Træ farvningsteknikker

De fleste mennesker foretrækker at lade træ som det er, fordi den naturlige farve af træ er i sig selv ganske elegant. Men hvis du opretter dit hus og ønsker møblerne til at matche resten af ??indretning, træ farvningen er en god mulighed, hvor du kan tilpasse træet farve som pr dit valg, der passer til din smag. Ved at mestre træ farvning teknikker kan man have stor polerede møbler i hjemmet, uden at afhænge af faggrupper, hvis afgifterne er meget stejl. Men, træ farvningen er en ganske kompliceret opgave, og flere træ farvning problemer følger, der skal holde sig for øje under udførelsen af ??træet farvning processen. Problemer som ujævn farvning af træ, conducing til flere lyse og mørke områder, der ødelægger den ultimative finish opstår i løbet af træ farvning. Men disse problemer skal håndteres. Lad os finde ud af mere om træet farvning teknikker.
Hvordan man Bejdse Wood
Påkrævede materialer, Træ eller møbler skal poleres, fugtig klud sandpapir (grove og fine), Bejdse (farve efter eget valg); Børste / RAG / pad, Træ conditioner, Der er tre typer pletter for en at vælge imellem: oliebaseret pletter, vandbaseret pletter og gel baseret pletter. Olien baseret pletter trænger godt og beskytter træet mod skader i fremtiden, men disse pletter tage næsten 24 timer eller mere for at tørre. Således kan de være forbeholdt større projekter. For mindre projekter kan man gå til den vandbaserede pletter, der tørrer hurtigt på mindre end en dag. Hvis det træ element, du har at gøre med, er af generende karakter, så den bedste pletten er gel baseret pletter. Desuden gel pletter er gode til glasfiber døre. Så afhængig af din situation, skal du vælge pletten. Det er denne plet valg, der afgør træet maleteknikker skal bruges i løbet af farvning. Træ farvning farver kan være enhver farve efter eget valg.
Træ Farvning Instruktioner
Trin 1: Træ Type Bestemmelse; Det første skridt er at fastlægge, hvilken type træ man vil pletten. Hvis du er der beskæftiger sig med blødt træ, der har ujævne træ korn, bør man anvende træ balsam først på træ, så slutresultatet er ikke nogle plettet mønster. Crimperen vil hjælpe pletten spredes jævnt. Derfor er det vigtigt først at identificere den slags træ. Mere om forskellige typer af træ.
Trin 2: Slibning Træ, det træ, der skal farves behov for at blive renset for snavs og fedt. Brug af sandpapir først med grove sandpapir og derefter sand den igen med fint sandpapir. På denne måde vil du have en bøde overflade til polering. Tør væk tabe genstande ved hjælp af fugtig klud.
Trin 3: Valg af Wood Farvning teknik Afhængig af træ og den type møbler i betragtning, træet farvning teknikken vil variere. De tre forskellige træ farvning teknikker klud, børste eller sprøjtning teknik. Lad os få et kig på disse teknikker.
Rag Træ Farvning Teknik: Hvis du har at gøre med små projekter så er denne teknik er velegnet. Bare tage klud og dyp det i pletten. Gnid pletten ind i skoven, sådan at du flytter langs træets årer. Efter liberale ansøgning, lad pletten siver ind i det inderste lag af træ og derefter tørre det overskydende pletten med en ren klud. Mest Denne teknik er velegnet til plane flader.
Børste Træ Farvning Teknik: For vandbaserede pletter, skal du bruge en nylonbørste, mens stritter børster er nødvendige for oliebaseret pletter. Afhængigt af dit pletten, får børsten. Ansøgningen metoden er den samme som for klud én. Bare maling i retning af korn og rense det overskydende af med en ren klud.
Sprøjtning Træ Farvning Teknik: det er ikke en meget god ide at bruge denne teknik, hvis du er nybegynder. Denne metode kræver, at visse specifikke færdigheder. Ulempen ved denne teknik er, at man har en tendens til at sprøjte for meget pletten for hurtigt. Dette gør aftørring overskydende farvestof endnu mere stressende. Hvis du stadig planlægger at gå med sprøjtning metode, så få en spray, der har en meget lille dyse.
Trin 4: Tørring og færdigbehandling Lad pletten tørre helt. Den nødvendige tid til tørring, vil afhænge af arten af ??pletter, der anvendes. Coat de tørrede pletten med polyurethan således give en flot finish.
Læs mere på:; bejdse farver, Træ Møbler, Træ farvning ideer er gode, hvis du er personligt interessante i træ, relateret arbejde. De, der har håndelag for det vil tage det op med det samme. Wood farvning teknikker vil ikke synes alle, at skræmmende når vi har praktiseret det for et par gange.

Western Party Idéer
Celtic Tree of Life Tatoveringer
Transmission Flush
Bathtub Rengøring
Turkis Betydning
Sølvfisk udryddelseslejre
Mottoer at leve efter
Snake Tattoo Design
Fjernelse af Popcorn Loft
Enkelt håndtag Faucet Reparation
Målopnåelse Tips