Tropiske Wedding Flowers

Blomsterne er uundgåelig del af enhver bryllup dekoration. Med deres naturlige levende farver, tilføje de nice stemning og forbedre bryllup indretning. Some bryllupper er tema baseret, for eksempel, Hawaiian bryllupper. For sådanne tema baseret bryllupper, kræver, at du dekorationer, der vil supplere tema. Således en tropisk tema baseret bryllup, kræver, at du tropiske bryllup blomster. Dog tropiske blomster er så alsidige og smukke, at du kan bruge dem, selvom du ikke har en tropisk tema til dit bryllup. Disse blomster er lyse i farven, de er til rådighed hele året, og de giver et unikt udseende til brylluppet indretning. Før at vide mere om tropiske bryllup blomster ideer, så lad os tage et kig på et kort information om nogle af de mest populære tropiske bryllup blomster.
Tropiske Wedding Flowers
Anthuriums, Anthuriums, populært kaldet Flamingo blomster eller Malede tunge er smukke blomster med deres livlige farver, der omfatter rød, pink, bordeaux, grøn og hvid. Dette anlæg hører til de tropiske områder i Amerika og er en af ??de mest populære blomster brugt til bryllupper. Den vigtigste egenskab ved denne blomst er dens hjerte form. Disse blomster kan bruges i forskellige blomsterarrangementer ved brylluppet som buketter og centerpieces. Da blomsten er stor i størrelse, kan du lave dejlig bryllup tabel centerpieces fra dem. Disse blomster giver også eksotiske udseende, når det kombineres med andre blomster gerne rose. Et af de sorter af anthuriums har tulipan facon med lilla nuancer og kan bruges på forskellige måder at dekorere brylluppet området.
Orkideer, orkideer er meget alsidig karakter, og er meget populære blandt brude. Med deres sarte former og sød farver som pink, hvid og rød, de er perfekte til lejligheder som bryllup. Der er flere varianter af orkideer, der omfatter, Båd orkideer og Moth orkideer. Båd orkideer er robuste og har store størrelse. Phalaenopsis er en delikat udvalg af orkideer kendt for sine hvide og rosa nuancer. Det er et perfekt valg til at gøre brudebuketter. Orkideer kan bruges i mange forskellige bryllup arrangementer som toupéer, buketter, boutonnieres, corsager, osv. Orkidéer er elegante blomster, og du skal bruge dem, specielt hvis du tænker på at have en hawaiiansk stil bryllup. Læs mere om typer af tropiske blomster.
Heliconia; Disse tropiske blomster hører til Amerika, og nogle dele af Stillehavet øerne. Heliconia blomster er meget unikke med deres form og kan bruges til at lave flotte centerpieces. På grund af sin typiske form, du kan bruge det til at oprette betagende buketter og andre blomsterdekorationer. Ikke kun deres form, men deres orange og røde nuancer ser meget elegant til forskellige blomsterarrangementer. Deres naturlige form og farver er så eksotiske, at de ikke vil kræve en særlig indsats, mens dekorere brylluppet areal med disse blomster. Læs mere om bryllup centerpieces.
Tropiske Wedding blomsterarrangementer
En af de vigtigste fordele ved at bruge tropiske blomster til bryllupper er deres lange vase levetid. Tropiske blomster sidste i næsten 2 uger, og dermed kan du dekorere brylluppet spillested endda en dag før. Desuden kan du også overdragelse tropiske bryllup favoriserer fremstillet af disse blomster til dine gæster. En kombination af disse blomster og tropiske løv vil give dig rart blomsterdekorationer til brylluppet. Nosegays, buketter, løgne, boutonnieres, corsager, osv. er nogle af de blomster, som kan frembringes ved hjælp af tropiske bryllup blomster. Tropiske bryllup blomst centerpieces kan være lavet af en kombination af både tropiske blomster og traditionelle blomster. Hvis det er en hawaiiansk baseret bryllup, skal du have Leis, Haku and Maile Leis. Leis er dybest set bruges som tegn på lykke, glæde og kærlighed og er som regel lavet af orkideer. Haku er intet andet end en paryk, lavet af tropiske blomster og bregner.
Tropiske bryllup blomster kan modstå varmen i en længere periode, sammenlignet med andre traditionelle blomster. Brug tropiske blomster til bryllup dekoration sikkert giver en betagende udsmykning til brylluppet området. Så vælg din favorit tropiske blomster og afgiver en ordre til din nearby blomsterhandler.

Nursery Bedding Mønstre
Pessimisme vs Optimisme
Barack Obama Citater
April Fools Jokes
Mother Teresa Citater On Life
Ice Maker Ikke i orden
Healing Citater
Glas hyldeknægte
Moderne brudekjoler
Dato Etiquette
Rengøring Mouse Ekskrementer