Træ Stain Farver

Et træ pletten er lavet ved hjælp af en pigment, som er blandet med et luftfartsselskab, som kan harpiks, alkyd eller olie, som hjælper farvepigment for at vedhæfte op til overfladen. Vægmalinger er lavet på en sådan måde, at de bidrager til at male en uigennemsigtig film på en overflade. Mens bejdser kun indeholde pigment og et opløsningsmiddel, den lille del af luftfartsselskabet giver træet pletten til at synke i åbningerne venstre som træet tørrer. Så bejdser sikre en gennemsigtig farve til overfladen, og gør funktioner som korn og andre mangler ved træets overflade synlig. Der er vandbaseret og oliebaseret farve pletter rådighed. Olien baserede bruge harpiks, linolie eller lak som transportør ingrediens. Mens alkyd pletter indeholder vandopløselige luftfartsselskabet agenter, og når opløsningsmidlet fordamper noget af pigment bliver helbredt i ringbind. Forskellige bejdse farver tør med forskellige hastigheder, så det vigtigt, at du læser vejledningen grundigt på træet pletten produktet før du bruger den. Nedenfor er tips, der vil hjælpe dig med at vælge den rigtige træbeskyttelse farver på møbler, og tips om hvordan at blande bejdser og anvende dem.
Valg af det rigtige træ Stain Farver
Uigennemsigtighed af Woods; Sørg for at vælge en træbeskyttelse for farven, og ikke at beskytte træet, fordi en fernis eller polish vil blive endeligt behov for lukning af træoverflade. Shop for en halv gennemsigtig eller gennemsigtig plet farve, hvis du ønsker kornet farver træet at blive set. Hvis du ønsker at skjule træoverflade, da kun vælge en uigennemsigtig plet farve. Til udendørs malerarbejde, skal du bruge en mikro-porøs beskyttende træbeskyttelse. Til indendørs maling job, du får brug for en plet der imidlertid udviskes når de udsættes for solen efter en længere periode.
Vandbaseret og oliebaseret Color Pletter; Prøv at undgå vandbaserede pletter, som de er i pulverform og skal blandes før anvendelse, også de er svære at finde. Tørretiden for disse pletter er ca 12 timer. På den anden side er oliebaseret træbeskyttelse farver færdigblandet og er identificeret med den slags træ, de vil matche som eg, kirsebær, cedertræ, osv. Men stol ikke på navnet, fordi forskellige træsorter har forskellige muligheder for at absorbere pletter. Underskuddet opgjort olie pletten tørre inden for en times tid.
Sådan bruges bejdse?
Blanding Pletter, og nogle genstande af træ er mere porøse end andre, og vil suge pletter bedre end andre træsorter. Så gør altid en test ved at anvende pletten med en pensel på en del af træet, inden belægningen hele træoverfladen med bejdse. Vælg en passende plet farve ved at forstå skyggen af ??træet pletten farve. Hæld basen pletten ind i en plastikbeholder, og derefter tilføje den sekundære pletten og bland det med en træske. Sørg for at du ikke tilføje mere end 3 pletter sammen. Efter blanding har en test på træets overflade. Hvis du tror, ??træet pletten farven er ikke den rigtige nuance, derefter ændre proportionerne af basen og sekundære pletten, indtil du får den ønskede træbejdse farve. Læs mere om, dæk pletten sammenligning.
Anvende Pletter; For at beskytte dit arbejdsområde, fastsætte avisen ark. Sand træet glat og slippe af med resterne med vakuum eller børste. Vådt træ med en stor ren pensel, så malingen vil sprede jævnt. Derefter begynde at anvende træ pletten med en ren klud eller pensel, kan du bruge en sprøjtepistol, hvis du har alkohol baseret hurtig tørring pletten. Tør den overskydende pletten med en køkkenrulle, lad pletten tørre og anvende en anden lag, hvis det kræves.
Det var alt om træbeskyttelse farver, og de vigtige tip, som vil hjælpe til at vælge, blande og anvende pletter. Så skal du huske ovenstående tips og vælg den relevante træbejdse farver.

Chin Længde Hairstyles
Forår Jakker til kvinder
Vand Lily Tatoveringer
Tromlebremse erstatning
Celtic Moderskab Knot Tattoo
Unikke Polterabend Idéer
Knitting for begyndere
Anvende Eyeshadow
Hip Hop Dance Kostumer
Maori Symboler
Steder at gå på en date