Ting at tale om på telefonen

OK Så du har været forelsket i denne særlige person i lang tid nu. Ved nu du kender hinanden udmærket. Der er intet mere tilbage at vide. Intet mere til venstre for at tale om. Intet mere til venstre at blive opdaget. And helt sikkert noget at overraske dig. Desuden travle liv og opslidende arbejdstid levner megen plads til nogen tegn på kommunikation. Være sammen med hinanden, er netop blevet en rutine ting. Så den eneste måde at indhente med hinanden, er over telefonen om natten. Men hvad er de ting, at tale om i telefon med din kæreste eller tingene til at tale om i telefon med din kæreste? Lad os finde ud af …
Interessante ting at tale om på telefonen
Hvad er interessant?; Den største fejl, at par foretager, mens du taler i telefon, er, at de prøver for hårdt. Leder du efter ‘interessante emner “er en anden stor fejltagelse. Emnet er ikke, hvad der gør samtalen interessant, men det er den interesse du viser i emnet, der gør samtalen interessant. Så når dette er klar, lad os se, hvad der er de ting at tale i telefon omkring på telefonen.
Hvordan var din dag?; Dette er langt den mest regelmæssigt og almindeligt stillede spørgsmål. , Og jeg medgiver, at det kan være irriterende, hvis det er spurgt hverdagen, da intet begivenhedsrig virkelig sker. Så hvis du er på udkig efter ting at snakke om i telefon med din knuse, stop! Du spørge spørgsmålet forskelligt gøre natten opkald interessant participative. Forsøger at spørge om din partners kolleger, hvad gjorde de spiser til frokost, hvad der var hun iført, hvornår har han få fri fra arbejde eller hvad hun har til middag. Denne måde kan du få at vide, hvad der var din partner gør i løbet af dagen og i øvrigt, kan du uddybe hvert spørgsmål.
Hvad er din plan for Weekend?; Hvis du er en arbejder par eller en studerer par, i weekenden, er jeg sikker, er det eneste tidspunkt du får for hinanden. Således er det et andet spørgsmål, der kan føre til en interessant samtale, med input fra begge sider. Igen vil bede dette spørgsmålstegn ved den måde det er, ikke give meget. Så prøv måder, som du tænker på noget at tale om i telefon med en fyr eller ting at tale om i telefon med en pige. Giv din partner en vognlæs muligheder for weekenden. Take nogle idéer fra kreative date ideer eller gode date ideer hvis du ikke kan komme med alternativer. Nogle af dem vil blive forkastet, nogle vil være mentalt kendt for yderligere weekender, og nogle vil være let accepteres. Ved udgangen af ??diskutere disse muligheder, ville du have mistet overblikket over tid!
Rørstrømsk Romantisk Samtalerne; Det hektiske liv kan fordampe romantik i dit forhold. Så her er din chance for at genoplive den. Du tror måske, at disse rørstrømsk romantisk samtaler er spild af tid, men ikke rigtig. Disse søde Smaating er søde alt, der gør en forskel. The simple “Jeg elsker yous ‘,’ Jeg savner yous ‘og’ jeg dø for at se yous” er sjove ting at tale om i telefonen.
Læs mere på:; Ting at tale om med en pige, Best emner at tale om med en pige, Så de var noget at snakke om i telefonen. Andre end disse, diskutere film, bøgerne, musik, aktualitetsprogrammer, kulinariske lækkerier, shopping udflugter og alt andet der holder din interesse vil gøre din tale i telefon værd søvnløse nætter og værd regninger. Have det sjovt!

Meningsfuld Citater
Slidbane Wear Indikator
Lowlights for Brunetter
Kobling Problemer
Akryl Nail Polish
Stevia Plant
Magnolia Tree
Job Interview Påklædning
Grout Paint
Kælder Design Idéer
Våddragter til mænd