Tør Shampoo

Kan du huske de tider, når du er farende ud for at arbejde eller bliver klar til en vigtig dato, og du opdager, at dit hår ser beskidte og fedtede. Der er absolut ingen tid for dig at vaske og tørre dit hår, og du kan ikke gå ud med slap fedtet hår. En tør shampoo kommer til din redning i disse tider, og du kan nemt anvende det til dit hår til at slippe af med overskydende olie og fedt. Selvom tørt shampoo til håret ikke kan give dig de samme resultater som konventionel shampoo, er det en glimrende løsning for nødsituationer.
Den tørre shampoo har en talkum base, med volumizing agenter, som absorberer overskydende talg fra rødderne og hovedbund og give din slatne håret en mat effekt. Det skaber også en illusion om bankes let op og slanke effekt. Tør shampoo kommer i en form af pulver i beholdere eller i aerosol flasker. Du skal blot anvende pulveret jævnt over hele håret eller spray dine rødder med den tørre shampoo. Nu børste dit hår forsigtigt for at fjerne eventuelle hvide rester, og du vil stå tilbage med rene, ikke fedtet hår.
Tør Shampoo Opskrift
Der er mange varianter af kommercielle tør shampoo til rådighed på markedet, som du kan vælge imellem. De kommer også i forskellige sorter, der er egnede til forskellige hårtyper som fint hår, krøllet hår, farve hår og fedtet hår. Men det er også muligt at foretage tørre shampoo fra nogle enkle ingredienser der er tilgængelige i dit hjem.
Cornmeal og Almond Dry Shampoo
At gøre cornmeal og mandel tør shampoo, skal du bruge følgende ingredienser. ; 2 spsk majsmel, 1 spsk jorden mandel, 1 ½ spsk orris rod; I en lille skål, kombinere cornmeal, orris rod og jord mandel og bland det hele godt. Opbevar denne blanding i en lille lufttæt flaske og anvende 1 spsk af denne blanding på rødderne af dit hår. Massage det på din hovedbund og bruge en pagaj børste til at børste ud blandingen fra dit hår. Denne hjemmelavede tør shampoo vil absorbere den overskydende olie, der findes på overfladen af ??hårsækkene og dit hår vil blive vist sunde og fri for fedt. Hvis du føler at dit hår ser stadig fedtet, anvende en mere spiseskefuld af denne blanding og børste den tørre shampoo ud.
Bagepulver og vanilie Dry Shampoo
De ingredienser, der er nødvendige for at gøre denne tørre shampoo er som følger. ; ½ dl bagepulver, 1 kop jorden havregryn, og i en mellemstor skål, bland jorden havregryn med bagepulver, så de er grundigt sammen. Drys en smule af denne blanding på rødderne af dit hår og bruge en hår børste til at arbejde blandingen jævnt gennem længden af ??dit hår. Den tørre shampoo vil absorbere fedtethed fra håret og gøre det mere overskueligt.
Læs mere på:; Dry Shampoo til hår; Hjemmelavet Shampoo Opskrift; Baking Soda Shampoo Opskrift; Hvis du hellere vil bruge kommerciel tør shampoo, så er det bedst, at du læser den tørre shampoo vurderinger, før du køber en. Dette vil hjælpe dig med at finde ud af, hvilke tør shampoo er den mest velegnede til dit hår i stedet for udelukkende beror efter rådgivning fra skønheden rådgiver. Nogle meget gode tørre shampoo til African American hår er Bumble og humlebier Hair Powder, Lush Candy Fluff Pulver, Oscar Blandi Pronto Dry Shampoo Spray, Klorane Shampoo Tør og Batiste Dry Shampoo.
Det er vigtigt at huske, at tørre shampoo er ingen erstatning for den ægte vare, og det bør kun bruges i nødsituationer. Ideelt set bør håret vaskes to gange om ugen og fedtet hår skal vaskes oftere. Tør shampoo absorberer overskydende olie fra hår, men det kan ikke rense beskidt hår. Så for at holde dit hår og hovedbund ren og sund, skal du vaske dit hår med en konventionel shampoo.

Naturlig Lip Gloss opskrift
Øjenbryn Blyant Tips
Genopladeligt Debitkort for Kids
Reol Design
Sweet 16 Birthday Party Idéer
Kruset hår
Akvarium Aktiveret Carbon
Glasfiber Tub Reparation
Castor Bean
Buttercup Flower
Soveværelse vindue behandlinger