Terrassedøre med indbygget Blinds

Med sommeren indstillingen i, begynder solens stråler blændende ind i vores hjem gennem alle mulige gennemsigtige og gennemskinnelige stykker af glas. Den største ulempe ved en sådan solens stråler er, at de har en tendens til drastisk varme op på værelserne og huset. Som et resultat af varmen hober sig op og løbende invasion af solens stråler få dig ekstremt ubehageligt, på trods af en kraftig klimaanlæg. Dette fænomen bliver især ubehageligt, hvis du har en gårdhave og en terrasse dør, der fører til det. Solen stråler invadere det kølige værelse på en accelereret hastighed og oplade op hele rummet, med varme. Varmen øger yderligere, hvis terrassen består af sten. Boligmontering eksperter er kommet op med en fremragende indretning teknik, som ikke kun vil gøre jeres hjem ser attraktive, men vil også reducere ned ulidelig hede. Du kan også læse mere på ydre franske terrassedøre.
Sliding terrassedøre med indbygget Blinds
Det er blevet en fælles overenskomst blandt boligejere har dekoreret gårdhave lige udenfor deres hjem. These terrasser er meget dejligt, og der er ingen andre steder, der er mere indbydende i det stille aftener. Bortset fra denne praktiske bekvemmelighed, har terrasser lige uden soveværelser eller stuer også blive meget moderne.
Skydedøre med terrasser er en op kommer konvention. Du vil opdage, at mange sådanne huse har en aluminium skydedør, der fører ud til gårdhaven. Disse døre har rammer, der er lavet af metal, og de resterende flertal portion er glas. Den mest logiske løsning at forhindre infiltration fra solens stråler er at bruge stof eller metal persienner. Men sådanne blinds er ikke ligefrem idiotsikker og det fører ofte til rumopvarmning op. En anden løsning er brugen af ??skygge glas, der forhindrer optagelse af solens stråler. Den bedste løsning er at bruge en indbygget sæt af persienner. Disse blinds er dybest set består af fibre og er fastgjort ved hjælp af små låse direkte på døren. Sådanne blinds dybest set forhindre gennemtrængning af lys og varme i rummet. En anden lignende design er der, hvor stoffet binder er monteret til højre ind på glasset. I tropiske amter mange mennesker har sindrigt konstrueret organisk binder, der kan holdes en smule fugtig af en lille vandsystem. Selv om dette system lyder meget kompliceret og urealistisk, det er helt en fangst, og holder hele rummet køligt. Some terrassedøre har også binder, der er lavet af metal og er permanent fastgjort til døren. Men sådan binder ikke vise sig at være nyttigt, da de har tendens til at foretage varmen ind i rummet. Læs mere på skydedøre glasdøre og skydedøre af glas terrassedør reparation.
Fransk terrassedøre med indbygget Blinds
Den franske døre, der fører op til terrassen er ofte består af træ og i mange tilfælde, har kun den øverste halvdel, som glas. Denne konstruktion anvendes ofte for at få mere privatliv, selvom praktisk talt det virker også som en isolering mod varme. Fransk terrassedøre ofte har længe bygget i blinds, der er knyttet til døren ved hjælp af et lille sæt af låse. Af lignende kølemetoder, kan du også henvise til persienner.
I tropiske lande, har nogle opfindsomme hjerner også konstrueret blinds, der er lavet af kokos fiber og jute. Disse materialer er naturlige kølemidler og spiller en meget afgørende rolle i forebyggelsen af ??overophedning. Hvis du planlægger på at installere sådan terrassedøre med binder så vil jeg virkelig anbefale dem med fibre og jute blinds. Begge stoffer er naturlige varme isolatorer og er ekstremt økonomisk. Faktisk, hvis du indstiller din hjerne til det, kan du også lave dem derhjemme.
Held og lykke!

Floral arrangementet centerpieces
Hjemmelavet Dish Sæbe
Fotografering Citater og ordsprog
Pranks at trække på Roommates
Tør Shampoo
Bedste Dry Shampoo
Ferie Around the World
Boss Gaver
Algeriske Love Knot
Black Light Tatoveringer
Kumquat Frugt