Tøj pletfjerning

Du bar ett smuk og dyrt kjole til en part, men alle din begejstring gik ned afløbet når du droppet mad på det. Mener ikke, der sker for os alle? Vi alle får gal på os selv for ikke at tage ordentlig pleje. Din smukke Kjolen er ødelagt, fordi du synes, der er ingen måde du kan slippe af det beskidte pletter. Opgaven med tøj pletfjerning synes næsten umuligt. Du tror, ??du har ingen anden mulighed end at dumpe din kjole. Tja, hvis du troede olie, blæk eller pletter fra mad kan ikke fjernes, tænke igen. Det er tid til at indsamle flere oplysninger om tøj Pletfjerner metoder.
Det tøj pletfjerning metode vil afhænge af, hvilken type pletten, kvaliteten eller fiberindholdet for stoffet. Ved at bruge den forkerte metode, kan du ende med grimmere og permanent pletter. Læs mere på pletten fjernes fra tøj.
Typer af Pletter; Men forsigtig du måske, kan du ikke undgå pletter på tøj. Når det kommer til børn, ja, de falder mad på deres tøj hele tiden. Dit lille en måske nyde rullende op i haven og du måske være svært at fjerne græs og mudret pletter. , Du kan simpelthen ikke lade være grine, når du ser chokolade over hele deres ansigter og det er bestemt passerer over til deres tøj også.
Blæk, mad pletter, blod pletter og ikke at glemme-, olie og fedt pletter er de fælles typer pletter, der er en konstant kilde besvær. Jamen, hvis du ser nogen af ??disse pletter på tøjet, gør ikke den fejl dumping tøjet. Hvis du ikke prøve tøj pletfjerning det samme, ville det efterlade dig med en skrappere plet, og chancerne for at slippe af med pletter vil blive slank. Så hvis man ønsker at fjerne pletter, prøv at skamplet pletten, så pletten ikke slået igennem
At komme af olie / fedt pletter, Spekulerer hvordan man kan slippe af olie pletter fra tøj? Nå, beklædning olie pletten fjernelse ikke så svært som du troede det. Du kan prøve nogle enkle løsninger. Jeg er sikker på alle ville du have bagepulver eller en parabol sæbe hjemme. Du kunne gnide nogen af ??disse produkter pletten og lad det for et par timer. Du kan derefter vaske tøjet i varmt vand. Anden metode er at sætte baby pulver generøst på farvede område. Efterlad det i omkring 12 timer. Vask tøjet med varmt vand. Når det er tørt, vil du se fantastiske resultater. Disse er effektive tøj olie plet fjernelse af metoder, der vil helt sikkert gøre olien pletten forsvinde. Læs mere på olie pletten fjernelse.
At komme af Ink Pletter; Undertiden kuglepen liggende i lommen kan lække og efterlade en beskidt blæk plet på tøjet. Hvis det sker, skal du hurtigt skamplet pletten. Hold farvede området over en rent håndklæde. Da alkohol formodes at være god til at komme af blæk, kan du gnide farvede område med alkohol. Ikke-gel toothpastes kan også gnides på blækket pletten. Efterlad beklædningsgenstanden for nogle tid, og derefter vaske beklædningsgenstanden. Pletten vil helt sikkert gå væk. I tilfælde af et vandbaseret blæk pletten, skamplet pletten og vask stoffet med rengøringsmiddel. Læs mere på blæk pletfjerning.
At komme af Ketchup / Sennep Pletter; Ups! Du bare faldt ketchup på din favorit t-shirt! Hvad skal jeg gøre? Nå, kan en sådan mad pletter være meget svære at fjerne. Ved at starte ved at skrabe ud ketchup og derefter skamplet pletten med en ren klud. Gnid et mildt vaskemiddel blidt og skyl med koldt vand. Gnid området igen med ett vaskeri pletfjerner og vask beklædningsgenstanden. Dette vil helt sikkert slippe af med beskidte pletter. En anden hård plet er chokolade pletten. For at fjerne chokoladen plet, lad chokoladen tørre første. Skrabes tørrede chokoladen ved hjælp en sløv kniv og anvende et vaskemiddel eller en pletfjerner på de farvede område. Det vaskes med varmt vand. Læs mere på chokoladen pletten fjernes.
Tøj pletfjerning Tips; Det vigtigste er at behandle pletten hurtigt. Det altid lettere at slippe af med frisk pletter. Du må aldrig bruge varmt vand, mens forsøger at slippe af med en plet. Brug altid koldt eller varmt vand. Du skal også være opmærksom på kvaliteten af ??stoffet. Være blid med sarte tekstiler og aldrig gnide kraftigt med henblik på at slippe af med pletter. Dette kan beskadige stoffet. Da varmen vil gøre pletten permanent, aldrig jern tøjet, hvis pletten ikke er gået helt. Den samme logik gælder for tørretumbler.
Læs mere på:; Sådan fjernes blodpletter, Sådan Remove Permanent blæk Pletter; Fjernelse Pletter fra Tøj; Håber du har fundet oplysningerne om hårde tøj Pletfjerner metoder nyttige. Så gør det næste gang du opdager en plet på tøjet, ikke gå i panik, bruge disse beklædningsgenstande plet fjernelse metoder til at slippe af med pletter. Må ikke lade pletten sætter ind Bare følg disse beklædningsgenstande pletter teknikker til fjernelse af og sige farvel til beskidte pletter!

Elegant festdekorationer
Job Interview Påklædning
Verbena Plant
Navn Tattoo Idéer
Check Engine Light Blinkende
Græsplæne Luftning
Mink frakker til kvinder
Samtale Emner
Blonde hår med Brown Højdepunkter
Toilet Tank Udskiftning
Krydsfiner Gulvbelægning Idéer