Termostat Ledningsføring

Oplysningerne i de følgende afsnit omhandler de mest basale form for termostat ledninger. Klemmer ledningsføring forklares nedenfor anvendes i simple termostater. Man får den know-how af skiftende ledninger fastgjort til disse terminaler med oplysningerne nedenfor. Men for komplicerede systemer, professionel hjælp og ekspertise, der kræves i færd med at reparere de problemer eller termostaten fejlfinding
Termostat Ledningsføring
De mest almindelige typer af termostaten forsamlinger har følgende terminaler – RH, RC, G, Y og W. Lad os forståelse af de opgaver der er forbundet med ledninger, der kommer til disse terminaler. One lære, hvordan i forbindelse thermostat ledningsføring ved hjælp af til nedenstående oplysninger.
R: ledninger kommer til ‘R’ terminaler er kilden ledningerne fra transformere. Funktionen af ??disse ledninger er at energize andre ledninger. De øvrige ledninger er strømførende på grundlag af termostaten mode sættes. Energien også på grundlag af efterspørgslen, dvs opvarmning, køling eller ventilator drift. Kan man se en jumper wire fast mellem RC og RH terminaler. Jumperen ledning er til stede i tilfælde af opvarmnings-og kølesystemer dele transformer. Hvis transformer, der anvendes til opvarmning og afkøling er forskellige, skal ovennævnte ledning ikke bruges.
G: Den ledning, der er fastgjort til G terminalen bringer med sig, den nødvendige energi til at tænde en blæser eller system blæser.
W: Den tråd, der er forbundet med “W” terminal starter opvarmning af systemet, når strøm. Det anvendes i systemer som kedlen, elektrisk ovn, oliefyr, mv
Y: “Y” terminalen er forbundet til en wire, der fungerer som en kompressor relæ til afkøling. AC er tændt, når ledningen kommer til ‘Y’ terminal får strøm.
Beskrivelsen af ??nedsat, der er fastsat, omfatter 4 terminaler. En sådan forsamling udgør »Single Stage Termostater ‘, disse er også kendt som ’1 Varm / 1 Cool’ termostater. Navnet er enkelt etape termostat tildelt disse instrumenter på grund af den omstændighed, at terminaler, som kontrol etapevis køling eller opvarmning er fraværende i deres forsamlinger / set-ups. Ovenstående oplysninger vil hjælpe i termostaten ledningsnet til varmepumpe. Her er noget termostat ledninger oplysninger om et par flere terminaler.
C: Det er kendt som den fælles ledning terminal og ledningen kommer til termostat.
O: ‘O’ terminal er tilsluttet ledninger, der er fyldt med energi til køling. Disse terminaler er til stede på varmepumpen enheder.
Aux: Aux Terminalen bruges til at opnå back-up varme fra en kilde. Disse terminaler stammer fra luften håndterer og ledninger, som forbinder med dem, men har ikke nogen universel farvekode.
E: Denne termostat terminal er forbundet med funktionaliteten i undtagelsestilstand opvarmning. Terminalen viser sig at være nyttigt, når varmepumpen kondensatoren mislykkes.
S1 & S2: S1 & S2 terminal er til stede i nogle af de systemer og bruges i sensing udendørs temperatur. En særlig tråd anvendes til denne terminal, som er afskærmet. Læs mere på:; Termostat problemer; Bedste Programmerbar Termostat; Udskiftning Bil termostat; Termostat ledninger problemer kan løses ordentligt ved at ringe en ekspert. Moderne termostater er komplicerede i deres struktur og bare ledningsføring dem ikke fuldføre jobbet. Man er køre systeminstallationen software termostaten fungerer fuldt. Det grundlæggende i termostaten ledninger kan forstås korrekt ved hjælp af oplysningerne ovenfor. Det ville fungere som en vejledning i processen med at skabe forbindelser korrekt.

Flydende Eyeliner Tips
God Makeup Tips
Shampoo til Fedtet hår
Varmepumpe Genanskaffelsesomkostningerne
Hvorfor er jeg deprimeret
Bedste Oliefri fugtighedscreme
Italiensk Tatoveringer til piger
Salt Crystals – Opskrift
Restaining Køkken Cabinets
Asian Inspireret Soveværelse
Planlægger et bryllup om et budget