Tiger Lily Flower

Blomster … er et stolt påstand om, at et glimt af skønhed ud værdier alle forsyningsselskaber i verden. – Ralph Waldo Emerson
Blomster, de er sådan dejligt kreationer! Det være sig en enlig blomst eller en hel haven – skønheden og lyksalighed det giver os, er umådelig. Roser, liljer, Marigold, nelliker, der er utallige dem fra brønden avlet til at de vilde. Tiger Lily en af ??de truede blomster arter og en type af Lily er, hvad teksten kommer, vil kaste lidt lys over. Læs mere om forskellige typer af liljer.
Fakta Om Tiger Lily Blomsten; Som tidligere nævnt, Tiger Lily er en type af Lily, og det er en stor orange blomst. På sin kronblade der er mørke pletter, og det har en stærk og sød duft. Denne blomst blev første gang beskrevet i en berømt svensk botaniker Carl von Linne ‘skrifter. Tilsyneladende omkring 1804, blev indført William Kerr Storbritannien til denne blomst. Der er 2 sub typer denne blomst. Den ene er den orientalske type og den anden er de vilde arter. Den orientalske skal man være plantet af løg. Disse kan senere gravet op og delt. Tværtimod vokser den vilde arter med hjælp af knolde rødder. Hvis du ønsker at vide, hvordan man dyrker Tiger Lily Flower, ja, er svaret let.
Det primære krav er fugtig jord til dyrkning tiger liljer. For omgang skal der skabes Columbia Lily veldrænet jord kombineret med organiske gødningsstoffer eller barkflis. Denne blomst vokse fra 4 til 6 inches lang til en bredde af 3 inches. Ud over dette er bladene af denne plante snævre og er et par inches lang. Disse giver et lyst og jazzede look til din have eller værftet. Det kan være sikker kaldes en staude blomst eller en urt, og det er spiseligt. Pærerne graves op og kogt eller dampet i USA og i nogle orientalske lande.
Tiger Lily blomsterarrangementer, Tiger Liljer er fremragende i brudebuketter og som en del af hele brylluppet blomsten ensemble. Hvad der gør det en stor mulighed for bryllup blomst arrangement er dens slående farver og funktioner. Centerpieces lavet af Tiger Lily blomst også kigge fabelagtig. Man kan have en hel bunke af kun én type eller kombinere et par typer af liljer. Du får dem i en række af farver, fra lys rosa-rød til lys gul og orange. Påskeliljer, tulipaner, krysantemum eller hvid, laks eller gul farvet roser when allieret sig med tiger liljer gøre for en fantastisk blomst arrangement. Læs mere om lilje blomsterarrangementer.
Tiger Lily Flower Tattoo Design, Behøver jeg sige noget om dette! De, der er freakishly vild med tatoveringer, skal allerede gået videre og ville have fået en Tiger Lily tattoo? Men vidste du, hvad Tiger Lily blomst betegner? Tiger Lily blomst betydning er et symbol på rigdom, stolthed og velstand. Så i tilfælde af at du tænker på at få tigeren lilje tatovering (for piger), sørge for at gå videre og få en inked! A Tiger Lily tatovering eller en lilje tatovering har en religiøs og moderne symbolik. Mange gange, Tiger Lily tatoveringer er enkle og farvestrålende. Mens nogle andre har slået toner foregår i ud af boksen mønstre. Et par andre designs er flammer brister fra stilken af ??brand lilje eller en lilje dinglende fra mundingen af ??en fugl, kat eller sågar en mytisk væsen, som dragen. Tigeren lily Blomsten er valgt af borgerne for sin rene skønhed og ekstraordinære funktioner. Læs mere om lilje blomster tatoveringer.
Tigeren lilje Blomsten dermed gør en fantastisk stil erklæring, det være sig en hændelse som et bryllup, pryder en have eller endda din krop som en smuk tatovering!
Det hele handler om Tiger Lily blomst! Her vil jeg afslutte mit kronblade (oops ord) om emnet!

Leg Tatoveringer
Tæppe Rengøring Tips
Kloak Gas Lugt i House
Banket Idéer
Pretty Eye Makeup for Brown Eyes
Romantisk Sætninger
Funny Pet Navne
Blødgøringssystem Anmeldelser
Formel Dress Kode
Cool Fødselsdagsgave
Gødning Burn