes at forsøge og besvare business opkald som glædelig som muligt tonen i stemmen kan let genkendelige og kan gøre en stor indtryk. ; Mens modtagende forretningsmæssige opkald, er det tilrådeligt at opmærksomme og stoppe andre aktiviteter såsom læsning, tale til andre, tyggegummi, deltage andre opkald. ; Hvis spurgte, om visse Mr. ABC er tilgængelige eller ej, ikke svare med en Curt “nej”. Den perfekte Svaret burde være: “Jeg er ked af, Mr. ABC er ikke tilgængelig på dette tidspunkt, kan jeg tage en besked? ‘. ; Hvis en person ikke er til rådighed, er det bedre at formidle grund til den kaldende kort. ; Du bør aldrig hænge op, før der ringer gør det. Også være nådige i din afsked som kan hjælpe i fremtiden kommunikation. , Eksempler:; Tak for at ringe (navn på virksomheden). Dette er (navn), hvordan kan jeg hjælpe dig? ; Hej, (navn) talende. (Den, der ringer navn), vil du holde, mens jeg leder efter information / person? ; Tak for ringer. ; Læs mere på:; Telefon Etiquette Tips; Business Telefon Etiquettes; Disse er de basistelefonitjenester Etiquettes at du skal huske og følge hver gang du foretage eller modtage et opkald. Så næste gang, ikke får skræmt, mens du taler i telefon, en smule øvelse, og du vil blive fint. Held og lykke!

Volleyball Quotes
Spansk brudekjoler
Gothic Vielsesringe
Curling glat hår
Hjernevridere for voksne
Eyeliner Tips og tricks
Gift Giving Etiquette
Organic Gardening Tips
Samtale Etiquette
Meningsfuld Quotes About Life
Bryllup Reception Tabel Idéer