Trompet Flower

De blomstrende planter, der hører til slægten Brugmansia og Datura af familien Solanaceae er kendt for den ejendommelige form af deres blomster. Blomsterne af disse planter er trompetformede og så er disse anlæg også kendt som ‘engel’s trompeter’. Der er dog nogle små forskelle mellem blomsterne i de to generi. Mens blomster af planterne i slægten Brugmansia er hængende, dem i slægten Datura er opretstående og oprejst. Lad os tage et kig på de forskellige aspekter af trompet blomster.
Trompet Flower Tree
Slægten Brugmansia af Solanaceae familien har syv arter af blomsterplanter, der er alternativer til Sydamerika. Slægten Datura har ni arter. Medlemmerne af begge arter betegnes som trompet blomster planter, men der er nogle forskelle mellem de to. De arter, der hører til slægten Solanaceae findes som træer eller store buske, mens medlemmerne af slægten Datura, hvis blomster er nævnt som hvide trompet blomster, buske. Selv om begge har trompet-formet blomster, brugmansias har lange og hængende dem og dem af slægten Datura er oprejst. Frugterne af planter tilhørende slægten Datura er spiny kapsler, mens Pigge er fraværende i brugmansian frugter.
Mens medlemmerne af Brugmansia kan vokse til en højde på omkring 3 til 11 meter, der i Datura have en maksimal højde på 2 meter høj. I begge generi er behårede blade af planterne stedfortræder og har tandede margen. Trompet blomster af slægten Brugmansia kan være op til 50 centimeter lange og 35 centimeter bred på den åbne ende. Blomsterne af slægten Datura har en længde på omkring 20 cm og er op til 12 centimeter bred ved den åbne ende. Kort sagt, kan Engel trompet blomster hører til nogen af ??de to generi, kaldet Datura og Brugmansia. Men det er medlemmerne af sidstnævnte slægten, der er mest omtales ofte som engel trompet blomster træer.
Trompet Flower Fakta
Nu har du en grundlæggende idé om nogle trompet blomster. Disse blomster kommer i farver, ligesom, hvid, gul, orange, rød, fersken, osv. Blomsterne åbner efter mørkets frembrud, og vil forblive åbent hele natten, før du lukker i den næste morgen. De besidder fine duft også. Men den vigtigste blandt de trompet blomsten kendsgerninger, at blomster, samt planterne er giftige i naturen. Faktisk indeholder alle dele af engel trompet træer, herunder blomster og frugter, høje niveauer af gift, som kan være dødelig for både mennesker og dyr, hvis de sluges. I tilfælde af kontakt med øjnene, kan det medføre udvidelse af pupillerne, ulige pupilstørrelse, osv. Det er også sagt, at trompet blomster te blev brugt som urtemedicin i nogle dele af verden. Men det er meget risikabelt, da enhver lille stigning i dosis kan føre til døden. Men i steder, hvor dens salg og dyrkning er ikke forbudt ved lov, er disse trompet blomster planter, der dyrkes som stueplanter eller i blomst haver.
Da disse planter er giftige, vil en grundlæggende idé om dem, være en fordel inden plantning dem i din have. Disse planter har brug for fugtige forhold med kølige nætter og varme dage, for en sund vækst. Befrugte dem regelmæssigt, og beskærer dem til at fremme forgrening. Men, håndtere disse planter med forsigtighed og bruge handsker for at undgå kontakt med huden. Hvis du er allergisk, kan duften af ??trompet blomster der ligger bag. Så tror godt før plantning dem i nærheden af ??dit hus. Hvis du har børn i huset, er plantning trompet blomster træerne ikke anbefales.

Glasfiber Tub Reparation
Short Love Quotes
Pensionering part Dekorationer
Vinduesvisker Størrelse
Hvordan man Mind Egen Virksomhed
Flying med Baby
Sentimental Gaver til mænd
Gødning Burn
Meningsfuld Citater
Bil Vedligeholdelsesskema
Bryllup Reception Tabel Idéer