Textured Paint

Maleri er en af ??de fælles og nemmeste måder at ændre udseendet af din interiør. Hvis du vil gør den speciel eller kunstneriske, da tekstureret malingen er en af ??mulighederne. Mens kan det være mere specielle end almindelig maling, det er også billigere end tapet. Bortset fra at give det specielle touch, tekstureret maling er også godt for at skjule manglerne på væggen. Denne maling er dukket op som en af ??den populære midler til home decor og fås i en bred vifte af farver og mønstre. Frem for alt, kan nogle typer af tekstureret maling skal anvendes af jer selv. Lad os tage et kig på de forskellige aspekter af tekstureret maling til vægge.
Textured Maling til vægge
Tekstureret maling er perfekt til at skabe den særlige effekt, du har brug for i dit interiør. Når du beslutter at gå efter denne maling, næste trin er at vælge den bedst egnede til dig. Der er forskellige muligheder, for så vidt angår tekstureret maling berørt. Kan du enten gå til færdigblandede sorter, som har små partikler blandet i den eller den glatte dem, der skal anvendes med specialværktøj, til at opnå de ønskede mønstre. De fleste af disse malinger kommer med en agent, der kan anvendes sammen med maling, til at ændre glathed eller ruhed. Textured maling fås også som holdbar syntetisk harpiks, alkyd eller flade finish latex. Normalt er flade slut latex versioner bruges til lofter, og det kan anvendes uden primer.
Textured maling omfatte metallisk nuancer for. Du kan vælge fra er færdig, vil, guld, sølv, kobber, osv. Du kan også blande forskellige malinger for at skabe en unik én, men søge rådgivning hos producenten før det. Faux slutter kan også laves med tekstureret maling, men med henblik herpå, er forskellige værktøjer, der anvendes. De mest populære blandt tekstureret lakeringer er granit krystaller finish, sandsten, glat tekstur maling, persienner gips, osv. Mens er granit krystal finish opnås ved at tilsætte granulat for malingen, før ansøgningen, kommer sandsten finish som forblandet dem, der Der skal anvendes pr producentens instrukser. Med glatte tekstur maling, kan du oprette enten en høj toppet ujævnhederne virkninger eller tunge højderyg swirls. Den venetianske gips look opnås ved at anvende tre lag af denne maling i tre forskellige teknikker. Læs mere på faux maleriet.
Textured Paint Teknikker
Nu ved vi, at anvendelsen af ??tekstureret maling indebærer forskellige teknikker, som pr den ønskede effekt. Men før anvendelse af maling, er væggene forberedt. Det indebærer rengøring og tørring, efter at have fjernet løs tapet og maling skaller. Forbered væggen for maleriet som pr instrukser fra fabrikanten. En af de grundlæggende metoder til tekstureret maling ansøgningen er at anvende den som enhver anden almindelig maling. Start med at skære i hjørnerne og senere anvender malingen med en rulle. I tilfælde af stuk maling, skal du bruge en murske for anvendelse. Ved at bruge murskeer for anvendelsen teksturerede maling, kan du også oprette cirkulære hvirvler på væggen. Textured maling kan anvendes på en sådan måde, så at danne små toppe. Dette kan opnås ved hjælp af en gummi spartel. En af den populære tekstur maleriet teknikker punktering, hvilket sker ved hjælp af teksturerede ruller. Disse er nogle af de almindelige tekstureret maling teknikker der anvendes som pr karakteren af ??maling. Læs mere om indendørs maling.
Kort sagt, er tekstureret maleri teknik, der anvendes til at omdefinere den ser ud i interiør. Det hævdes, at disse malinger er lange levetid og er nemme at bruge. Bortset fra, at det har isolerende egenskaber og behøver mindre forberedelse. Hvis du er interesseret i at bruge denne maling, vil det være bedre at indhente en udtalelse fra de mennesker, der allerede har brugt dette produkt. Dette kan give dig en rigtig idé om fordelene og ulemperne i denne maling. Besøg en maling butik og tage et kig på de forskellige muligheder, kan de tilbyde. Samle nogle teksturerede maling ideer og vælge de bedst egnede én til dit hjem.

Snefnug Dekorationer
Black Light Tatoveringer
Tape Gipsvægge
Pingvin Tatoveringer
Typer af Love
Samtale Etiquette
Tribal Neck Tatoveringer
Casual Sommer Kjoler
Corsager for Wedding
Snake Plant
Socialt Arbejde Teorier