Trimning en Beard

Der er forskellige grunde til, at mænd bliver skæg. Nogle mænd føler sig meget mere manlier når de har skæg, mens andre føler, at når de slag deres skæg, mens tænkning, det gør dem ser intelligent. Skæg låne en slags åleglat look til ansigtet af de mænd, som mange kvinder finder meget tiltalende. Holde en skæg også sparer en masse tid for mænd, da de ikke behøver at barbere hverdagen. På grund af alle disse grunde, og mange flere, som mænd til at holde en skæg. Imidlertid voksende og trimning en skæg er ikke så nemt som det lyder. Det kræver regelmæssig pleje og vedligeholdelse på den del af manden til at lade skægget gro. At trimme skæg også, at der er en bestemt procedure, der skal følges. Så til alle jer mænd, der er på udkig efter tips om trimme skæg, er her et skridt klog procedure af det samme. Læs mere om hvordan man dyrker en skæg.
Trimning en Beard med saks
Trin 1: Med henblik på at trimme en skæg, er det meget vigtigt, at det er renset ordentligt først. Så kan du starte med at vaske skægget med en god skæg shampoo. Lad skæg tørre naturligt, og derefter begynde skæg trimning processen. Læs mere om skæg pleje tips.
Trin 2, Tag en bred tandet kam og køre det igennem dit skæg, i den retning, som håret vokser. Kørsel af kam på denne måde, vil bidrage til de-sammenfiltring håret.
Trin 3: Nu starter med den ene side af ansigtet på én gang, langsomt køre kammen (denne gang en lille bøde toothed en) fra lige under øret, og med saks trim alle de hår, som du ser, er over overfladen af kammen. Fortsæt med at køre kammen og fjerne de ekstra hår med en saks, som du fortsætter nedad, mod hagen. Læs mere om hvordan at trimme skæg.
Trin 4; Når du har trimmet håret indtil hagen, stop og gentag proceduren igen på samme side til samme måde ved hjælp af kam og saks, kontrollere, at ingen ekstra hår er blevet efterladt untrimmed.
Trin 5: Når du er færdig trimning på den ene side af ansigtet, skal du gentage trin 1 til 4 nævnte, på den anden side af ansigtet til korrekt trim skæg.
Trin 6, og endelig korrekt trim skægget linje, med kam og saks, startende fra bunden af ??hagen, nedad. Trimning en skæg linie, især hvis du gør det for første gang kan være lidt udfordrende. Opretholde den rette længde skæg linje, dvs hverken for tæt på jawline, eller for lang, dvs hængende under halsen, er meget vigtigt at få det perfekte look.
Læs mere på:; Beard Skæring Ideer; Beard Skæring Tips, Beard stilarter for mænd; Trimning en skæg med en saks har sine begrænsninger. Saks kan i det væsentlige kun bruges til at foretage mindre justeringer og for at slippe af ekstra, omstrejfende hår. For at kunne forme en skæg eller at låne en bestemt stil til dit skæg, du har brug for professionel hjælp. Der er forskellige mærker af skæg trimmere til rådighed på markedet også, som kan bruges i stedet for saks til at trimme skæg. For at benytte en skæg trimmer, læs manualen, som følger med det, og vedhæfte de relevante bladet til det, afhængigt af længde og stil dit skæg, og følg samme procedure som nævnt ovenfor til at klippe med en saks. Så kan du vælge nogen af ??disse skæg trimmere eller bruge plain gamle saks til at trimme dit skæg derhjemme.

Guldfisk Plant
Online Dating Etikette
Hvorfor er jeg deprimeret
Samtale Etiquette
Udvendigt Home Farver
Native American Tattoo Design
Oldies musiklisten
Sparsommelig Bryllup Idéer
Summer Cocktail Kjoler
Korset Prom Kjoler
Øjenvipper curler: Tips til Bruge øjenvipper curler