Tørretumbler ikke tørre tøj

Tørretumbler, der ikke fungerer med rette kan være et resultat af forskellige problemer. De mest almindelige problem, at en elektrisk tøj tørretumbler kan have, er, at tørretumbleren ikke tørre tøj på alle. Det er måske heller ikke arbejder hurtigt nok, eller forkert tørring af tøj. Nå, kan dette være rigtig meget irriterende. I de følgende afsnit, vil vi se på, hvordan fejlfinding elektriske tørretumblere.
Kontroller følgende, hvis Dryer Ikke virker ordentligt
Hvis du står over nogen af ??de problemer med din tørretumbler – ‘tørretumbleren ikke tørring korrekt’, ‘tørretumbleren ikke tørrer hurtigt nok’ eller ‘tørretumbleren ikke tørring i en cyklus’, så bare se på følgende måder at finde ud af, præcis hvad der er galt.
Var Dry Level Valgte?; Har du vælger den rigtige ‘Dry niveau’? Ligesom hvis du vælger “Normal” indstillingen, vil tøjet stå lidt fugtig. Dette er vigtigt omsorg for visse beklædningsgenstande, hvor over tørring kan føre til skader. Hvis du vælger en højere tørt niveau, vil tøjet være helt tørt. Så gjorde du det rigtige valg?
Var den rigtige Cycle Valgte?; Sørg for at du har valgt det rette cyklus i henhold til belastningen. Den tørre cykler normalt har forskellige temperatur indstillinger, som gør cyklen valg skridt en vigtig for dette hjem apparat til at udføre rigtigt. Læs mere om vaskemaskiner.
Var Dryer Overbelastede?, Det er en almindelig årsag til tørretumbler ikke arbejder rigtigt. Hvis du fylder den op med overskydende tøj, vil det hæmme luftstrømmen gennem tromlen og blokerede luftstrømmen vil forhindre belastningen tørrer helt. Find ud af mere information om hvordan du kan reparere en tørretumbler.
Tjek følgende for gentagne problemer
Tjek fnugfilteret; fnugfilteret skal være ren for at sikre, at problemet med tørretumbleren ikke fungerer ordentligt, ikke opstår. Tjek det og rense det før hver belastning. Akkumulering af fnug over dette filter vil simpelthen hæmme luftstrømmen fører til forkert tørring af tøj.
Kontroller Vent og Vent Tube; Ligesom fnugfilteret, uren udluftning kan medføre, at det samme problem. Vent skal rengøres ofte til, at varm luft at undslippe udenfor. Hvis dette er blokeret på grund af den trævler, vil det medføre forkert funktion tørretumbler. Også den udluftning rør skal kontrolleres, som kunne have været blokeret på grund af fnug. Få en vakuumpumpe og gøre opgaven med at få det ryddet. Det anbefales at få hele udstødningssystemet udluftningssystemet kontrolleres én gang i et år. En fnugfri rengøring slange er stor brik skal opbevares praktisk for enhver tørretumbler vedligeholdelse. Her er nogle tørretumbler udluftningsanordning rengøring tips.
Andre problemer, tjekket alle de ovennævnte ting, men stadig tørretumbler ikke fungerer? Disse er nogle store problemer, der kan være årsagen. Svigt i varmeanlæg, eller varmelegemet kan forårsage forsinkelser i tørring af tøj. Tilsvarende dårligt fungerende termostat kan føre til dette problem i tørretumbleren. Du kan få disse ting kontrolleres fra en professionel til at have en velfungerende tørretumbler.
Læs mere på:; tørretumbler Fejlfinding; Dryer Ikke Varme; Vaskemaskine Tørretumbler Combo Anmeldelser, Kontrol af ovennævnte problemer, vil hjælpe dig med at finde ud af årsagen til problemerne, såsom tørretumbleren ikke tørring af tøj. Stikke en påmindelse om et synligt område, der vil sikre, at du tjekker fnugfilteret, indlæse menu, vent afløb etc. hver gang før eller efter tørretumbleren cyklus. For større eller gentagne problemer bedst til at kalde en professionel til at få din tørretumbler tjekket ordentligt, for at sikre korrekt funktion og undgå yderligere skader.

Workout Sange
Labret piercing Information
Bryllup Card Boxes Idéer
Evergreen Tree Care
Plasma TV Fejlfinding
Squeaky Gulve
Sølvfisk udryddelseslejre
Echinacea Plant
Affidavit arveret
Lemon Juice Detox
Lav vedligeholdelse Garden