Toilet Tank Udskiftning

Om du har en krakket tank, en lækage, eller ett defekt ventil, toilet tank udskiftning er ett must. En situation med nogen form for toilet problemer kan ikke udskydes til senere, når du vil være den eneste i problemer på tidspunkter med akut behov. Medmindre og indtil du har en anden toilet i din lejlighed eller hus, der tager sig af problemet bliver høj prioritet. Ringer til en blikkenslager, eller håndværker i for et toilet tank udskiftning kan tage en masse tid og penge. Vil du sandsynligvis nødt til at tage fri fra arbejdet, således at du er til stede på det tidspunkt, hvor toilettet bliver udskiftet. Men i nutidens liv, er der tid til at selv gøre det? Affald en hel dag for et job, der tager kun et stykke tid til slut? Tag et kig på følgende trin på, hvordan du udskifter toilet tank og slut den kedelige opgave. Læs mere på fastsætte en løbende toilet.
Udskiftning Toilet Tank
I stedet for at tage en dag fri fra arbejde, tager lidt tid ud om aftenen og færdiggøre toilet tank udskiftning projekt. Toilettet tank reservedele er let tilgængelige hos din lokale isenkræmmer. For at finde den bedste værdi og spare nogle penge, købe hele udskiftning kit til rådighed. Læs mere på toilet tank reparation.
Trin # 1: Tag korrekt måling af din gamle tank til udskiftning. Du virkelig ikke ønsker at øjeæble den omtrentlige størrelse af det. Tage passende noter af hver sektion, skriv det nuværende navn på et toilet, og få serienummeret, hvis det er muligt. Dette vil hjælpe dig med at finde den nøjagtige toilet tank udskiftning. Når du købe den nye tank, før du begynder, skal du kontrollere, om den svarer med den gamle.
Trin # 2: Luk vandforsyningen ud til toilettet og tøm hele tanken ordentligt. Måske er der en vand afspærring ventil stede på toilettet, slukke den. Skylle toilettet par af tid eller mere, så det er drænet helt. Hvis der stadig er nogle tilbage vand tage nogle svampe eller klude at opsuge overskydende vand tilbage i bunden af ??skålen.
Trin # 3: Nu er det tid at fjerne nødder. Skru møtrikkerne fra undersiden af ??skålen af ??toilettet. Disse nødder kan findes tightly fastgøre til bunden af ??delen. Du skal bruge en WD-40 smøremiddel for at gøre denne proces en lille smule lettere. Lad smøremiddel sidde et stykke tid og arbejde det er magi på at løsne møtrikker. Prøv at skrue møtrikkerne, når WD-40 har haft tid at bosætte sig i, men hvis nødderne ikke bule, så prøv at save igennem dem.
Trin # 4: Det næste skridt, efter fjernelse af nødder, er udskiftning af ventiler og skiver. Jeg ved, at det kan lyde meget kedeligt lige nu, men da du allerede er halvvejs der, hvorfor så ikke gøre et grundigt stykke arbejde. Toilettet tank replacement kit får nye ventiler, skiver, kegleformede pakninger, og en ny tank pude pakning så godt. Udskift hver skive og bolt, du ser.
Trin # 5: Nu kan du erstatte den aktuelle tank. Dette er det sidste trin, hvor du løfter den gamle tank ud af toilettet. Pas godt på forsigtigt at placere det nye toilet tank på den nederste del af toilettet. Gummi pude, som du ser mellem de to dele, skal du placere den nye tank på toppen af ??det. Skru de nye bolte på plads, gennem tanken og i bunden af ??toilettet. Og nu nødder som godt. Sørg for, at nødderne er sikret stramt med en skruenøgle.
Læs mere på:; Badeværelse Remodeling, Toilet Flange Reparation, Og der har du det, du har afsluttet med succes dit toilet tank udskiftning home-projektet. Ren alt omkring toilettet med klude og dit toilet er klar til brug.

Baby Gaver til Make
Corsager for Wedding
Typer af Love
Flirte Citater
Typer af beton
Valg af maling farver
Skovle sne Tips
Brandmand Tatoveringer
Labret piercing Information
Hjernevridere for voksne
Fælles franske sætninger