Tilstoppede Kloak Line

En tilstoppet kloakledning er et problem, som kræver øjeblikkelig opmærksomhed, da den, kan føre til en stinker i en situation, hvis ikke unclogged i god tid! Der er nogle enkle teknikker til clearing en tilstoppet kloak linje. Kendskab til nogle kan komme i praktisk, når du står over for en potentiel stinkende situation. I denne artikel, forklare jeg nogle af standarden kloak clearance teknikker.
Det vand drænede fra vaske, toiletter, brusere og alle andre afløbskapacitet i dit hus er i sidste ende ført gennem en kloak linje til en sump eller en større kloak. Nogle gange på grund af oprettelsen af ??blokeringer i disse linjer, af genstande, der normalt ikke meningen, at blive tvunget igennem afløbet, bliver det tilstoppet. Vandet begynder regurgitating fra alle drænhullerne i huset på grund af sådan en blokering. Denne hindring kan være af forskellig slags.
En af de hyppigste udbydere er ophobningen af ??fødevarer, toiletpapir eller vækst af træets rødder inde i kloakken. Blokeringen skyldes fødevarer kan undgås ved brug af en si på afløb og undgå at tvinge ned ikke-fordærvelige genstande som plastik. Nogle af de vigtigste årsager til blokering er madlavning olie og koaguleret fedt. Den eneste vej ud er overvinde forhindringen, der er tilstopning linjen. I næste afsnit jeg aksjer nogle enkle teknikker af clearing ett tilstoppet kloak linje.
Hvordan man Fix en Tilstoppede Kloak Line?
Der er mange måder at rydde en tilstoppet kloak linje. Hvilken teknik, du skal bruge helt afhænger af den type obstruktion, som blokerer linjen. Unclogging et dræn er et af de mest grundlæggende af VVS-job. Her er de gængse teknikker, der anvendes af blikkenslagere til at rense forstoppede kloakledninger.
Brug en kemisk Cleaner, En af de første ting at afprøve, når det kommer til at rydde en tilstoppet kloak linje er at hælde et kemikalie afløbsrens kemikalie. Disse er sure kemikalier, som effektivt kan klare enhver organisk obstruktion ved at opløse dem. Disse kemikalier er alment tilgængelige i isenkræmmere. Følg vejledningen fra producenten, og hæld den kemiske ned tilstoppet afløb. Små økologiske forhindringer er generelt godkendt af disse kemikalier.
Hjælp en Force Ball Stempeltype; Hvis det ikke virker, så kan du bruge en kraft bold stemplet at skubbe obstruktion ned og rydde tilstoppede kloakken linje. Hæld noget varmt vand nede i systemet og derefter anvende den kraft bolden stemplet flere gange. Trykket denne simple værktøj genererer kan løbe ud forhindringer ganske let. Holde gentage kaster indsatsen indtil obstruktion rydder de.
Brug en slange værktøj; Hvis obstruktion i form af dyrkede trærødder, så de sandsynligvis ikke vil give let til enkle metoder. I tilfælde af rod vækst forårsager obstruktion, skal du bruge en slange redskab, som der normalt bruges af blikkenslagere og normalt findes i byggemarkeder. Først skal du finde rense stikket, som kan give dig adgang til dræning linje. Dette er normalt placeret i kælderen. Når du har fundet det, skal du have en skruenøgle til at løsne og åbne den.
Placer en spand under stikket og løsne det langsomt. Noget affald kan lække ud, som du kan samle i spanden. Når den udsivning er stoppet, skal du tage stikket fuldt ud og sæt slangen værktøjet inde og skub det i så meget som du kan. Find uret du indsætter det og skubbe, indtil den rammer en forhindring. Hold skubbe og dreje, indtil forhindringen er ryddet ud. Fjern slangen, og derefter forsegle stikket på plads igen.
Brug af en Power Rotor / Roterende Saw eller Jet Hydrovac, Hvis ingen af ??de ovennævnte metoder fungerer, kan du bruge nogle høje el-værktøj til at få obstruktion at rydde ud. Værktøjer som power rotorer og roterende save findes i hardware butikkerne rent faktisk kan bruges klare enhver form for obstruktion. Disse skal indsættes i afløb linjen slangen værktøjet og de hjælper i clearing ud for at have forhindret ved at formale det ud. Et andet el-værktøj, der anvendes i tilfælde af ekstremt tilstoppede kloakledninger er Jet hydrovac, der bruger en stor vakuum for at presse eventuelle forhindringer uden for tilstoppede linje. These jet hydrovac enheder er dyre og generelt anvendes af professionelle oprydning virksomheder. Så i tilfælde af ekstreme tilstopning, er det bedst at tage hjælp af professionelle blikkenslagere eller rengøringsvirksomheder.
Læs mere på:; afløbsløsninger; Tilstoppet Bruser Drain; Tilstoppet vasken, Forebyggende vedligeholdelse i form af at undgå at hælde af fødevarer (rester, fedt og madolie), installation af kloak hul harper, regelmæssig oprydninger vil sikre, at du ikke ansigt et tilstoppet kloak linje situation. Sørg for at du følger disse enkle forholdsregler og du plejer at bekymre dig om tilstoppede afløb nogensinde!

Tall Bryllup centerpieces
College Party Temaer
Room Møbler Layout
Teamwork Spil
Kælder Farver
Foundation for Fedtet hud
Generator Fejlfinding
Guldfisk Plant
Badeværelse Etiquette
Populære maling farver
Kone Gave Idéer