Transmission Flush

Der er en masse modstridende oplysninger at gøre runder om transmission flush. Få mennesker anbefale procedure, da de mener, at det forbedrer udnyttelsen af ??bilens motor, mens andre er af den opfattelse, at processen skader bilens motor og transmissionssystem.
Transmissionsolie er en specialiseret olie, der anvendes i automatiske eller manuelle transmissioner. Den opfylder alle krav i transmissionssystemet og er nødvendig for ventil drift og gear smøring. Over en periode, er transmission olie tendens til at blive snavset og som et resultat dens effektivitet bliver hæmmet. Det anbefales at skifte gearolie efter hver 30 tusind miles. Men på grund af den herskende forvirring på samme, kan du læse nedenstående oplysninger og derefter beslutte, om de vil vælge en transmission flush eller ej.
Hvad er Transmission Flush?; Transmission flush er en procedure, hvorigennem de fleste af de gamle transmissionsolie ryddes ud fra køretøjet. Alle komponenter som omformere, køler linjer og kølere, som er en del af transmissionssystemet, er drænet ud af rester af de gamle transmissionsolie. Selv om der er visse diskussioner om, hvorvidt rødmen overførslen er nødvendig eller ej, menes det, at en transmission flush ikke fungere bedre motoren transmission.
Der er en forvirring blandt folk om væske forandring og transmission flush. I væske forandring, er en bundprop taget ud af transmissionen og dette giver den gamle transmissionsolie til at flyde ud, som er samlet i en container. Denne proces er absolut nyttig i dræning ud størstedelen af ??de gamle transmissionsolie, men gør lidt, når det kommer til rengøring af transmissionssystemet. Dette resulterer i en vis mængde af gamle væske, der allerede er til stede i systemet, som blander op med den nye væske, når de overgår, hvorved effektiviteten af ??de sidstnævnte. In en transmission flush, er en maskine der er knyttet til de køligere linjer, som tilfører en stærk rengøringsmiddel gennem det system, som rydder op akkumulerede skrammel.
Et fluidum ændring er en sikker proces. Det indebærer hjælp af de transmissionssystemer pumpen til at indtaste nye væske ind i systemet, som begynder at tvinge de gamle væske ud af systemet. Således er en simpel forskydning procedure, der anvendes i væske ændre stedet for at anvende pres i systemet for at slippe af med gamle væske. På den anden side er en transmission flush ikke anses for sikkert for motoren på grund af de forskellige transmissions-flush problemer diskuteres nedenfor.
Transmission Flush Problemer; Transmission gennemskylning med hjælp af maskiner indebærer indførelse af højtryksrensning opløsningsmidler gennem motor og transmission system, der rydder op eventuelle indsamlede skrammel fra systemet. Men, bilmotorer har små passager, hvorigennem transmission væsker eller olie passere. Når en stærk rensemiddel bruges i transmissionen flush, det udarter Uønsket indsamlet i systemet, der passerer om disse vanskelige passager, til tider, blokere eller beskadige dem. Dette resulterer i en abnorm flydende flow, som reducerer smøring og varieret skiftende mønster i transmissionssystemet. Bilens ejer har derefter foretage andre større bilreparationer lignende job transmission eller motorudskiftning, for at løse problemet. Transmission flush problemer er således alvorlig og bør ikke ignoreres.
Transmission Flush Omkostninger; Den gennemsnitlige pris for en transmission flush spænder fra US $ 70 til 250 afhængig af bilmodel. For lave omkostninger biler, vil transmissionen flush omkostningerne mindre i forhold til dyrere biler. Transmissionen flush omkostninger også afhænger af, hvor arbejdet bliver udført. En lokal værksted kunne gøre det for mindre penge end hvad en forhandler ville opkræve, skønt det kunne være risikabelt. Sørg for, at stedet har standardudstyr, der er nødvendigt for flush transmission. Brug kun originale transmissionsolie, mens substitution, som enhver anden væske kan beskadige transmissionssystemet.
Er Transmission Flush Nødvendige?; Der er mange bilforhandlere, der siger, at det er absolut nødvendigt at gøre en transmission flush. Men det er slet ikke sandt. Forskellige top bilproduktion selskaber vil ikke anbefale en transmission flush som en del af den almindelige vedligeholdelse procedure. Bilforhandlere ønsker at sælge transmissionsolie eller flush maskiner og dermed lokke bilejere til at gå til en transmission flush. Faktisk i en flush maskinen manualer er det implicit fremgår »ikke bruge maskinen på høje kilometertal køretøjer«.
Læs mere på:; Transmission problemer Sådan kontrolleres Transmission Fluid; Sådan Ændre transmissionsolie, men snarere end at vælge en transmission flush, er det bedre at skifte motorolie og oliefilter regelmæssigt. Dette vil forhindre enhver overførsel problemer opstår, og der vil ikke være behov for at gøre det hele transmissionen flush. Hvis det er absolut nødvendigt at gøre en transmission flush, gør det fra et ry mekaniker og bede hårdt motor og transmission system ikke giver i.

Badeværelse Farver
Akrylnegle Omkostninger
Værelse Farveskemaer
Guldfisk Plant
Ice Dam Fjernelse
Bryst Piece Tatoveringer
Kone Gave Idéer
Pygmy Dato Palm Care
Sommerhus Udsmykning
Sukkerbestrøningen Hair Removal
Neonskilte Reparation