Tøjvask rumdesign

Vaskerum er sandsynligvis en almindelig ignoreret og meget brugt område af dit hjem. Der vasketøjet værelse i en pæn og organiseret betingelse er en scene, man kunne næsten ikke se. Nå, det er ganske naturligt med antallet af stoffer, der skal vaskes og stryges ligge der. Hvordan om at have en velorganiseret og designet vaskerum. Hmmm … dette er noget ett tænker ikke til megen ofte. Her er nogle vaskerum design ideer, som vil hjælpe dig til en flot vaskeri område. Lad os tjekke det ud.
Designe vaskerum
Vasketøjet rumdesign basics er, den skal medtage ett vask område, vaskemaskine, tøj tørretumbler, strygning station og opbevaring enheder. Også planer om VVS med de grundlæggende varmt og koldt vand linjer og afløb arrangement er de primære elementer af dets indvendige design. Ikke nødvendigt at nævne elforsyningen peger på rette steder.
Room farve Nå, et vaskerum, vil ikke blive besøgt af gæster, så du kan have denne farvede i dine yndlingsfarver. Du kan spille med det pulserende nuancer while maleri dette rum. Klassisk combos som violet og hvid, rødbrune og beige, off-hvid og mørk brun er det farver, du kan vælge. Gul og grøn, lyserød og blå, blå og grå, sort og sølv er nogle livlige farvekombinationer, som du kan bruge til jazz op på dette område. Hvis det rum har rigelig af naturligt lys kommer ind, kan mørke farver flot. Du kan have nogle dekorative lamper samt at holde det lyse.
Opbevaringsskabe, kabinetterne er i al væsentlighed vaskerum design planer. Storagebehov skal gøres med omhyggelig planlægning og efter at rådighedsareal. For det første den nødvendige udstyr i rummet og og derefter beslutte, hvordan du bruger øvrige del af området. En idé at fikse op i rummet, er ved at stable den forreste belastning vaskemaskine og tørretumbler i en indbygget hylder lagerenhed, som vil blive gemt i væggen. Dette vil gemme gulvplads og efterlade en masse plads til at bevæge sig rundt. Ved hjælp af MP lagerenheder er god idé. Har en sammenfoldelig strygebræt, fastgjort til væggen, som kan åbnes, når påkrævet, og en drop-down tørrestativ. Har du ikke skabene i et meget højt niveau. Kan du overveje forskellige materialet muligheder for kabinetterne, matchende dem med væggen eller udstyr farve er én af store vaskerum design tips.
Nyttige Tællere, Tællere er en anden vigtig del af hele vaskerum design. Disse er forpligtet til at folde klude, skal du placere symaskinen, jern klude, mv En af de vaskeriet ideer er, at du kan have skabene under en disk med velplanlagt skuffer og hylder. Valg af det rette materiale til Counter der ikke vil blive berørt som følge af varme eller vasketøj kemikalier er vigtigt. Det skal også være nemt at rengøre. Prøv at holde disken og apparater i en sådan måde, at det naturlige lys falder på dem. Få nogle vasketøj tips Her.
Smart idéer, hvis rummet oprindeligt ikke havde en vask, overveje at få en stor skål til iblødsætning emner. Har nogle kurve placeres rundt og navngive dem at holde mørke og hvide sorteres tøj. Også holde lille boks at placere små ting ligesom knapper og andre dekorative stykker, muligvis mistet og liggende omkring. Overveje at have kroge eller svejsetråd til ophængning strøget tøj. Også have en stol eller skammel, hvor du kan slappe. Du kan bruge designer patches fra gamle tøj til krydderi op vaskerum vægge. Du kan også stikke en plakat af vasketøj symboler og hvad de betyder i nærheden af ??vaskemaskinen. Hængende planter kan også give et cool look til området.
Mens du følger de ovennævnte tip der er en anden måde, vil hjælpe dig vide, hvordan man designe et vaskerum. Bare tjek vaskerum designværktøjer tilgængelige på forskellige hjemmesider, der hjælper dig med at oprette et rum fuld af tilbehør, farve koordineret vægge, møbler og kabinetter til at have en idé om, hvordan det endelige design vil se ud. Hvad mere er, nogle også tilbyder prisen for at designe rummet på denne måde. Så komme i gang og har en perfekt designet vaskeri område.

Dobbelt kedel Stedfortræder
Bridge Piercing
Jomfruen Tatoveringer
Tatovering Healing
Bil Dent Fjernelse
Anden Baby Shower Etiquette
Magnolia Tree
Moderne brudekjoler
Rose Vand til hud
Keramiske fliser backsplash Designs
Dating & Forhold